Комп’ютерний фахівець підтримки – Опис роботи

Posted on

Комп'ютерний фахівець підтримки - Опис роботи

Спеціаліст комп’ютерної підтримки допомагає користувачам, які виникають проблеми з програмним забезпеченням, комп’ютерами або периферійними пристроями, такими як принтери або сканери. Деякий звані комп’ютерної підтримка користувачів фахівців сприяють компаній клієнтів, в той час як інші відомий в комп’ютерній мережі підтримки фахівців-надавати підтримку в будинку на організації інформаційних технологій (ІТ) персонал.

Те ж робота, інша назва

Ось деякі з робочих назв, що фахівці комп’ютерної підтримки можуть також пройти, хоча їх обов’язки ідентичні. При пошуку вакансій, а також використовувати ці ключові слова:

Технічний або Tech Support Specialist, Help Desk технік, фахівець з інформаційних технологій, мережі, технік мережі фахівець, консультант.

Швидкі факти

  • Фахівці комп’ютерної підтримки користувачів заробити середній річний оклад в розмірі $ 50210 і фахівець з підтримки комп’ютерної мережі заробити $ 62340 (2017).
  • З фахівців 835,300 комп’ютерної підтримки, 636600 фахівці підтримки користувачів комп’ютерів і 198800 фахівці підтримки комп’ютерної мережі (2016 г.).
  • Різноманітність галузей промисловості використовують ці технології робітників. Деякі роботи для IT – консалтингових фірм , які забезпечують  технічну підтримку  для багатьох різних компаній на договірній основі.
  • Технічні фахівці підтримки іноді працювати з дому, але інші поїздки в офіси клієнтів.
  • Більшість робочих місць в цій галузі повний робочий день, але робітники не завжди плануються протягом звичайних годин в денний час. Комп’ютерні користувачі потребують підтримки 24/7, і тому фахівці підтримки повинні працювати протягом вечора, ночі, у вихідні та святкові дні.
  • Перспективи роботи  для цього заняття відмінно. Бюро статистики праці США прогнозує зростання числа робочих місць , що буде швидше , ніж в середньому по всіх професій між 2016 і 2026 році можливості працевлаштування буде дуже сприятливим в області охорони здоров’я і комп’ютерних систем індустрії дизайну. Там також очікується отвори з ІТ – консалтингових фірм, так як невеликі компанії звертаються до них за технічною підтримкою.

День в житті Підтримка Фахівця Комп’ютер:

Ось деякі типові посадові обов’язки, взяті з інтернету-оголошень для позицій комп’ютерної підтримки, знайдених на Indeed.com:

  • «Підтримка загального бізнесу і продуктивності програмного забезпечення»
  • «Надання допомоги абонентам з проханнями послуг інформаційних технологій, ремонт або підтримки запитів, скарг і запитів, і направляти до відповідних ІТ-персоналу через комп’ютерну систему стеження за»
  • «Користувач документа викликає вирішення питання і пов’язаних з ними процесів і процедур»
  • «Відповіді на питання або вирішити комп’ютерні проблеми для клієнтів особисто, по телефону, або з віддаленого місця розташування»
  • «Рекомендують зміни або оновлення в програмуванні, документацію і підготовку до системного адресою недоліків і потреб користувачів»
  • «Розробка та сприяння в підтримці необхідної технічної документації»

Освітні вимоги, м’які навички та можливості просування по

Всі роботодавці вимагають, щоб ті, кого вони наймають є комп’ютерний досвід, але багато є гнучкими щодо того, як вони придбали ці знання. У той час як деякі тільки найняти фахівців комп’ютерної підтримки, які мають ступінь бакалавра, яка зазвичай не буває. Деякі роботодавці вважають за краще роботу кандидатів, які мають диплом про закінчення коледжу в інформатиці, а й багато інших будуть наймати працівників, які щойно прийняли деякі комп’ютерні класи.

На додаток до технічних навичок, фахівець комп’ютерної підтримки повинен мати особливі м’які навички. Ці особисті якості особи були або народилися з або придбані через життєвий досвід. Відмінні активні навички слухання є обов’язковими. Без них, він або вона не зможе зрозуміти потреби народів. Вербальні навички спілкування дозволяють фахівцеві комп’ютерної підтримки , щоб донести інформацію до тих , які він або вона намагається допомогти. Також потрібно вище критичне мислення і здатність вирішувати завдання.

Після того, як проводити час, допомагаючи клієнт або в будинку користувачів, деякі фахівці підтримки клієнтів просуваються в місця, де вони допомагають поліпшити дизайн і ефективність майбутніх продуктів. Ті, хто працює для програмного забезпечення та апаратних засобів компанії часто заздалегідь дуже швидко. Деякі люди, які починають в цій позиції пізніше стати розробниками програмного забезпечення та мережевих і комп’ютерних системних адміністраторів.

Що роботодавці очікують від вас?

Що буде примушувати потенційний роботодавець найняти вас? Ось деякі вимоги від фактичних оголошень про вакансії на Indeed.com:

  • «Здатність вчитися і сформулювати технічну інформацію і донести до нетехнічних людей»
  • «Дуже добре увага до деталей і багатозадачного здібності»
  • «Бути професіоналом з клієнтами і співробітниками»
  • «Пристрасть до надання допомоги іншим і вирішення проблем»
  • «Можливість переводити технічні поняття в термінах непрофесіонала»
  • «Здібні працювати незалежно один від одного і багатозадачності»

Чи є це заняття добре підходить для вас?

Вкрай важливо, щоб розглянути ваші інтереси, тип особистості та цінності, пов’язані з роботою при виборі професії. Самооцінка дозволить вам дізнатися про ваші рисах. Подумайте про те, щоб стати фахівцем комп’ютерної підтримки е у вас є такі:

  • Інтереси  (Голландія) Код: RCI (Realistic, Звичайний, Слідчий)
  • Особистість Тип  (MBTI Типи особистості): ENFJ, INFJ, ENFP, INFP
  • Робочі значення , пов’язані з : Відносини, умови праці, досягнення

пов’язані Професії

 описСередня річна заробітна плата (2017)Мінімальна необхідна освіта / Навчання
Забезпечення якості Software EngineerВиявлення проблем з програмним забезпеченням$ 88510Диплом бакалавра
Адміністратор мережіУправляє сутність комп’ютерних мереж$ 81100Ступінь бакалавра в області комп’ютерних мереж і систем управління або інформатики
Веб-розробникСтворення веб-сайтів$ 67990Ступінь бакалавра в області комп’ютерної Схожим (переважно) або сертифікація та досвід
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *