Как да стигнем влизането на ниво Книгоиздаване работа

Posted on

Как да стигнем влизането на ниво Книгоиздаване работа

Как да получите работа влизането на ниво в книгоиздаването?

Разбира се, има много по-публикува насоки за това как да напишете автобиография или как да се подготвите за интервю за работа входно ниво. Но книгоиздаването има свой собствен набор от параметри за служителя на кандидатите. Ето някои конкретни съвети за това как да се подготвят за интервю за работа на книгоиздаването.

Запознайте се с индивидуална Списък отпечатъка си

Atria или Riverhead книги? В рамките на по-голямата издателя, всеки отпечатък има своя собствена индивидуалност. Отидете онлайн и да разгледаме видовете книги са издателства. Това е идеално, ако наистина обичате вашия списък с интервюирания. Но най-малкото намери нещо привлекателно за книгите, които искате да бъдат теоретично, работещи с и да са готови да обсъдят защо.

Книгоиздаване, подобно на много медийни индустрии, процъфтява благодарение на страстта си към своя продукт-страстта на хората, които публикуват книгите, както и страстта на хората, които ги създават. Книгоиздаване хора обикновено ценят страст за книги и четене на техните служители.

Също така, имайте предвид, че всеки отпечатък в рамките на всяка издателска къща има тенденция да има своя индивидуалност. Ако сте любител книга, обърнете внимание на приписка върху гръбначния стълб на любимите си книги. Къде са? Може би трябва да се интервюират там.

Знам какво е на най-новите Ню Йорк Таймс списъците бестселър

… особено книги от издателя и отпечатък, с когото сте интервю. ” Ню Йорк Таймс бестселър” е индустрия стенограмите за най-продаваните книги, и всеки обръща внимание. Не трябва също.

Да може да се говори за книги сте чели за Удоволствие

Разбира се, вие сте четене на книга в момента. Бъдете в състояние да говори интелигентно за книгата, която четете в момента, последната книга, която прочетох, любимата си книга на последните шест месеца, както и любимите си класици. Ако не четете книга или не сте прочели една в последните няколко месеца, трябва да се мисли за да търси друга линия на работа.

Бъдем гъвкави За Какво Книгоиздаване отдел може да ви Suit

Когато говорим за млади хора, които искат да работят в книгоиздаването, изглежда, че по-голямата част от младите английски големите любителите на книгата се стремят да работят в редиците на отдел книга редакционна. Тези хора трябва да прочетат за това как една книга отива от един ръкопис през редакционен процес, за да получите представа за това, което води до частта за редактиране на тази работа.

Често, книгоиздаването кандидати откриете, че те са по-подходящи за друг книгоиздаване отдел. Докато те обичам книги, има отдел за да отговарят на вашата личност. Помислете за тези фактори при кандидатстване за входно ниво книгоиздаване работа на:

 • Вие сте хората, човек?
  Ако ви харесва, занимаващи се с хора постоянно-работа в книга публичност може да бъде добра за вас.
 • Възможно ли е към детайлите и като всеки човек да бъде навреме?
  Макар че тези черти ще ви служи добре навсякъде, офис главен редактор зависи помага да бъдат всички графика за производство на книги и движи много детайли, когато автори или редактори не са по график (което се случва често).
 • Вие сте дизайнер?
  В допълнение, за да резервират якета, дизайнерски отдел е място, където можете да използвате уменията си в момент на продажба, реклами и други книги рекламни елементи.
 • Обичате ли технологиите?
  Днешната отдел производство на книги изисква познаване на електронна книга, както и печатни технологии, подготовка на файлове, и други подобни. Също така, на определението за “книгоиздаване” е нараснал през последните няколко години, и не се ограничава до традиционните издатели и печатни книги. Има повече от необходимост тек ориентирани хора в издателската от всякога.
 • Харесва ли ви е иззад бюрото?
  Търговски представители Book издател призовават сметки варира като Barnes & Noble и Amazon.com за независими търговци на книги и като цяло се да отиде в търговски конференции и търговия книга им издател показва като регионални търговски асоциация показва, или дори BookExpo Америка.

Разбира се, книгоиздатели всички имат “обичайните” корпоративни отдели, като човешки ресурси. И ако ти си номер схрусква или техно-шантавите любовник книга, има финанси, счетоводство и информационни технологии (ИТ), също.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *