Как да си намерим работа в дома на работа

Posted on

 Как да си намерим работа в дома на работа

Започнете с тези 5 основни стъпки за намирането на работа в дома на работа

Как мога да си намеря работа за работа от вкъщи? Това е въпрос, ме питат често. Ако имаше един прост отговор на този въпрос, този сайт ще има много по-малко ресурси. Факт е обаче, начина, по който да си намерят работа за работа от дома е да прекарват много време и упорита работа върху него. Това е процес, а не е една проста, гарантирано път. (В действителност, всяка работа у дома възможност, която го прави да звучи като има вероятност за работа у дома измама.)

Все пак, има някои основни стъпки, за да се започне този процес на намиране на работа за работа от вкъщи

Първа стъпка

1. Оценка на живота си

Преди да скочи право и да се опитат да намерят работа у дома си работа, да прекарат известно време да мисля за тази цел.

Защо искате да работите у дома? Искате ли да прекарва повече време със семейството си? Ако е така, не забравяйте вашата нова кариера ще, всъщност, да ви позволи да се насладите на вашето семейство време. Не всяка работа у дома си работа предлага добър баланс между работата и личния живот.

Какъв тип работа искате да направите от вкъщи? Опитвате ли се да се откъсне от текущата си кариера? Ако е така, имайте предвид, че като се започне в нова кариера, особено една работа у дома, може да платите по-малко и по-трудно да пробие в.

Ако сте майка на престоя в дома, който иска да се направят някои допълнителни пари, това е вашето време и грижи за деца се нуждае от това, което трябва да се разгледа. Може да се наложи да наемат детегледачка, която ще се нарязва на доходите си. Трябва да се балансира двете.

В крайна сметка всичко се свежда до въпроса: Трябва ли да работят у дома си? Уверете се, че отговорът е да.

Следващия

2. По-конкретно фокуса си

Има толкова много възможни начини за работа от дома. Можете да започнете да притежавате бизнес у дома, можете да вземете допълнителни пари правиш малки микро работни места, можете да се превърне в свободна практика или консултант в областта която се намирате, можете да се обърнете настоящата си работа в позиция, телекомуникационна, или можете да намерите пълен -време телекомуникационна работа.

В зависимост от вашия умения, опит, образование и начин на живот, някои от тези опции ще бъде по-лесно да пробие в сравнение с други.

3. Започнете търсенето / Проучване

Ако сте разбрали основната насока, вие искате да отидете, след което да започне или търсене на работа или намирането на правилния възможност дома бизнес.

4. Задайте цели (не е краен срок)

Ако искате да работите от дома си, след като детето ви тръгне на училище, или от лятото или всяка друга дата, се уверете, че вашата цел.

Имайте предвид обаче, че има много неща, извън вашия контрол. И докато вие трябва да продължим да работим, за да постигнете тази цел, не можете. И бъдете сигурни, целта ви е разумен.

Счупете гол до седмична или дневна списък със задачи. Задаване на определен период от време за една седмица, за да се посвети на вашето търсене на работа. И се придържаме към нея. Работа у дома означава да бъдеш наказан с времето си. Не се разсейвай с интересни статии или социални медии, когато се изследва онлайн.

Следващия

5. Отстраняване

Ако не сте като успех, да разгледаме стъпките си взела и за слабо място изглежда. Възможно ли е да се прилагат за работни места, което се класираха за? Е вашата автобиография без грешки и рисува привлекателна картина на всичките си умения? Възможно ли е съставянето на ефективни имейли до потенциални работодатели? Ако имате проблеми с извършването вашата цел в реалност, прочетете тази статия, за малко по-добра представа за това какво може да се ви задържа.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *