Как да се превърне един Стаж към работното място

Posted on

Как да се превърне един Стаж към работното място

Много работодатели, които предлагат стажове направят това, като начин да се опита и да наемат нови служители на пълно работно време. Въпреки че стажове са начин за учениците да придобият опит и да научат повече за конкретна кариера сфера на интереси, те са също така за организациите, за да изпробват лица и решават как и те се вписват в цялостната култура на организацията. Много работодатели използват своите стажантски програми като основа за създаване на процеса на наемане и са в състояние да се спестят пари в усилията си за набиране на персонал от изпробването на потенциални нови служители преди удължаване действително предложение за работа.

Ако се интересувате от превръщането на стаж в работа на пълен работен ден след дипломирането си, можете да използвате някои специфични техники, за да увеличи шансовете си за получаване на наети.

Направи добро впечатление

Като стажант, Вие сте длъжни да покажем вашия ръководител и другите в рамките на организацията, че имате какво е необходимо, както лично и професионално, за да се впише в корпоративната култура. Отделянето на време да се запознаят с мисията на организацията и какво го оценява в своите служители могат да предоставят важна информация за това как идентифицира и определя успеха на компанията.

Разработване на професионални цели

Идентифициране на професионалните ви цели и намиране на възнаграждаване на стаж, който да отговаря на очакванията ви ще бъде по-полезно за развитието ви умение и стремеж към успешна кариера, отколкото приемането просто някакъв стаж, който е на разположение. Стажовете са предназначени за подготовка на кандидати за бъдещи работа и кариера, както и намирането на стаж, които ще ви помогнат да постигнете вашите професионални цели също ще ви помогне да съществува кандидат-конкурентоспособна в бъдещето търсене на работа.

Разработване на силна връзка с вашия пряк ръководител

Не забравяйте да запазите своя ръководител в крак с вашата работа и постижения, като поставите отметка в често и като се уверите, се срещат очаквания. След като сте определили служебните ви задължения и да разберете очакванията ви надзора, работа трудно да се демонстрира вашата лична инициатива и способността ви да се работа както самостоятелно, така и като част от екип. Разработване на професионални връзки като стажант ще ви даде начален старт в развитието на професионална мрежа.

Разработване на силна работна етика

Създаване на готовност, за да получите работата, извършена на всяка цена работата като същевременно се поддържа положително отношение дава увереност, работодател, който ще се превърне в ценен член на екипа, ако нает като служител.

Пълно възложените й обекти Time

Ако предвиждате предизвикателство с краен срок по проект, по който работите, не забравяйте да уведоми ръководителя си и да поиска всеки вход той / тя може да предостави или да поиска удължаване на срока, за да получите на проекта завършен. Бъдете сигурни, че ви предлагаме основателна причина за забавянето на проекта, като например други непредвидени проблеми или други работни приоритети, които трябва да бъдат разгледани преди получаване на конкретния проект приключи в срок.

Винаги спазвайте в правилник и възприетите норми

Ставайки част от корпоративната култура включва изучаването на установения дрескод на корпорацията. Това също така означава времето, определено и това, което се очаква за установени периоди обяд и почивки учене. Отделете време, за да научите правилата и насоките, очаквани от организацията, преди да скочи в и извършването на всякакви сериозни грешки. Също така, проверете фирмена политика на лични имейли, телефонни обаждания и ползване на интернет, за да се избегнат всякакви неудобни и неловки ситуации.

Търси мнения надзорен орган и колеги от Вашата работа

Общуването с работодателите относно Вашата работа ще даде възможност за вас да се подобри и да направи необходимите промени в хода на стажа си. Този вход може да бъде от решаващо значение в ви помага да подобрите ефективността на работа чрез изясняване на очакванията съгласно Закона за БНБ. Проблеми често могат да бъдат избегнати, след като очакванията са били открито оповестени и всеки е на същата страница.

Разрешаването Лесно, повтарящи се задачи с ентусиазъм

Работодателят ще имате доверие да завърши по-трудни задачи, след като те признават способността ви да се справят с малките неща. Искане на допълнителна и по-предизвикателни работа ще бъдат приети по-положително от работодател, ако сте приели отговорността за особено тежки задачи, които са необходими, за да си свършат работата на дневна база.

За идентифицирането на проблемите, които понастоящем не се решават от Организацията

Можете да предложите вашата представа за проблемите ви идентифицира и да обсъдят как може да се реши този проблем, или да попълните тази необходимост в рамките на компанията. Работодателите търсят хора, които могат да мислят извън кутията и да идентифицират решения на текущи проблеми, които ръководството може да не са все още идентифицирани или адресирани. Бъдете готови да предложат решения, които смятате, че може да работи за решаване на конкретен проблем или ситуация.

Разработване на разбирателство с колеги

Работодателите търсят хора, които могат да работят добре в екип и, които имат особени предимства, които ще се добавят към общия постижения на групата.

Покажи Инициатива

Онагледяване интереса си в разработването на нови знания и умения, свързани с позицията ще се засили доверието на работодателя във вашето желание и инициатива да си вършат добре работата. Показване на ентусиазъм и предлагане за участие в семинари, семинари ще се повиши разбирането на бизнеса и ще направи добро впечатление на своя ръководител.

Попитайте за допълнителна работа

Ако не разполагате с достатъчно работа за вършене, не забравяйте да се консултирате с вашия пряк ръководител, за да се види дали има някаква допълнителна работа, можете да го направите. Ако не, проверете дали можете да помагате на други за получаване на тяхната работа приключи, което също може да ви научи на нови умения в процеса.

Присъединете се към Професионална асоциация

Участие в професионални сдружения предвижда студентите с една отлична възможност да се срещам с хора в момента работят в областта. Чрез професионални сдружения, ученици да научат какво професионални списания работещите в областта са четене, както и за отвори за намиране на работа, които могат да бъдат в момента на разположение в други организации.

Изразете интерес да работят за дружеството

С изразяване на интерес на компанията, който давате под наем знаете компания, която смятате за организацията на място, което бихте искали да работа. Въпреки че не може да има на разположение всички текущи позиции, като оставите вашия ръководител, знаят, че вие ​​ще бъдете заинтересовани да работят за компанията, ще бъдат по-склонни да се свържем веднъж позиция се отваря.

Създаването на връзки изграждане на отношения. След като се развие силна мрежа група, ще се развие по-добра представа за това какво е необходимо, за да бъде успешна и да научат как да се създаде мрежа, която може да ви помогне в постигането на вашите цели в кариерата. Като ментор, когото уважавам, ще помогне да се направи опит за стаж много по-малко стресиращо.

Наставникът ще ви осигури някой, който да се учим и на място, за да получите отговори на вашите въпроси. Потърсете професионален ментор имате доверие, и не се страхувайте да задавате въпроси, съответният човек и за предложения за начини да подобрят ефективността си и да се увеличи текущото си ниво на знания и умения. Можете да попитате какво е необходимо, за да се придвижите нагоре в тази област, както в организацията и в конкретната индустрия. След като се създаде силна мрежа и да натрупа опит в областта си, вие също ще има възможност да помогне на нови специалисти, които се интересуват от счупване в областта.

Професионалните отношения сте се развиват по време на стажа си опит също ще бъдат част от професионалната си мрежа от хора, които могат да свидетелстват за ваше знание и способност да си вършат добре работата. Бъдещите ви взаимоотношения с вашата мрежа трябва да се подхранва и продължават дълго след стажа си е приключил, за да го запази жив и здрав.

Изразете Поскъпването

След като завършите стажа си, на кратко благодаря-ти винаги оценявам и ще остави добро впечатление с работодателя. Ако се върне в колежа, не забравяйте да поддържате връзка с вашия ръководител и колегите и отделете време, за да се информира за потенциалните възможности за работа те очакват в бъдеще.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *