Как да разберете дали един стажантската легитимни

Posted on

Как да разберете дали един стажантската легитимни

Интернет е една невероятна ресурс, особено когато става въпрос за намиране на стажове и работни места. Има толкова много възможности на разположение, че всичко, което трябва да направите, е идентифициране на програми или поглед за стажове в дадена област или отрасъл. С толкова много резултати и анонимността на интернет-понякога може да се окаже трудно да се определи дали рекламиран стаж всъщност е реална или измама иска да открадне информацията.

Стойността на стажове

Стажовете могат да бъдат от голямо значение, когато става въпрос за натрупване на опит и се наемат. Тъй като повечето компании се стремят кандидати с предишен съответен опит в тази област, стажове са от решаващо значение за колежа възрастните хора, които търсят първата си работа в реално време след завършването си.

Няма значение, ако се плаща на стажа или ако получавате кредит, който да завърши опита стаж, единственото нещо, на работодателя се фокусира върху е какъв тип знания и умения сте придобили, когато интернирането на компанията.

Студентите могат да бъдат или скептични или напълно се доверяват, когато става въпрос за намиране на стаж. Въпреки това, ако стаж звучи прекалено хубаво, за да е истина, вие ще искате да направите малко повече копаене. Говорейки за хората в организациите или студенти, които преди това са правили стаж във фирмата ще ви помогне да се изясни картината.

Искате стажа си опит, за да бъде този, който ще ви даде реален, практически опит.

Стажовете в продажбите

Едно нещо, което да е наясно сме стажове, които изглеждат напълно продажби позиции и че са платени строго от комисията от продажбата. Проблемът е, че не знам достатъчно за компанията или продукта, за да се разбере, ако комисия е наистина възможно.

Ако списъци работодател много отворени квалификации и не запитване за вашите интереси или опит, това е много вероятно, че ще се озовете в състояние Да се ​​обаждате или такъв, който осигурява представяне само общи административни задължения.

Избягвайте Съмнителни Стажовете

Стажовете, които са под въпрос, обикновено са тези, които ще искате да избегнете. Лошите махали или стажове в дома на човек, никога не са добра идея. Ако един работодател не ви помолим да изпълните дадено приложение или да поиска възобновяване, той също не е добра идея.

Ако получите лошо настроение, когато става въпрос за стажа в списъка, на изискванията, или хората, то обикновено е добра идея да се откаже от възможността и да започне да търси друга.

Да ви изследвания

Има измами целия Интернет. Дю дилиджънс ще се изисква винаги вземане на важни решения, основаващи се на това, което пише в Интернет. Проучване на една компания е едно нещо, което можете да направите, за да се уверете, че една компания е законно. Говорете с намеренията и инструкторите в програмата, която са завършени. Те могат да имат списък на опита и истински фирми, които училището вече има стаж отношения с.

Правейки изследвания на Google е друг начин да научите повече за една компания. Въвеждане на името на фирма, плюс измама е начин да се види дали е имало някакви доклади за тази компания същество нелегитимен. Проверка добро бизнес бюро (БББ) и сайтове като “Glassdoor.com” също ще помогне за идентифициране на компаниите, в които е имало основателни оплаквания.

не плащат

Ако един работодател иска да се плащат пари, за да научите повече за програмата или да се направи действително стаж за тях, да бъдат сигурни, да тече толкова бързо, колкото можете. Законни компании поставят своите информация там и не изискват пари, за да научите повече за програмата, преди дори да знае какво на програмата е около. Никога не се прилага за стаж, ако се изисква авансово пари.

Можете също така да поиска от компанията да ви предостави списък с референции или информация за контакт за стажанти, които преди това са работили за компанията. Позоваването от хора, които съм правил бизнес с осигурява основно основа за определяне дали работодателят е легален.

Разбира се, има някои програми, които се нуждаят от пари, която включва повечето от стажантските програми в чужбина. В тези случаи, направете си поради старание при провеждане на научни изследвания. Знаете от самото начало точно това, което програмата са включени и какво ще бъде платена от стажант студент.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *