Как да превърнем свободна практика Into кариера

Posted on

Как да превърнем свободна практика Into кариера

Красотата на свободна практика, е, че можете да я накара да работи по вашите думи. Ако просто се нуждаят от допълнителни пари или искат да развиват умения в нова област, можете да го направите на непълно работно време, в допълнение към обичайната си работа на пълен работен ден – или можете да го направите вашата работа на пълен работен ден, с малко на внимателно планиране и много упорита работа, и никога не трябва да се върнете към фермата на таблото отново. Ето как да започнете.

Как да превърнем свободна практика Into кариера

1. Вземете краката си Мокри
Повечето хора ще ви кажат да се направи план, преди да започнете. Ако имате работа, в момента, щях да предложа точно обратното: преди да започнем да мислим за това, което искате вашата кариера на свободна практика, за да изглежда като, да получите краката мокри, като на няколко концерта, докато сте все още на работа.

Има две предимства за това. На първо място, това ви дава възможност да оставят настрана малко пари в брой, преди да направи скок към пълен работен ден на свободна практика. Трябва три до шест месеца на разходите за издръжка, както и стартовите разходи, за да започнем на свободна практика си кариера от сигурна позиция.

Второ, тя ви позволява да изпробвате различни видове клиенти и работни места, и да работят прегъвания преди да се ангажират по-голямата част от работното си време до нещо, което не може да се насладите на един месец, считано от сега.

2. Направете план
След като експериментира с няколко различни видове концерти и клиенти и да имат обща представа за това, което бихте искали да работите, то е време да се направи план. Дори и да не се опитвате да впечатлите инвеститори, писане на бизнес план може да помогне да се изяснят целите си и се набележат груб план на това, което изглежда като успех за вас. А няколко въпроса, за да имате предвид:

  • Каква работа те обичам и омраза?
  • Какво означава успех ти прилича?
  • Колко пари са ви необходими, за да се прекъсне дори, за да спестят пари, за да се чувствате сякаш сте “го е направил”?
  • Кой е вашият конкуренция, и какво те предлагат?
  • Какво предлагате, че конкуренцията не го прави?
  • Какво искате вашият бизнес да изглежда като няколко месеца, считано от сега, през следващата година, както и през последните пет години?
  • Искате ли служители в някакъв момент, или искате да работите върху себе си?
  • Какво искаш работата си ден, за да изглежда така?

Не забравяйте да се планира за прогнозните тримесечни такси; Уилям Перес предлага ръководства за оценка на тези и да ги плащат. В крайна сметка, вие също ще трябва да решите дали искате да се включи, но не е нужно да се направи това решение, преди да започнете.

3. Задайте Вашите курсове
Друга причина да се опита на свободна практика, докато сте все още се работи за един работодател е да имате възможност да зададете вашите проценти – и ги ревизира. Ако сте като повечето начинаещи преводачи на свободна практика, най-вероятно ще искам по-малко пари за услугите си в началото. Ако все пак някои тестови концерти, преди да се ангажират с свободна практика на пълно работно време, ще имате възможност да се правят тези грешки, докато все още имате стабилен доход.

Най-добрият начин да се определят процентите си е да разбера това, което прави за подобна работа в работата си на пълен работен ден, както и да разработят почасова ставка. Не забравяйте да включите неща като обезщетения, болно време, както и офис консумативи, когато правите вашите изчисления. След това можете да зареждате своите клиенти почасово или от проекта, след оценка на колко часа ще се всеки проект.

4. Фокусирайте се върху вашия идеален клиент
доста бързо, вие ще започнете да се получи картина на фирмите и хората, с които работят с най-добрите. Вашият идеален клиент ще бъде най-добрата смес от тип работа, работа стил, график, както и заплащането. Може, например, да откриете, че ви харесва да работи с най-добрите стартиращи фирми, защото вие стойност работи по най-съвременни проекти и не искам един работен ден 9-до-5 – или може да откриете, че по-утвърдените компании са по-финансово надежден и промяна на курса към онези, при попълване на вашия клиент списък.

Тогава там е културен парче. Всеки има различни стойности и очакванията на колеги и клиенти. Може би искате да се работи с хора, които са приятелски и топло, или точен и прецизен, или уважение от вашите граници по отношение на времето, или всяка комбинация от тях. Знайте, че и за фирми и звена за контакт, които са съгласни да изглежда.

5. Насърчаване Yourself
Отминаха дните, когато е необходимо да се купуват пространство в един вестник за насърчаване на новия си бизнес. Сега, може да бъде в състояние да започне свободна практика си кариера, без да похарчите един самотен стотинка, само чрез препродажба на услугите си на Facebook, Linkedin, Tumblr и Twitter.

Най-важното е да бъде готов да протегне ръка. Когато направите това направи скок, кажете на вашите връзки, които го правите. Вие ще бъдете изненадани колко много бизнес, който може да генерира само чрез публикуване на Вашата различни социални мрежи и отдаване хора знаят, че търсите за определен вид работа.

6. мрежа
свободна практика е необходим кабел, за да продължите да получавате нова работа, но те също се нуждаят от тях, за да се създаде чувството за общност, че служителите имат и изпълнители понякога липсва. Добрата новина е, че не е нужно да се превърне в човек, коктейл или се научим да обичаме приказки за да станете експерт NetWorker. Всичко, което трябва да направите, е да бъде надежден и приятен за работа с и отворено за вземане на нови познанства.

Отново, социални медии е взел много усилена работа от създаването на връзки. Това също е добра идея да се разгледа присъединяването професионални сдружения във вашата индустрия, ако не сте го направили, за да се задържат на върха на новини и тенденции и да имат достъп до образователни възможности, които могат да ви помогнат да усъвършенствате уменията си.

7. Дръжте очите на бал
И накрая, най-важното нещо, за да се направи, за да се направи успеха на свободна практика е да се направи преоценка на целите си от време на време. Не винаги ще я изстреля от парка на първия люлка, но не е нужно да. Всичко, което трябва да направите е да се запази люлеене.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *