Как да пишем Sports кариерата Resume

Posted on

Как да пишем Sports кариерата Resume

Едно нещо, за спортни кариери, че вие ​​или вече знаят или скоро ще разберат, е, че много хора се интересуват от тези позиции.

Поради това, че е важно да се напише спортната си кариера автобиография, която се свързва с бъдещия си работодател. Обикновено, спортна кариера работодателите получават стотици автобиографии, когато се отваря позиция. Уверете се, че автобиографията си се откроява.

Ето някои идеи за писане на ефективна автобиография, заедно с някои конкретни идеи за възобновяване на спортната си кариера.

Списък Информация за контакти

Започнете автобиографията си, с информация за контакт. Целта обикновено е да се приземи на интервю. Поставянето на тази информация в горната част на автобиографията трябва да се окаже полезно. След като спечели бъдещия си работодател с останалата част от автобиографията си, те ще трябва тази информация, за да се свържем с вас.

Това е една категория в автобиографията си, където е важно да бъде по-задълбочено. Включете фирмата си адрес, на различните телефонни номера, където могат да бъдат достигнати, както и адреси за електронна поща и линк към вашия профил в LinkedIn.

Бъдете кратки и ясни

Чрез отделихте време да се организира автобиографията си, бъдещия си работодател, ще се види, че сте човек с ефективни комуникационни умения, които се гордее с вземане на добро първо впечатление и има страст за индустрията.

Една от целите на автобиографията е да грабне вниманието на читателя. Един от начините да направите това е да се изброят пет до десет постижения направо в горната част. Тези теми могат да получат по-подробно по-надолу в резюмето, но пускането им за пръв път ще грабне вниманието.

Организирайте вашето резюме в категории. Този подход ще помогне на процеса на читателя информацията, а по-късно ще послужи като ефективен материал за справка. За повечето позиции спортна кариера, а една или две страници автобиография трябва да е достатъчно. Ако автобиография работи дълго, комбинирайте някои преживявания или нарязани преживявания, които нямат нищо общо с текущата позиция кандидатствате за.

Актуализиране Често

Както ви промяна работа или образование преживявания, се уверете, че не само тях, обърнете внимание, в автобиографията си, но отново организира автобиографията си, за да се подчертае, промените, които най-добре отразяват текущите си квалификация. Не просто халс на едно работно място след друг. Очертайте постижения, които най-добре да се прилагат по отношение на преследваната позиция, следван от малка постижения. Ако списъкът става дълго, комбинирайте някои преживявания или да ги изтриете всички заедно.

Направи го както трябва

Не преувеличавайте постиженията си. Работодателите ще отнеме време, за да разследва достоверността на автобиографията си. Уверете се, че фактите по своя опит са точни и изразени по точен начин.

Отделете време да прочетете отново автобиографията си, за да намерите правописни грешки или граматични грешки. Също така, има колега или приятел преглед на автобиография си за тези видове грешки.

Изразявайки постиженията си, да бъдат специфични, но не преувеличавайте. Например, ако вашият отдел подобри продажбите сезон билет, включват продажбите на точните проценти на сезонни билети подобрени, както и вашата роля в това подобрение.

Tweak за конкретна работа

Както се прилага за определен спортната си кариера на работни места, да коригира автобиографията си, за да маркирате преживявания, които най-добре изразяват защо сте най-добрият човек за кариерата позицията на разположение спортове.

Изрази себе си

В представянето и съдържанието, което се развива, нека вашата личност блясък чрез. Това ще помогне на бъдещия си работодател помня автобиографията си и да ви помогне да се открояват от тълпата. Това е особено важно в спортни кариери, където много хора често се стремят към една и съща позиция.

Примерна автобиография за работа Sports

Barry Allen
1234 Cactus съд
Темпе, AZ 85820
000-123-4567
електронна поща: barry.allen@email.com
www.linkedin.com/in/barryallen

квалификационна Резюме

Талантливият и рекордната Бейзбол автобуси със 7-годишен опит ръководен гимназията екипи, за да отдели първенства.

  • 3-време AzBCA членка Треньор на годината, 2-време ABCA Област Треньор на годината
  • AzBCA Залата на славата, Аризона Треньори Залата на славата на, Националната гимназия Бейзбол Залата на славата
  • 3 години успех като Catcher за отбор долните дивизии, на Глендейл Desert кучета
  • 2 сребърни медалисти победи в колеж бейзбол Световните серии

Професионален опит

DESERT VIEW HIGH SCHOOL, Темпе, Аризона
Head Coach бейзбол , 9/2012-настояще
жп и мотивира бейзболни отбори на регионално, областно и държавно първенство успехи. Координира обработваема земя, склон и удря коучинг сесии и клиники с помощник-треньори на треньора и доброволци; предприема мерки за отбор пътуване, контролира играчите по време на гостувания, проследяване на възстановяване от игра или практика наранявания, както и поддържане на връзка с колежа скаути на таланти.

  • Построен и доведе бейзболен отбор в гимназията, за да се постигне 4 5A държавните първенства, 2 5A държавни подгласници класиране и 6 регионални първенства.
  • Постигната 128 общо победи по време на мандата позиция.
  • Обучени над 50 играчи, които продължават да играят колеж, долните дивизии, или Мейджър лийг бейзбол.
  • Подкрепяни в рамките на една година от наемането като Помощник-треньор на позиция Старши треньор.

GLENDALE DESERT КУЧЕТА, Глендейл, Аризона
Catcher , 07 / 2009-8 / 2012
Играна непълнолетен бейзболна лига, служейки като ловец в продължение на три сезона. Присъстваха практики, участва в турнето на отбора, и взеха участие в промоционални събития.

  • Съгласувани и доведе младежки тренировъчни лагери за зона начално училище и Близък училище играчи на Camelback Ranch.
  • Успешно хвърли бегачи извън опитва да открадне втора или трета за 60% от опитите.

образование

Бакалавър по Физическо науките
Университета на Южна Калифорния, Лос Анджелис, Калифорния

Бейзбол MVP 2007 и 2008; 2008 Сребърен медал и 2007 Сребърен медал, колеж бейзбол World Series

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *