Как да пишем мотивационно писмо за работа Unadvertised

Posted on

Как да пишем мотивационно писмо за работа Unadvertised

Не всички компании рекламират работни места. Някои компании получават изобилие от кандидати без реклама. Други компании, може да не са в режим на наемане, но ще разгледа заявления от квалифицирани кандидати, ако очакват отвор в близко бъдеще.

Изпращане на автобиография и мотивационно писмо до работодател, въпреки че не сте сигурни дали има свободни работни места, е начин да получите своята кандидатура забелязани. Тя може също така да получите ви предварително разглеждане на позиции, които току-що са отворени. Ако имате умения на компанията се нуждае от, може дори да ти се счита за чисто нова позиция.

Когато знаете работодател има отвор, не се колебайте да се прилагат.

Съвет : Ако имате фирма, която сте искали да работят за, помислете, че отделихте време, за да достигне и да се свържете независимо от това дали организацията в момента наемат.

Съвети за писане на мотивационно писмо за работа Unadvertised

Какво е най-добрият начин да се кандидатства за unadvertised работни места? Тя зависи от това дали знаеш, че е налична позиция, но компанията не е е в списъка, или, ако има една компания, която искате да работите за и не знам дали има отворени работни места.

Когато знаеш, че има свободно място

Ако знаете, че дружеството е отдаване под наем, но не е рекламиран позицията, напиши традиционната  мотивационно писмо изразяват интереса си в отворено положение в компанията. Не забравяйте да се отнася конкретно вашата квалификация за тази работа.

Когато не знаете, ако Дружеството е Наемането

Писане на мотивационно писмо за unadvertised отваряне (известен също като  студен контакт мотивационно писмо или писмо за интерес) е малко по-различно, отколкото за написването на мотивационно писмо за работа, която знаете, че е на разположение.

При този тип писмо, ще се наложи да направите силно терен за себе си и как може да помогне на компанията. По-долу са някои съвети за това как да напишете мотивационно писмо за unadvertised отваряне.

  • Споменете си контакти. Ако познавате някой, на организацията, говорим за това в началото на мотивационното писмо. Наличието на контакт в компанията е чудесен начин да получите вашия крак във вратата, дори и ако компанията не е активно да наемат.
  • Използвайте хартия или електронна поща.  Можете да изпратите Вашето писмо чрез хартиена или електронна поща. Изпращането на един старомоден хартия писмо работи добре за този тип писмо, тъй като тя може да има по-голям шанс да бъдат четени от имейл, който може да бъде изтрит, без дори да се отвори.
  • Включване на автобиография.  Независимо дали ви изпратим мотивационното си писмо чрез хартиена или електронна поща, не забравяйте да включите копие от автобиографията си. Уверете се, че приспособят автобиографията си към компанията и вида на работата, която търсите.

Какво да се включат в мотивационното си писмо

По-долу е подробна информация за това какво да се включат в мотивационното си писмо, заедно с връзки към Например мотивационни писма.

Вашият Информация за контакти
Име
Адрес
Град, Пощенски код
Телефон
E-mail адрес

Дата

Поздрав
Ако можете да намерите на лице за контакт в дружеството изпратите писмото си или имейл съобщение, за да ги. Ето как можете да намерите контакти на фирми.

Ако не можете да намерите на лице за контакт, адрес Вашето писмо до “Скъпи отдаване под наем мениджър” или да напуснат тази секция и да започне с първия параграф на Вашето писмо.

Тяло на мотивационно писмо
Целта на писмото е да бъдете забелязани като потенциален служител, дори ако дружеството не е отдаване под наем веднага. Вашето писмо трябва да обясни причината за интереса към организацията, както и идентифициране на най-подходящите си умения или опит и обяснете защо е предимство за компанията.

Първия параграф: В първия параграф на писмото трябва да включва информация за причините за което пишете. Ако познавате някой в компанията, говорим за това сега. Бъдете конкретни, защо се интересувате от тази конкретна фирма.

Близък Параграф (и): В следващия раздел на мотивационното си писмо трябва да се опише това, което имате да предложите на работодателя. Отново, бъдете конкретни за това как можете да помогнете на организацията.

Окончателно Параграф:  Сключване на мотивационното си писмо с благодарност към работодателя за вас като се има предвид за заетост.

Затварянето на
най-добри пожелания,  (или да изберете друга затваряне от примерите)

Подпис
саморъчен подпис  (за изпратено писмо)

Въведените от подпис
Когато сте му изпратили писмо електронна поща, не забравяйте да включите цялата информация за контакт в подписа си.

Мотивационно писмо пример за работа, която не Рекламираните

Можете да използвате тази проба като модел, за да напишете мотивационно писмо.

Вашето име
Вашият Адрес
Град, Пощенски код
Вашият Телефон
Вашият имейл адрес

Дата

Contact Name
Title
Company
Адрес
Град, Пощенски код

Уважаеми Mr./Ms. Фамилия,

Като специалист по информационни технологии с управленски опит на високо ниво в ИТ индустрията, научих, че най-добрият начин да се постигне успех е да се мотивират ресурсите, които имах с добре определени цели и овластяване.

А вярата управление въз основа на почтеност, качество и обслужване, заедно с позитивна нагласа, за правоспособност за стратегическото мислене и планиране, както и способността да се адаптират бързо към нови идеи и ситуации, ми позволява да се постигне трайни и значителни успехи в различни индустрии.

Моята личност профил се казва:

  • Една уверена, задвижван човек, който реагира бързо, за да се промени.
  • А автоматичен стартер със силно чувство за спешност, който реагира положително на оспорване и налягане.
  • А учи бързо който е практичен и гениално решава проблемите.
  • А гладки и смислени комуникатор, гъвкава и отговорна. А по-самостоятелен, целенасочени изпълнител.

бивши Моите мениджъри казват:

“… Technology анализа на информация ще послужи като насока за извършване на положителния принос … вашият стил на управление, предвидена отпечатък за по-младите членове на нашата организация … много положително впечатление от вноските, които сте направили в нашия бизнес и неговия растеж.” Грегъри Хайнс, президент и главен изпълнителен директор, информационните технологии данни.

“… най-важният източник на растеж в нашата технология данни бизнес … в състояние да се съсредоточи на екипа и управление на продукта за успешното въвеждане … се дължи до голяма степен на собствения си личен ангажимент … отлично управление на ИТ проекти и умения свързани с оперативното управление.” Полин Hallenback, CTO на информационни системи.

“… силните си страни като мениджър са много и различни … всички въпроси са изправени своевременно … управление чрез цели идва като Ваша втора природа …” Джаксън Brownell, директор на операциите, Денвър Technologies.

ABC Company е компания, която ще ми даде възможност да си сложа на личността, умения и успехи да работят. На лична среща, бих искал да обсъдя с вас, как ще допринесат за продължаване на растежа на компанията.

С Най-Добри Пожелания,

Твоето име

Проверят вашите документи

Внимателно проверят както автобиография и мотивационно писмо, преди да ги изпратите.

Как да изпратите Вашето писмо

При изпращането на писмо по електронната поща, напишете писмо в имейл съобщението и приложете автобиографията си към съобщението. В сюжетната линия, сложи името си и причината за писане (Вашето име – Въвеждане).

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *