Как да пишем Индивидуално мотивационно писмо

Posted on

 Как да пишем Индивидуално мотивационно писмо


Тя може да отнеме малко повече време, за да напишете обичаен мотивационно писмо за всяка работа, за която кандидатствате, но е важно да отделите време и усилия, за да покаже на компанията защо сте добър мач. Следвайте тези съвети, за да персонализирате мотивационно писмо при кандидатстване за работа.

Погледнете за отдаване под наем мениджър

Когато става въпрос за покриване на писма, че отделихте време, за да получите лично е наистина важно. Разберете, колкото може повече информация за фирмата и управителя на наемане. Персонализирайте своето мотивационно писмо и, ако може, тя адресира до лицето, отговорно за наемане. Ако е необходимо, изследвания онлайн или се обади по телефона, за да разберете кой наемане мениджър е.

Споменете, които ви познават

Ако познавате някой в ​​компанията, спомена името му в мотивационното си писмо. Име отпадане творби – мотивационното си писмо, ще получите по-отблизо, ако тя се споменава някой, който работи в компанията. Това е важно, както от вашата гледна точка и от служителя, особено ако компанията има Програма за референции на служителите и отговаря на условията за бонус.

Като настрана, не забравяйте да попитате вашия контакт, ако могат да ви препоръча за работата и да ви помогне да получите мотивационното си писмо и да се започне по-отблизо от отдаване под наем мениджър.

Споменете Как научихте за работата

Споменете как сте научили за работа в първия параграф на мотивационното си писмо. Компанията иска да знае как са били набавяни работата, особено когато сте намерили обявата на борд работа или друг сайт, където те са платили, за да публикувате. Това изречение може просто да се каже, например, “Научих за тази позиция от поставянето четох в чудовище.”

Вземете го с една стъпка напред и спомена нещо за компанията, от мандата на мисията на интернет страницата на дружеството, например, в мотивационното си писмо.

Покажете вашите квалификации

Работодателите обикновено няма дори да помислят за кандидат, който не се появи, за да се квалифицира на пръв поглед. Това на пръв поглед в мотивационното си писмо е вашият една възможност да направите добро впечатление и да стигнат до следващия кръг. За да се премине, че първият кръг на скрининг, трябва да обърне специално внимание на рекламата на работни места и държавата, поради които са квалифицирани за длъжността

За да напишете обичай мотивационно писмо, да вземе командироването на работни места и списък на критериите на работодателя се търсят. След това се изброят уменията и опита, които имате. Така или адрес как вашите умения съответстват на работата в параграф форма или изброяват критериите и вашите квалификации. Също така, отделете време, за да покажат как вашата личност е подходящ както за позицията и компанията.

Включи Умения и Резултати

Да се ​​включва и умения, резултати и разпознаване на ключови думи в мотивационното си писмо за да увеличите шансовете си за получаване на избрания за интервю.

По този начин, отдаване под наем мениджър да видите с един поглед, защо и как сте квалифициран за тази работа.

Индивидуално Cover Letter Пример

Следното е пример за мотивационно писмо, което се фокусира върху промяна в кариерата и уменията, необходими за рекламирания позиция в областта на продажбите и комуникации.

Заявител Наименование
123 Main Street 
Никопол 12345 
555-555-5555 
applicant.name@email.com

1ви септември, 2018

Bruce Lee 
директор Човешки ресурси 
Уелсли Информационно обслужване 
123 Бизнес Rd. 
Бизнес Сити, Ню Йорк 54321

Уважаеми г-н Лий,

Кандидатствам за позицията на Inside Продажбите публикуван на Boston.Monster.com. Когато ви е удобно, аз ще оценим възможността да обсъдят положението и кандидатурата ми с вас. Можете да намерите моята автобиография, прикрепена към тази електронна поща.

Аз гледам да си нося и усъвършенства връзките с обществеността, маркетинга и клиент-фокусирани онлайн, устни и междуличностни комуникационни умения вътрешно, за да успее в рамките позиция на продажбите.

Съответен опит и умения за публикувал позицията включват:

  • Силата на убеждаването.  Аз бях поставил истории за мениджъри C-ниво чрез телефон и електронна поща и да ги поставя в по-големите медии, като MSNBC, списание CIO, Sirius Satellite Radio, MSN Money, AARP Bulletin, и The New York Daily News.
  • Силна финансова програма . Моят опит включва малко повече от десетилетие в счетоводната професия в външни и вътрешни среди клиент изложение.
  • Силни компютърни умения. Аз съм с опит и в двете Microsoft и Mac софтуер и също имат близки отношения основно ниво с HTML, CSS, и цифров дизайн.
  • Нося различни личностни качества, които ще гарантират успех в тази роля:  Аз съм добър слушател със солидна работна етика и настойчива желание да се отличат. Имам доказана способност да бъдат спазени сроковете, без да се провали, и се насладете на забързан среда. Също така съм учи бързо с изключителна фактическа изземване.

Бих се радвал да разберете повече за позицията, което търсите за запълване, а аз ще приветстваме възможността да ви кажа как моите умения и идеи могат да се възползват Уелсли Information Services.

Благодаря за вашето внимание; Очаквам с нетърпение да чуем от вас скоро!

На Ваше разположение,

Заявител Име

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *