Как да изпратите вашите снимки до Модни агенции

Posted on

Как да изпратите вашите снимки до Модни агенции

По същество, има четири начина за изпращане на снимки за местни и международни агенции за модели. Можете да ги изпратите сами по имейл или по пощата, да ги съществуващата си агенция за изпращане, имате онлайн модел разузнаване компания ги изпрати за вас, или да опитате късмета си със социални медии.

Като опитен агент или професионален модел разузнаване компания вършат работа за вас винаги е най-добрият подход. Все пак, ако искате да го направите сами, важно е да го направиш правилно. Много нови модели не осъзнават, че това е не само снимките, които агенции търсят в. Също така е как се представят вашите снимки, за да ги има значение.

Ако изпращате вашите снимки в помия мода, тогава има агенти се чудят, ако не разполагат с необходимото внимание към детайла умения модел се нуждае. Ако сте случаен в кореспонденцията си, а не професионален, агентите могат да вярват, че имате повишено чувство за достойнство. Има и някои други понятия трябва да имате предвид при подаване на снимките си в агенция за модели.

Проверете Как Агенцията Приема Submissions

Преди да изпратите вашите снимки на няколко служби, проверка, за да се види как те искат снимки, изпратени. Някои от тях могат да приемат само снимки по електронна поща и други само по пощата.

Следвайте инструкциите на писмото, за да демонстрирате вниманието. Ако изпращате вашите снимки по електронна поща и те приемат само изпратени фотографии, което показва, агентите, които не знаят как да се следват указанията.

Уверете се, че Агенцията Приема Тип на Вашата

Не забравяйте да изпратите вашите снимки само на агенции, които приемат вида на модел и да сте. Ако те имат само отвори за модели плюс размер, и не сте плюс размер, вие сте просто губене на Агенцията и времето си. Можете също така да стартирате риска от развитие на репутацията на unattentive.

Придържайте се към фактите

Като изкушаващо като тя може да бъде да се каже агенти колко дълго сте мечтали да стане модел, те трябва само определена информация:

  • Твоето име
  • възраст
  • височина
  • Измервания (гърди, талия, ханш и за жени, както и на талията и яке размер за мъже)
  • Настоящо местонахождение
  • Информация за контакти (телефонни номера, имейл адрес)
  • Гражданство (където е издаден паспорта си)
  • Агенции в момента, представляващи, ако има такива

При изпращане на вашите снимки по електронна поща не забравяйте да включите цялата тази информация в електронната си поща. Ако пощенски снимките си, че е важно да има тази информация на гърба на всяка снимка.

По този начин, ако снимките ви се отделят един от друг или мотивационното си писмо, а след това на агентите ще знаят кой си и как да се свържем с вас.

Проверете размера на вашите снимки

Ако изпращате вашите снимки по електронна поща, не забравяйте, че не са твърде големи. 1MB на снимката трябва да е максимално, 500 KB е по-добре. Ако снимките ви са твърде големи, те могат да отнеме твърде много време, за да изтеглите и електронната си поща може да свърши, преди да бъдат изтрити вашите снимки се преглеждат.

Не изпращайте вашите снимки в компресиран файл и не включват личния си уебсайт. Агенти-вероятно няма да се отвори файла или кликнат върху връзката, поради проблеми със сигурността със свързващи и компресиране на файлове.

Адрес Всяка агенция Индивидуално

Отделете време, за да се справи всяка агенция индивидуално в електронната си поща или мотивационно писмо. Например, започнете Вашето писмо или имейл с “Уважаеми ABC модели.”

Никога не изпрати родово маса имейл с имейл адресите на множество агенции, изброени в раздела “CC” на имейла. Никой не обича да мисля, че те не са били първият ви избор.

Мислете за вашите снимки и информация, както автобиографията си. Трябва да я шивач за всяка компания, за която кандидатствате. Снимки, изпратени са по-различни в които трябва да отделите време, за да впечатли агентите.

Обърнете внимание на Подробности

Агенти като интелигентни модели. Не забравяйте да се доказателство вашата кореспонденция. Bad граматиката и правописа ще предложи на тези, които е възможно да не е правилният избор.

Моделите могат да станат публични личности, които говорят и взаимодействащи си с хората. Ако не сте в състояние да изразят своите мисли ясно, агенти може да не искат да се свържат с вас.

Ако изпращате вашите снимки чрез поща, да си осигурите плик е чист и четлив. Не поставяйте вашите снимки в свързващо вещество, фотоалбум, или папка. Сърдечни стикери, фантазия цветна хартия или сладки съобщения на пликове или във вашия пакет ще позволи агенти знаят, че не могат да бъдат достатъчно зрял да се справи с работата моделиране.

Обнови гласовата си поща и да се провери папките за спам

След като сте взели време да изпратите вашите снимки и сте платили внимание към всеки детайл, не го обърквам с редовен непрофесионално съобщение от гласовата поща или чрез липсва имейл.

Вашето съобщение от гласовата поща трябва да бъде кратък и до точката. Трябва да се посочи името си, и да кажа, че ще се върне обаждането възможно най-скоро. Говори бавно и изговарям думите ви, когато записвате.

Проверете вашата пощенска кутия редовно, за да се уверите, че не е пълна. Също така, проверете електронната си поща спам и боклуци папки редовно за имейли, които може автоматично да се насочват там.

Бъде професионалист на всеки етап

Не забравяйте, че Модни агенции търсят пълен пакет. Това отнема много повече от добър външен вид, за да бъде успешен модел. Модели трябва да бъде професионалист във всеки аспект на тяхното поведение. Ако една агенция се обсъжда между вас и друг модел, толкова по-професионална актьорска игра и се появява модел ще бъде по-вероятно да бъдат наети.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *