Как да започнете да работите от дома

Posted on

Лесно Работа от дома Работа Computer

Може би на работа у дома е вашата мечта, но не сте сигурни как да го направите вашата реалност. Обърнете внимание на плюсовете и минусите на всеки през призмата на изискванията на живота си, своите умения и желания, а след това започнете да правите план. Прочетете тези 4 начина човек може да работят от дома си.

Включете Вашият Настояща работа в Telecommuting Позиция

Първият вариант е да се помисли този, който включва най-малко количество промяна, като текущата си в офис работа и я превръща в позиция телекомуникационна.

И изследванията и мисловните са първите стъпки за преход текущата ви позиция от работа в офис на надомната. Научете всичко, което трябва да знаете за работата от разстояние политики на фирмата си тогава мисля за това как те могат (или не може) да се приложи към работата си.

Ако смятате, че имате добър случай, следващата стъпка е да се напише предложение телекомуникационна за шефа си.

Намери нов за работа от дома работа

Така че, ако изглежда, че превръщането на сегашната си работа в една телекомуникационна един е далечен изстрел, следващата най-добрият начин да започнат да работят от дома си, е да се намери нова работа. Ако останем в рамките на своята област на опит, най-вероятно ще направи повече пари, отколкото ако се опитате нещо по-различно. Все пак, ако си кариера район, само не предлага много възможности за телекомуникационна, може да се наложи да се заличи в нещо ново.

Започнете собствен бизнес Home

А вкъщи бизнес има много предимства. Тя може да приема различни форми – всичко от излиза чакъл като консултант в работата, че вече се (AKA свободна практика), за да започне нов бизнес от нулата, за да закупуване на съществуващ бизнес или франчайз да работи в директните продажби, продажба на приятели и роднини , Всеки един от тези варианти ще имат различни начални разходи, ангажименти време, и подкупи.

Pick Up допълнителни пари от вкъщи

Ако наистина не си точният човек за цял живот промяна / кариера, но все още като щеше да допълнят доходите си, опитайте се на черно от дома. Ето няколко начина, по които можете да направите допълнителни пари в свободното си време от дома:

  • Въвеждане на данни от дома
  • Онлайн Microjobs
  • Кратки Задачи (Virtual и Real World)
  • Онлайн журита
  • Тестване на уебсайтове
  • Правете пари с вашия мобилен телефон

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *