Как да включите информация за връзка Resume

Posted on

 Как да включите информация за връзка Resume


Когато сте написването на автобиографията, това е важно да се включи цялата си информация за контакти в горната част на автобиографията си. Тя позволява на работодателите, за да видите как те могат да достигнете лесно.

Без подробна информация за връзка или с неправилна информация за контакти, работодателите няма да могат да се свържат с вас лесно. Вие искате да направите това възможно най-лесно за един работодател или наемане мениджър, за да се свържете с вас.

Прочетете по-долу за съвети за това какво да включите в раздел контакт и къде да поставите вашия раздел контакт и виж точка за контакт проба за автобиография.

Какво да включите в раздел Информация за контакти

  • Какво да включва: Включи пълното си име, адрес, град, държава и пощенски код. Освен това включете вашия телефонен номер и имейл адрес. Ако имате LinkedIn страница или личен уеб сайт, включват тези URL адреси в секцията си за контакт, както добре.
  • Име: Ако отидете с име, различно от дадено името ви, можете да използвате това в автобиографията си. Въпреки това, каквото и име да изберете, бъдете последователни. Тя трябва да бъде името на всичките си документи за кандидатстване за работа, включително и мотивационни писма, визитки, професионални уеб сайтове и др Можете също така да използвате пълното си име, но поставят псевдоним, който предпочитате да отидете с в скоби. Например, името на автобиографията може да се чете: Джеймс (Джим) Santinello.
  • Пощенски адрес: Използвайте постоянен адрес за кореспонденция на автобиографията си. Ако сте студент, може да включва както постоянния си адрес и вашето училище адрес. Не забравяйте да включите всички важни детайли до Вашия адрес, като например номер на апартамент. Ако сте загрижени за неприкосновеността на личния живот, помислете за обявата просто града и държавата. Например, вашият адрес може да се чете: Тампа, Флорида. Има и други обстоятелства, при които може да искате да се помисли не обявата си физическа домашен адрес.
  • E-mail адрес: Използвайте личен имейл адрес , а не служебния си имейл адрес. Вие не искате да се смесват настоящите си имейли за работа с работни имейлите си за търсене. Ако не разполагате с личен имейл акаунт, регистрирайте се за безплатна пощенска кутия да се използва за търсене на работа. Въпреки това, също така се уверете, че вашата лична адрес е професионалист. Използвайте вашето собствено и фамилно име в адреса. Избягвайте непрофесионално имейл адреси, като PartyTime@email.com. Проверете имейл акаунта често, така че можете да се отговори на въпросите на работодателите своевременно.
  • Телефонен номер: Много е важно да има гласова поща на телефона си, така че мениджърите могат да оставят съобщение, когато не сте на разположение. Вие не искате да пропуснете всички важни разговори. Бъдете сигурни, че гласовата си поща съобщение звучи професионално; Също така се уверете, че тя включва вашето име, така че работодателят знае, че те са се нарича правилния човек.

Как да форматирате информацията за контакт Раздел

Поставете информация за контакти в горната част на автобиографията си; той трябва да бъде първото нещо, което вижда на работодателя. Вашето име трябва да е най-отгоре и трябва да изпъква. Може да се направи името си малко по-голям шрифт, отколкото останалата част от автобиографията си, или смела вашето име, или и двете.

Можете да центрирате информация за контакт на страницата, или да го остави оправдано.

Оставете разстояние или хоризонтална линия между края на вашата информация за контакт и следващия раздел на автобиографията си.

Възобновяване Свържи раздел Пример

Име Фамилия
Вашият адрес
Вашият Град, Пощенски код
Вашият Телефон
Вашият имейл адрес
LinkedIn или личен уеб сайт URL  (ако имате такъв)

Редактиране и Проверят

Не забравяйте да проверят информацията за връзка, заедно с останалата част от информацията в автобиографията си. Правописна грешка в телефонния си номер или имейл адрес е по-често, отколкото си мислите. Тя може да ви попречи да се свържем за интервю за работа.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *