Какво ли учител? Заплата, необходимите умения, и Повече

Posted on

Какво ли учител? Заплата, необходимите умения, и Повече

Учителите инструктират учениците в по-широк кръг от теми, от стандартните области на изследване като математика, наука, и на английски език на други теми като изкуство, музика и физическо възпитание. Начални учители обикновено когато с една и съща група от студенти всеки ден в определен клас ниво, докато учителите в средните училища и средни училища ще работят с различна група от студенти на всеки час, обикновено се фокусира своите преподавателски усилия на не повече от един или два субекти.

Преподавател Задължения и отговорности

Да бъдеш учител обикновено изисква способността да се справят с изпълнението на следните задачи:

 • Познаването на критерии и стандарти се
 • лекция
 • Водещ дискусия
 • Създаване на учебни планове
 • Преценете студенти
 • Един по един на работа
 • Групова работа
 • Запознайте се с родителите

В зависимост от предмета на които преподават и на ниво клас, учители инструктират учениците по учебна програма, която включва критерии и процеси за преразглеждане. Те планират, развиват, пишете и изпълнение на програми в класната стая в съответствие с училищен район и държавни образователни изисквания, водене на документация постиженията на учениците и проследяване на техните способности.

Учителите трябва да водят класни стаи, ангажирани, докато все още оценяване на студентите индивидуално и работи един-на-един с ученици, когато е необходимо. Общуването с родителите също е основна част от работата, особено когато учениците се борят и се нуждаят от допълнителна помощ или внимание извън класната стая.

учител Заплата

Бюрото за трудова статистика на САЩ прави разлика между средните и началните учители, когато отчитането на заплатите. Докато числата са доста сходни, гимназиални учители печелят малко повече. Средният годишна заплата от $ 55 790 покрива всички учители, но горната и долната част 10 на сто за учителите в началните училищни дойде малко по-ниска, при $ 92 770 и $ 37 340, съответно.

 • Медиана годишна заплата: $ 55 790 ($ 26,82 / час)
 • Топ 10% годишна заплата: $ 95 380 ($ 45,85 / час)
 • Дъно 10% Годишен Заплата: $ 39080 (18,79 $ / час)

Източник: САЩ Бюрото за трудова статистика, 2017

Образованието, обучението, и за сертифициране

Всички държави изискват учителите трябва да бъдат лицензирани, и с цел да спечелят лиценз, учителите трябва да са завършил бакалавърска степен като част от програма за обучение на учители акредитирана.

 • Образование: Повечето програми предлагат отделни пътеки за основно образование и средно образование. Елементен изд. програми обикновено се подготвят учители за преподаване детска градина до около шести клас, а средното изд. програми се подготвят учители за средното училище и гимназията работни места. Повечето програми изискват минимум един семестър на ученик преподаване.
 • Сертифициране: Специфични изисквания варират от една държава в друга, но първоначален сертификат за преподаване обикновено трае пет или шест години и обхваща основно образование или средно образование. Средно изд. сертификати за преподаване включват сертификати за определени теми, като например английски или биология. Сертификати също често се нуждаят от учители за завършване на определен брой кредити към продължаване на образованието, за сертификата, за да се подновява, когато му дойде времето.

Преподавател умения и компетенции

Успешните учители трябва да бъде в състояние да се свърже със студенти по смислен начин, който излиза извън предмета на класа. Някои от уменията на учителите трябва да включва:

 • Вербална комуникация: Учителите трябва ефективно да обменят информация с ученици, колеги и родители. При представянето уроци на учениците, учителите трябва да бъде в състояние да направи това по начин, който запазва студенти, занимаващи се и се интересувам.
 • Слушане: Комуникацията е двупосочна улица, както и за оценка на учениците ефективно, учителите трябва да са в състояние да разберат как и защо студентите могат да се срещат затруднения или защо те трябва да бъдат оспорени по-нататък.
 • Търпението: Студентите се запознават с различна скорост, така че учителите трябва да бъдете търпеливи с тези, които се борят и да разработят начини да им помогнат.
 • Критично мислене: Оценка на напредъка е нещо повече от просто класификация задания и тестове. Учителите трябва да са в състояние да анализира собствените си уроци и дали те достигат ученици ефективно.
 • Страст за живот: Най-ефективните учители обикновено са тези, които наистина обичат ученето. Студентите, признават това и са по-склонни да се научат да придобие тази страст от страна на учителите, които го притежават.

Job Outlook

Според Бюрото за трудова статистика на САЩ , ръстът на работните места за учители се очаква около 8% за десетилетие, завършваща на 2026 г. Това е малко по-добра от ръста на 7 процента, предвиден за всички професии.

Няколко фактора влияят върху наличието на работни места на преподаване. Тези, сертифицирана да преподава математика или наука обикновено са в по-голямо търсене от тези, преподаване на английски или социални проучвания. Както е добре, има по-малко конкуренция за работни места в градски или селски настройки, отколкото има в крайградски настройки. Така че, математика или науката учител, желаещи да работят в гъсто населен град е по-вероятно да имат по-лесен път за намиране на работа, отколкото учител по английски език, които търсят работа в крайградски райони.

Работна среда

Учителите обикновено имат свои класни стаи, които са в състояние да организира и украсяват собствените си вкусове, имащи отношение към предмета и нивото, на което те учат. Гимназия и среден учителка често ще учат две или три части от не повече от две или три курса, докато учителите началното училище като цяло ще работят с една и съща група от студенти за по-голямата част от деня, в изучаването на множество теми.

Работен график

Училищни часа варират окръзи в цялата страна, но повечето училища започват от порядъка на 7-8 часа и освобождава студенти в диапазона от 2: 30-3: 30 ч Учителите обикновено пристигат на 30 минути до един час преди да започне класове и оставете 30 минути до един час след часове край. Учителите, които треньор или помощ оловни други извънкласни дейности често ще работят в нощта на практики или игри.

Училищните години обикновено траят около 40 седмици с разширена лятна почивка, но някои райони училище разпространяват своите почивки в течение на цялата календарна година. Повечето учители използват своите почивки или да научи лятно училище или да продължи собствените си образование, в съответствие с държавните изисквания, в които живеят.

Как да се свърши

УЧЕБНИТЕ
Учителите трябва да се печелят бакалавърска степен като част от програма за обучение.

STUDENT научи
Повечето програми се изисква поне един семестър на ученик преподаване, но и много други програми очакват студентите, за да получите работа в класни стаи, още преди те студент учи.

СЕРТИФИКАЦИОННИ
различни държави имат различни стандарти, но всички те изискват учителите да преминат тест, за да спечелиш сертификат за преподаване.

Сравнявайки Подобни работни места

Традиционните K-12 работни места на преподаване не са единственият начин да се работи в сферата на образованието. Някои други подобни кариери, със средни годишни заплати, включват:

 • Училище и кариерен консултант: $ 55 410
 • Кариера и учител техническо образование: $ 55 240
 • Предучилищна учител: $ 28 990
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *