Какво ли специална подготовка на учителите? Заплата, необходимите умения, и Повече

Posted on

Какво ли специална подготовка на учителите? Заплата, необходимите умения, и Повече


Специални учители образование контролират образованието и обучението на студенти с физически, емоционално, ментално и когнитивни увреждания. Те създаване и осигуряване на уроци, насочени към индивидуалните нужди и възможности на студентите под техен надзор. Специални учители образование учат на ниво предучилищна възраст, елементарни, средни и гимназията.

Приблизително 439 300 специални учители образование са били заети в САЩ през 2016.

Специални подготовката на учителите Задължения и отговорности

отговорности Специални учители образование “могат да варират в зависимост от степента, на които преподават и когато те са заети, но някои общи задължения включват:

 • Сътрудничество с други учители класната стая, училищни психолози, затруднения в обучението специалисти, реч / слухови специалисти и социални работници училище за осигуряване на интегриран план за развитие на капацитета на своите ученици.
 • Определете целите на обучението за всеки студент, проследяване на тяхното развитие, както и да записва своите оценки.
 • Актуализиране на родителите за напредъка на учениците си и да привлече подкрепата на родителите си с контрол на поведението и вътрешните дейности, предназначени да допълнят часовете си в училище.
 • Контролира и обучение на помощник-учители.
 • Помощ план за прехода на учениците си да продуктивен живот след завършване на средното си образование.

Специална педагогика учител Заплата

Специални учители образование печелят наравно с други преподаватели, въпреки допълнителните предизвикателства и отговорности.

 • Медиана годишна заплата: $ 59 780 ($ 28,74 / час)
 • Топ 10% годишна заплата: Повече от $ 97 070 ($ 46,67 / час)
 • Bottom 10% годишна заплата: По-малко от $ 39 680 ($ 19,08 / час)

Източник: САЩ Бюрото за трудова статистика , 2018

Образование, обучение и сертификация

Това кариера изисква както образование, а понякога и сертифициране.

 • Образование: Специални учители образование в държавните училища се нуждаят от най-малко бакалавърска степен. Някои учители получават бакалавърска степен по-специално в областта на образованието, или дори специално образование. Някои държави изискват кандидатите за сертифициране, за да притежават магистърска степен по специално образование. Много райони училище заявяват предпочитание за кандидати с магистърска степен.
 • Обучение и опит: Много специални учители образование трябва да попълнят на определен брой часове на ученик преподаване, преди да получи заверен. Специални учители образование може да се научат как да се планира и управлява уроци в класната стая под надзора на оловно учител а студент преподаване.
 • Сертификация: Най-членки изискват от хората да преминат изпит за сертифициране. Частни учители се нуждаят от бакалавърска степен, но не е задължително да бъдат сертифицирани. Някои учители получават лицензи в определени категории хора с увреждания, като поведенчески нарушения или аутизъм.

Специални подготовката на учителите умения и компетенции

Има много умения, специфични за специални учители образование, включително и емпатия, търпение и организация.

 • Критично мислене умения: Специално образование трябва да се направи точна оценка на подготовката на студентите и да коригира уроци за техните нужди.
 • Търпението: Тези студенти често изискват различни методи на обучение и не винаги са веднага реагират на получаването му. Тя може да бъде трудна работа, както и способността да се върнем назад кратко и поемете дълбоко дъх може да бъде от решаващо значение.
 • Комуникативни умения: Тези учители трябва да имат възможност да общуват с родителите, други преподаватели и администратори, в допълнение към децата под техен надзор.
 • Иновации: Не всяка една от тези деца може да се научи по същия начин. Един добър специален учител ще бъде в състояние да си представим различни начини за постигане на студенти и водещ ги към постигане на напредък.

Job Outlook

Заетост на специални учители образование се очаква да расте със скорост от около 8% 2016-2026, толкова бързо, колкото средно за всички професии. Това се дължи на по-ефективна и по-рано скрининг и идентифициране на различни физически, емоционално, ментално и когнитивни увреждания.

Важни : федерални и държавни разпоредби изискват училищните райони за осигуряване на безплатно обучение за студенти с увреждания, така че има растяща нужда от тези учители.

Работна среда

Много специални учители образование работят в публични или частни училища в начално, средно и високо ниво училище, но те биха могли също така да преподават в центрове за гледане на деца услуги. Други работят за жилищни и дневни програми, които служат на нуждите на хора с увреждания или специални учащи, или базирани в общността агенции, които допълват инструкцията, предоставена от училищата.

Във всеки околната среда, тази професия може да издигаме и възнаграждаване, но то също може да бъде емоционално предизвикателство и стресиращо. Тя може да бъде физически предизвикателства, както и при работа с деца с физически увреждания.

Работен график

Повечето учители специални образователни работят по учебни дни и по време на учебните часове, но те биха могли да работят след часовете в училище, както и за клас документи и се грижат за административни задачи. Специални учители образование обикновено имат лета разстояние, въпреки че някои училища са летните училищни програми, които могат да изискват допълнителни месеца по време на работа. Учителите обикновено са на разстояние по средата на зимните почивки и пролетните почивки, както добре.

Сравнявайки Подобни работни места

Някои подобни работни места и тяхната средна годишна заплата включват:

 • Грижа за децата работник : $ 23 240
 • Гимназиална учителка : $ 60 320
 • Ерготерапевт : $ 84 270

Източник: САЩ Бюрото за трудова статистика , 2018

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *