Интервю за работа благодарствено писмо Примери

Posted on

Интервю за работа благодарствено писмо Примери

Писане на благодарствено писмо след интервю за работа винаги е добра идея. В действителност, някои работодатели смятат, че по-малко от интервюираните, които не успеят да предприеме последващи действия незабавно. Това става бързо и лесно да се следват след интервю с имейл, бележка или официално писмо. Отделянето на време да направи това ще ви помогне да напусне интервюиращия с голямо впечатление.

Защо Изпрати благодарствено писмо след беседа

Защо благодарствено писма важно? Първата причина да се изпрати благодарствено писмо е, че това е просто обикновен, добри маниери. Но има и егоистична цел: а благодарствено писмо е вашата възможност да получите името си пред хората за последен път и да оставите добро впечатление.

Ако сте на интервю интервю или в процес на кандидатстване за работа, благодаря-ти писма ви позволи да се продават като кандидат. Можете да позоваване на специфични случаи, които могат да са дошли в интервю. Използвайте благодарствено писмо, за да маркирате начините вашите умения и опит са добър мач за длъжността. Също така, ако има нещо, което забравих да спомена по време на интервюто, това е една чудесна възможност да се приведе.

Благодаря-ви отбелязва и в други ситуации кариера, свързана с – като благодарствено писмо до шефа, за да помагат на другите или на бивш колега за вземане на мрежова връзка – да ви позволи да се засили, че ви ценят полезен жест на лицето.

Интервю благодарствено писмо Sample

Това е проба интервю благодарствено писмо.

Barry Allen
718 Pilgrim съд
Syracuse, NY 13224
(000) 123-1234
barry.allen@email.com

10 септември 2018

Г-жа Кейтлин Snow
вицепрезидент, маркетинг
Acme Corporation
2000 първа Avenue
Syracuse, NY 13224

Уважаема г-жо сняг:

Бих искал да ви благодаря, най-искрено, че отделихте време, за да ме интервюира днес за позицията Специалист Media социален, че е отворил с Acme Corporation. Беше страхотно да вие и вашият екип се срещнат, и аз наистина се радваше обучение за текущата си програма за маркетинг и опознаване на вашия офис.

Бях впечатлен от възможността следващата си Media специалист социален ще трябва да изгради силно, пребоядисаха присъствие за Acme Corporation на Facebook, Twitter, Instagram и LinkedIn. Както казахме, моя опит включва създаване и управление на социални медии имоти за двете установени и стартиращи организации. Моите успехи включват изграждането на мрежа от 5K Facebook последователи за JC предприятия в рамките на три месеца, Ghostwriting LinkedIn мнения за изпълнителен директор на Industries съюз, която е привлякла средно над 350 “акция” на всеки, и помага на собственика на Джени Bling да стане основен големия авторитет в нея индустрия.

Имайте предвид, че, въпреки че аз работя на свободна практика за последните пет години, аз съм готов да се върне в динамичен, пълен работен ден маркетингов отдел среда. Аз съм въодушевен и вдъхновен от съвместна работа в екип, и ще го намерите най-възнаграждаване на помощ напред мисия на Acme Corporation на “Полагане основите за устойчив растеж индустрия.”

Ако мога да предостави допълнителна информация, за да ви помогне с процеса на вземане на решения, моля да ме уведомите. Очаквам с нетърпение да чуем от вас скоро!

На Ваше разположение,

Подпис [хартиен носител писмо]

Barry Allen

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *