За работа в дома Call Center Заплатите

Posted on

За работа в дома Call Center Заплатите

Въпросът, който всички искат да се отговори за нова работа е “Колко плати?” Въпреки това, когато се разглежда като най-дом кол-център заплата, друг въпрос е “Как се плаща?” Виртуални телефонни центрове имат различни методи за изчисляване на заплащането.

работни места Кол център могат да плащат почасово заплащане, призив на-, или с процент на минута, или един от тези проценти плюс стимул. Ако една работа е позицията на заетостта в САЩ, тя трябва да плати минимална заплата в държавата, в която живее агент. Въпреки това, независими изпълнители не е задължително да получават минимална заплата.

Pay Изчисление

Без значение структурата на заплащането използва, надомна кол център агенти трябва да се прецени дали са получаване на конкурентно плащат процент чрез изчисляване на истинската почасово заплащане. Това е фигуриращ колко печелиш на час поне веднъж седмично, като същевременно отчитане на разходите, които възникват.

При изчисляване на истинската им почасово заплащане, независими изпълнители трябва да фигурират в никакви такси за обучение, неплатен време за обучение или други удръжки заплащане, че компаниите могат да налагат, и те трябва да се отчете частта от данъците на самостоятелно заети лица, направени от тях, но служителите не , И служителите, така и изпълнителите трябва да изчисли текущи и еднократни външни разходи, като например Интернет / телефонни услуги, слушалки, компютърна техника, както и абонамент за сканиране за вируси при изчисляването им часова ставка. (Плюс това, тези неща могат да бъдат данъчни облекчения, за да поддържаме добри записи.)

Call Center почасови ставки

Двете независими договаряне и наемане на работа кол центрове могат да плащат почасова ставка, но това е по-често на позиции за заетост. Основни цени на заплащане (без да се включват стимули) варират от американската минималната работна заплата до $ 15 на час. Двуезичните средства могат да бъдат изплатени в горния край на скалата, защото често има заплащане диференциал от $ 1 или повече на час за двуезични кол център работни места.

Всеки кол център работа, която рекламира, че си струва повече от $ 12 на час е вероятно включително стимул в нейната средна заплата, търсейки много специализирани умения и опит (като телездраве работни места за медицински сестри), или да събират такси от своите работници. Както и при работа с тухли и хоросан, заплащането често се основава на средната работна заплата в географския район на работника, така че една и съща фирма може да плати отдалечени служители в различни държави, различни почасово заплащане.

На обаждане и на минута цени

Агенти компенсирани на базата на броя на разговор и на минута (или за “време за разговори”) се изплащат само за времето на телефона не за време на изчакване за обаждания, за да влезе. Агентът може да няма начин да се знае, ако разговори ще дойде в постоянен поток. На повикване ставки на заплащане може да са навсякъде от $ 0,10 до $ 0,25 на минута, но няма начин да се знае предварително какво това може да работят като часова ставка. След известно време на работа, е възможно да се изчисли средното почасово заплащане, което след това може да се регулира за направените разходи.

За тези, платени на обаждане, движейки се бързо чрез покани означава повече пари. Заетостта позиции ще плащат минимална часова работна заплата, обикновено минимална заплата, ако твърде малко обаждания идват за агент, за да печелят основната заплата. Въпреки това, независими изпълнители рядко се разболяват от тези защити и лесно могат да правят по-малко от минималната работна заплата. Тъй като данъците не са извадени от заплатите независими изпълнители “(макар и предприемачи плащат тези по-късно в данъчната време), тя може да се окаже, че те правят повече пари, отколкото техните колеги почасово заплащане на труда.

В действителност обаче, независими изпълнители плащат повече данъци, защото те са отговорни за частите на работодателите и работниците на Medicare и Social Security данъци.

Агенти изплатени въз основа на обаждане или на минута трябва да превърне в навик за изчисляване на заплащането им по часове за техните записи, така че те могат да се издават чекове, сравни настоящата си работа с потенциални работни места, и бъдете сигурни, че получават сегашната цена за кол център работа. Също така, тъй като с тези, изплащани на всеки час, това е добра идея да се фигура в каквито и да било разходи, свързани с работа в една компания.

Стимулиращ Pay

В по-голямата част от случаите, стимули за служителите, така и изпълнители са в допълнение към една от системите на база платени по-горе. Може да има няколко независими продажби на изпълнителя на работни места, които са само стимул. Стимули може просто средните комисионни по продажби (процент от сумата продадени), но кол център компании използват много други видове програми за стимулиране на заплатите. Фирми могат да предлагат парични бонуси за продажбите на даден продукт, за продажби над определена сума, или за позицията на бестселър на ден, седмица или месец.

Стимули могат да бъдат предлагани на работни места, които не са търговски също. Фирми могат да предложат по-висока ставка за тези, които завършат на определен брой обаждания на час, бонус за тези с добри отзиви за обслужване на клиенти или на определен брой обаждания и проучвания завършени.

Независимо от това как една компания изчислява стимули, агенти, започващи на нова работа, няма да бъде в състояние да проектира стимул заплащане, докато те са били на работа за известно време. И дори тогава, то ще се колебаят.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *