Възобновяване Цел Примери и Съвети за писане

Posted on

 Възобновяване Цел Примери и Съвети за писане


Някои търсещите работа да изберат да включва обективна автобиография в своите автобиографии. цел подновяване, гласи кариерата си цели. Тя може да бъде толкова просто като посочва желаната от вас длъжност, или може да покаже къде сте били и къде се надявате да отида в кариерата си. Кога трябва да се използва обективен и когато можеш ли да го изключат от автобиографията си?

Някои хора казват, че цели вече не е необходимо са в автобиографията си – в най-добрия, те са ненужни, а в най-лошия, те са остарели. Въпреки това, целта на автобиография, която се фокусира върху вашите умения и способности всъщност може да подобри вашето резюме като убеди работодателите, които знаете какво искате да направите, и че имате уменията, необходими за работата.

Какво е Resume Цел?

А цел възобновяване е отчет за вашите цели за заетост, обикновено, изброени в горната част на автобиографията си. Цел подновяване, обикновено е дълга една или две изречения.

Кога да използваме един Resume Цел

Отново, някои експерти кариера намерят цели автобиография остарели. Въпреки това, има моменти, когато целта на автобиография може да бъде много полезен. Всеки път, когато искате да се подчертае, че сте амбициозни, че знаете какво искате от кариера, или че имате умения за конкретната работа, бихте могли да се възползват от обективна автобиография.

Съвет : Един конкретен момент можете да използвате цел възобновяване е, когато се променят кариера.

цел подновяване, може да обясни защо сте квалифицирани за работата, дори ако не разполагате с много сроден опит.

Съответстват на Вашето Цел на заданието

Най-ефективният целта е тази, която е съобразена с работата, за която кандидатствате. В него се посочва каква кариера се стремите и какви умения и опит, които имате, които ви правят идеален за тази кариера. цел подновяване, може да включва и къде сте били и къде искате да отидете в кариерата си.

Например, може да се посочи някои от предишните си постижения, а след това преминете към видовете постижения се надявате да постигнете в бъдеще (в идеалния случай, постижения искате да постигнете за компанията, в която кандидатствате).

В крайна сметка, като посочва обективно не е задължителна, но тя може да помогне убеди работодателите, които знаете какво искате и запознати с индустрията.

Как да пишем Силна Resume Цел

Ако включите обективен в автобиографията си, че е важно да персонализирате целта на автобиографията си за да съответства на позицията, за която кандидатствате. Колкото по-конкретни, толкова по-голям шанс имате да бъдат разглеждани за работата ви интересува. Това е добра идея да се напише нова цел възобновяване на всяко работно място, за която кандидатствате.

Когато сте изработване целта си автобиография, трябва да се съсредоточи върху конкретни умения и опит, които са пряко свързани с работата. Друга ефективна стратегия е да се включат ключови думи от работата обявата в целта си автобиография. Не само това може да увеличи шансовете за автобиографията си да се качват от система за проследяване на кандидат на компанията; той може да се подчертае как вашите квалификации подравнят с работата в списъка.

Вие също трябва да се посочи само професионални цели, които са осъществими в рамките на компанията. Например, ако в крайна сметка искам да стана главен редактор на списание, но за която кандидатствате за работа в един вестник, не се посочват това. Съсредоточете се върху това как искате да се развива в рамките на компанията.

Една от опасностите на обективна автобиография е, че можете да се съсредоточите твърде много на това, което искате в кариерата си, а не е достатъчно за това как ще добавят стойност към компанията. Ето защо, докато целта си автобиография трябва да включва информация за кариерата, която искате, и вие искате да се обясни защо сте идеалният кандидат за тази работа. Накратко включва информация, която подчертава вашия опит, включително и вашите години в индустрията, вашия конкретен набор от умения, както и всякакви други квалификации. Включи примери за начина, по които биха могли да добавят стойност и дори подобряване на компанията.

Така например, говорим за тези десет години на успешно намаляване на бюджетите, както и държава, която искате да приложите тези умения в бюджета на организацията.

Примерен Възобновяване Цел отчети

 • Търсена позиция в XYZ Company, където мога да увелича максимално 10+ години на управление, осигуряване на качеството, развитие на програмата, както и опит за обучение.
 • Търся работа като помощник клиничната практика за организация за техническо обслужване на здравето, използвайки моите наградени писане, изследователски и лидерски умения.
 • учител начално образование търси позиция на по-малки независими училище, където мога да се прилага моите пет години опит в преподаването и уменията ми разработване на учебни програми.
 • мениджър обслужване на клиенти търсят възможност да използват моите услуги и управление на клиенти умения, за да се подобри удовлетвореността на клиентите.
 • Търсите място, където мога да се интегрират стратегии за развитие и разширяване на съществуващите за продажби на клиенти, марка и еволюция на продукта, както и медиите одобрение.
 • позиция на търсачката за оптимизация, където мога да използвам SEO умения и опит, за да се увеличи трафика на сайта и търсене разположение на двигателя, и се прилагат моите 15 години опит в ИТ сферата.
 • За да се получи позиция, която ще ми позволи да използвам моя силен организационни умения, награден образование и умения за работа с хора.

Примерна автобиография С Цел

Това е проба резюме с цел.

Джон Заявител
999 Main Street
New York, NY 10001
(123) 555-1234
john.applicant@email.com

ЦЕЛ В КАРИЕРАТА

Елементарно учител търси позиция на по-малки независими училище, където мога да се прилага моите пет години преподавателски стаж, STEM ориентирано обучение, технологията и умения разработване на учебни програми за подкрепа на растежа студент и успех.

ОСНОВНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Адепт в създаването на положителен, ангажиране и подкрепяща среда за обучение на студенти от различни среди.
 • Силна тийм билдинг и съвместни таланти, партнирайки си лесно с учители, директори, родители и персонал за поддръжка, за да се идентифицират нуждите на студентите, справяне с проблемите, както и насърчаване на училище дух.
 • С желание да работят след работно време и през почивните дни, за да се гарантира успех на извънкласна, спортни и набирането на средства събития.
 • Задържане на текущо K-8 учение за сертифициране; активен член на NAIS, AFT, ASCD и CEC.
 • Владее писмено и говоримо испански; добре запознат с използването на SmartBoard и адаптивни технологии за обучение.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ
LAKESIDE ACADEMY, Стамфорд, Кънектикът
Елементарно учител, септември 2016-настояще

Структура и прилагане на динамични и ангажиращи планове на уроци за 1-во, 2-ри, 3-ти клас и, учи до 25 ученици във всеки клас. Сътрудничество с връстниците си, за да доставят съвместни уроци и координират студентски дейности, включително сезонни пиеси, годишен “Fun Run” и научни изложения. Общувайте дневна с родителите да предоставят обратна информация по отношение на постиженията на учениците и отстраняване на поведенчески проблеми.

 • Играна ключова роля за подобряване на студенти на стандартни печатни тестове с 38% в грамотност и 29% по математика.
 • Подкрепена и въвеждане на нови технологии адаптивни учебни да служи по-добре на индивидуалните нужди на учениците.
 • Спонсориран след училище испански клуб и подготвени студенти за участие в Odyssey на ума.
 • Получи три награди “Най-добри учители.”

ОБРАЗОВАНИЕ

Бакалавър в основно образование (2015); GPA 3.9
Clemson университет, Clemson, Южна Каролина
Списък на Дийн; Завършва с пълно отличие

Други опции за стартиране на автобиографията си

Обобщение изявление
алтернатива на използването на обективен върху автобиографията е да се използва профил автобиография, наричан също резюме автобиография изявление или декларация за квалификация, което е кратко резюме на вашите умения и опит, написани за определена откриване на работни места. За разлика от целта на автобиография, автобиография профил се фокусира директно върху начина, по който могат да се възползват и да добави стойност към компанията, а не собствените си цели в кариерата.

Брандинг изявление
Друг вариант е да се добави изявление на автобиография брандиране на автобиографията си. Това твърдение е по-кратък от един профил автобиография или цел – около 15 думи – и в него се подчертава най-важните си успехи и умения.

Заглавие
Накрая, трети вариант е заглавие на автобиография, известен също като заглавие на автобиография. Това е още по-кратък от изявление на автобиография марка. Това е фраза, която обяснява своите умения и трудов опит.

Как да се включи Цел, заглавие или изявление на Resume

Можете също така да включва повече от една от тези в автобиографията си. Например, можете да включите и двете заглавие автобиография и профил автобиография (със заглавие по-близо до горната част на автобиографията си).

Съвет : Който и от тези опции, които решат да го направят, поставете го в горната част на автобиографията си, под вашето име и информация за контакт.

Уверете се, че информацията ви стегнат и да използвате ключови думи от работата обявата в изявление. Дори и с цел възобновяване профил, отчет за брандиране или заглавие, автобиографията си все пак трябва да се побере на една страница, когато е възможно. И накрая, не забравяйте да напишете ново извлечение за всяка работа, за която кандидатствате, така че работодателят вижда това, което ви прави особено подходяща за съответната специфична работа.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *