Високо платени работни места, които не изискват полувисше

Posted on

Високо платени работни места, които не изискват полувисше

Търсите ли високо платена работа, но не искам да се инвестира в четиригодишен или магистърска степен по-? Не е нужно да има колеж степен, за да получите добра работа. Налице е нов вид работа, която поставя ударение върху уменията над образование и трудов стаж. “Нови яка работни места”, известни още като “работни места на средна квалификация,” са тези, които изискват определени твърди умения, но не е задължително да изискват четиригодишен колеж степен (или богата история на работа). Често служителите могат да получат необходимите умения за работа чрез професионално обучение, програма сертификат, професионално обучение, или програма степен от две години.

Тези работни места базирани на уменията могат да бъдат намерени в различни сектори на икономиката. Те са особено чести в областта на здравеопазването, информационните технологии (ИТ) и преработващата промишленост. Болници, държавни правителства, училища, производители, ИТ фирми и други организации са започнали да търсят служители с подходящи умения, а не на правилното степен. Някои компании дори предлагат платени програми за обучение на кандидати за работа, които са подобни на чиракуване.

Ето списък на десет от най-добрите нови работни места яка. Това са работни места, които не изискват четири години степен, предлагат добри заплати, и са в голямо търсене. Прочетете описанията на всяко работно място, и да видим какви нови яка работа е точно за вас.

Компютърен програмист

Компютърни програмисти да създават, пишат и тест код, който позволява на компютърни програми и приложения, за да функционират. Те обикновено трябва да знаете различни компютърни езици, включително Java и C ++. Те може да работи за компютърни системи дизайн компания, или те биха могли да работят за издатели на софтуер или финансови компании, между другото. Тъй като тази дейност се извършва на компютъра, много програмисти Telecommute, което дава възможност за гъвкавост.

Въпреки че много програмисти имат бакалавърска степен, някои се нуждаят само асоцииран степен, или богат опит в кодиране. Програмистите могат да станат сертифицирани в конкретни програмни езици, така че тези сертификати могат също да помогнат на кандидат за работа се наемат. Друг вариант е да получите необходимите умения, за да се наемат като присъства в Bootcamp.

Средното заплащане за компютърен програмист е $ 84 280 (2018), в зависимост от Министерството на Outlook Наръчник Трудова лейбъристите .

Анализатор Компютърна сигурност

Анализатор за компютърна сигурност (известен също като анализатор по сигурността на информацията ) помага за защитата на компютърни мрежи и системи на организацията.

Някои работодатели искат анализатори с бакалавърска степен по компютърни науки или свързани с областта, а понякога те дори искат кандидати с магистърска степен по информационни системи. Въпреки това, някои компании наблягат на умения в областта на компютърните науки, програмиране и ИТ сигурността над определена степен.

Тази работа преживява много по-бързо от средния темп на растеж. Анализатор компютърна сигурност печели средно по $ 98 530 (2018), в зависимост от Outlook Наръчник Трудова .

Компютърна поддръжка специалист

Един специалист по компютърна поддръжка осигурява помощ за хора и фирми с тяхното компютърно оборудване и / или софтуер. Те могат да помогнат на ИТ служителите в една организация, или помощ, които не са ИТ потребители с техните проблеми с компютъра. Те помагат на хората лично, по телефона или онлайн.

специалисти за компютърна поддръжка обикновено не се нуждаят от полувисше образование. Вместо това, те се нуждаят от компютърни познания, както и за комуникация и умения на хората. Често, те трябва да са взели няколко компютъра или да го курсове, или да има асоцииран степен. Някои компании изискват от своите специалисти за компютърна поддръжка, за да мине през програма за сертифициране.

Тази работа се изпитва по-бързо от средния темп на растеж. Един специалист по компютърна поддръжка печели средно по $ 53 470 (2018) на година, в зависимост от Outlook Наръчник Трудова .

Мениджърът на базата данни

Мениджърът на базата данни (известен също като администратор на база данни) е човек, който съхранява и организира данни посредством специализиран софтуер. Той или тя гарантира, че данните са защитени и достъпни за хората, които се нуждаят от достъп до нея. мениджъри на бази данни могат да работят в почти всяка индустрия, но те обикновено работят за фирми в компютърните системи, дизайн и поддръжка.

Докато някои мениджъра на базата данни работни места изискват магистърска степен по информационни системи за управление бакалавърска или някои работодатели са започнали търсят мениджъри на бази данни, които просто имат солидни познания на езика на бази данни, като например структури Query Language (SQL).

Тази работа се изпитва по-бързо от средния темп на растеж, с средната заплата в $ 90 070 (2018) на година, в зависимост от Outlook Наръчник Трудова .

Диагностичните медицински Sonographer

Също известен като ултразвук техник, диагностичен медицински sonographer работи под ръководството на лекар, за да произвежда ултразвукови снимки за пациентите. Медицински sonographers работят в болници, лекарски кабинети, медицински центрове и лаборатории.

Докато някои хора имат бакалавърска степен по сонография, има и асоциирани градуса и едногодишни програми за сертификат.

Тази работа изпитва много по-бързо от средния ръст на работни места. Медицински sonographers печелят средно 67 080 $ (2018) на година, в зависимост от Outlook Наръчник Трудова .

Инструмент и матрична Maker

създателите Tool и матрична са тип механик, който създава и прилага различни механично и машинни контролирани инструменти, използвани за производство на инструменти, необходими за производствения процес.

създателите Tool и матрична могат да се учат чрез програми за обучение, професионални училища, технически колежи или чрез обучение на работното място. Ако задачата включва компютърно контролирани машини, машина за инструмент и матрична може да се наложи по-IT курсови работи или ИТ опит.

Инструмент и матрична машина позиции са сред най-високите позиции в производството плащат на работниците и служителите. Средното заплащане за тази позиция е $ 44 950 (2018) на година, в зависимост от Outlook Наръчник Трудова .

Мрежа и компютърни системи Администратор

Мрежови и компютърни системните администратори инсталират и експлоатират компютърни системи за фирмите. Тъй като почти всяка индустрия има мрежови и компютърни системи, тези администратори работят във всяка област, от ИТ за финансиране на образованието.

Докато някои мрежови и администратор компютърни системи професии изискват бакалавърска степен, все повече и повече работни места изискват само след средното сертификат и силни компютърни умения.

Средната заплата за тази позиция в $ 82 050 (2018) на година, в зависимост от Outlook Наръчник Трудова .

Аптека Техник

Аптека техник подпомага фармацевти с дозиране лекарства на клиенти и / или здравни специалисти. Повечето от тях работят в аптеките и дрогериите, но други работят в болници или в частни практики.

Тъй като повечето аптеки техници учат чрез обучение на работното място, по принцип не се изисква четири години степен. Много професионални / технически училища предлагат програми в областта на фармацията технология, някои от които възлагат на учениците със сертификат след една година или по-малко.

Тази работа се изпитва по-бързо от средния темп на растеж, с средната заплата в $ 32 700 (2018) на година, в зависимост от Outlook Наръчник Трудова .

радиологични Техник

Също така известен като дефектоскопи, рентгенови техници изпълняват рентгенови лъчи и други образна диагностика на пациенти. Те работят под лекари, като снимки, поискани от лекари, и помагат на лекарите оценяват изображения. Те работят в болници, офиси на лекарите, лаборатории и центрове за извънболничната помощ.

Повечето рентгенови техници имат асоцииран степен по ядрено-магнитен резонанс или радиологични технология. Тези програми обикновено са необходими 18 месеца до две години да се изпълни. Има и програми за сертификат, които вземат от една до две години.

Тази работа се изпитва по-бързо от средния ръст на работни места. Радиологични техници печелят средно 61 240 $ (2018) на година, в зависимост от Outlook Наръчник Трудова .

Предоставяне на услуги, анализатор

анализатор за предоставяне на услуги гарантира, че клиентите получават високо качество на обслужване. Той или тя анализира как услуги се доставят и как те могат да бъдат подобрени. Той или тя обикновено използва софтуер за проследяване на качеството и ефективността на работата на потребителя. Въпреки, че изискванията за предоставяне на услуги на анализаторите работа варират в зависимост от индустрията, аналитика като цяло се нуждае от силни компютърни умения.

Обслужване на анализаторите доставка професии изискват опит (обикновено най-малко 3 години) в индустрията, както и познаване на софтуера за предоставяне на услуги на компанията използва (това понякога може да се научи по време на работа). Въпреки това, работата по принцип не изисква четири години степен.

Според Glassdoor, средната работна заплата за анализатор за доставка на услуги е 54 448 $ .

Други нови работни места яка

По-долу е даден списък с нови яки работни места, включително и тези, описани по-горе. Списъкът се организира от промишлеността. Погледни през списъка и да видим дали има нова яка работа, която е точно за вас.

Нова яка  Здравеопазване Работа

 • Сърдечно-съдови Техник
 • Сърдечно-съдови технолог
 • зъболекар
 • Диагностичните медицински Sonographer
 • Медицински Records и здравна информация Техник
 • Специалист по трудова медицина / Безопасност
 • Ерготерапия Aide
 • Аптека Техник
 • Физикална терапия Aide
 • радиологични Техник
 • радиологични Технолози
 • Дихателните Терапевти
 • Хирургично технолог

Нови работни места яка ИТ

 • Business Intelligence анализатор
 • Cloud Administrator
 • Компютърна мрежа Архитект
 • Компютърен програмист
 • Анализатор Компютърна сигурност
 • Компютърна поддръжка специалист
 • Компютърни системи инженер
 • киберсигурност архитект
 • Администраторите на бази данни
 • Анализатор информационна сигурност
 • Мрежов администратор
 • мрежова поддръжка
 • Предоставяне на услуги, анализатор
 • Сървър Техник
 • Разработчик на софтуер
 • Софтуерен инженер
 • Софтуер за осигуряване на качеството анализатор
 • За качество на софтуера тестер Assurance
 • системи за поддръжка
 • Технически Сътрудник продажби
 • Webmaster

Нова яка Благотворителност

 • Blender / Mixer Оператор
 • CAD съставителя
 • Химическа оператор
 • CNC оператор
 • CNC програмист
 • Се контролира от компютър металообработваща машина Оператор
 • Електротехника / Електроника Repairer
 • Електромеханична и индустриално инженерство Техник
 • Мелница / точило
 • механик
 • Производство, оператор на машина
 • Производство Производство Техник
 • Леене / леярство Worker
 • Завод за оператора
 • Печатната преса Оператор
 • ръководител на продукцията
 • Контрол на качеството инспектор
 • мениджър за сигурност
 • Инструмент и матрична Maker
 • Склад Супервайзор
 • Специалист Пречиствателна
 • Производство, оператор на машина
 • Производство Производство Техник
 • Абкант Оператор
 • Специалист Пречиствателна
 • Заварчик / Solderer
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *