Видове на интервю за работа Въпроси

Posted on

Видове на интервю за работа Въпроси

Когато отидете на интервю за работа, има голямо разнообразие от различни видове въпроси за интервю ще бъдат помолени. Интервюта могат да поискат поведенчески, случай за ситуацията, или въпроси компетентностни основа. Също така ще бъдете запитан за историята на заетостта, вашата способност да работи в отбор, вашите лидерски умения, вашата мотивация, както и други въпроси за интервю, свързани с вашите умения и способности.

Вашите отговори трябва да бъдат насочени за работата, за която интервю за, и трябва да покажат на работодателя защо сте класиран кандидат и защо сте подходящи за работата и компанията.

Отделете време, за да се подготвят за интервю за работа, по-рано, като прави преглед на различните видове въпроси за интервю ще бъдат помолени, както и като се погледнете примерни отговори за всеки вид въпрос.

Най-честите въпроси за интервю за работа

Отделете време, за да направи преглед на по-общите въпроси за интервю най-вероятно ще бъдат помолени. Също преразгледа примерни отговори на тези типични въпроси за интервю.

Поведенческите въпроси за интервю

Поведенческите въпроси за интервю ще бъдат по-съсредоточени в сравнение с традиционните въпроси за интервю и ще трябва да отговори със специални примери за това как се справихте ситуации на работното място. Преглед на примери за въпросите, които могат да се задават по време на интервю за работа на поведението и мислят за това как можете да им отговорите.

Случай на въпроси за интервю

В случай, интервю, интервюиращият дава бизнес сценарий и изисква от кандидата, което той или тя ще направи, за да се справи със ситуацията. Тези въпроси обикновено са свързани с организацията. Интервюиращият може също така да зададете въпроси Разпит или за решаване на главоблъсканици, които не са пряко свързани с фирмата.

Компетенциите Въз основа на въпроси за интервю

Компетенциите на базата интервю въпроси изискват кандидатите да даде конкретни примери за времена, в които те демонстрират конкретни умения или нагласи.

За ситуацията на въпроси за интервю

А за ситуацията интервю е подобно на поведението интервю, където кандидатите се изисква конкретни въпроси за това какво може да се случи на работното място. Въпросите обикновено включват решаване на проблеми и справяне с проблемни въпроси и обстоятелства по време на работа.

Комуникативни умения на въпроси за интервю

Добри комуникативни умения са от съществено значение за успеха на работното място. Когато интервю за работа, наемане мениджър ще попитам за комуникативни умения, включително и как се справяте с проблемите, как се справяте с трудни ситуации, това, което очаквате, доколкото съобщения от ръководството, както и други въпроси, свързани с вашата способност да общувате.

Междуличностни умения на въпроси за интервю

Независимо от нивото и вида на работата, за която интервю за вашите междуличностни умения са от значение. Мениджърите по подбор искат да бъдат сигурни, че разполагате с междуличностни умения, необходими, за да се разбираме с колегите си, колеги, ръководители, мениджъри, клиенти, доставчици и / или клиенти.

IT въпроси за интервю

Когато сте на интервю за информационни технологии (IT) работа с, в допълнение към стандартните въпроси за интервю ще бъдат задавани по време на интервю за работа, ще ви бъде поискано по-фокусирани и специфични въпроси за вашето образование, умения, сертификати, езици и вие инструменти имат познания и опит инча

Лидерството на въпроси за интервю

Когато сте на интервю за работа, където ще има водеща роля, отдаване под наем мениджър ще искате да знаете за опита, който ви се квалифицира да води, вашият стил на ръководство, вашите постижения, и вашите очаквания за бъдещето.

Управление на въпроси за интервю

Когато сте на интервю за ръководна длъжност, интервюиращият ще искате да знаете за вашия опит, вашият стил на управление, това, което сте постигнали в миналото, и какви са вашите очаквания за бъдещето.

Продажбите на въпроси за интервю

Когато сте на интервю за позицията на продажбите, целта ви е да се продаде на наемане мениджър. А интервю продажби работа е сред най-трудните интервюта, защото кандидатите трябва да направят повече от това просто да се отговори на въпроса.

Фирмена култура на въпроси за интервю

Фирма култура е личността на една компания и определя какво фирма, от гледна точка на служител, е като да работиш. Интервю въпроси за фирмена култура са предназначени да се определи дали ще бъдат подходящи за организацията.

Въпроси за интервю за вашите способности

По време на интервю за работа, ще бъдат задавани въпроси за вашите способности. Ключът към успешно отговор е да се съсредоточи върху вашите способности, като те са свързани с придобиване на необходимата квалификация за работа. Преглед на общи въпроси за интервю за вашите способности и примерни отговори.

Въпроси за интервю за напускане обява за работа

Когато сте на интервю, ще бъдете попитани защо сте напуснали или ще напусне работата си. Това са въпроси за интервю, заедно с примерни отговори, свързани с напускането си работа, уволнението ми, и това, което сте били прави, ако още не сте заети.

Интервю За Заплата

Интервю въпроси за заплата могат да бъдат трудни. Когато отговаря на въпроси за обезщетение при предишната си работа (и) трябва да бъда честен, защото вашата заплата може да бъде проверена от потенциален работодател. Когато става въпрос за това колко искате да направите, това може да бъде трудно да се отговори по начин, който гарантира, че ще се плаща справедливо възнаграждение.

Интервю въпроси за силните и слабите страни

Интервюиращите искат да знаят какви са силните страни и това, което може да бъде проблем, ако сте наели. Бъдете готови да отговорим, така че да се съсредоточи върху вашата квалификация за работа.

Интервю За работата си история

По време на интервю за работа, ще се очаква да предоставят подробности за работата си история, включва всяка работа сте имали, начална и крайна дата на заетост, компенсация, позиции, държани, и фирмите си работил за.

Въпроси за интервю за себе си

Когато интервюиращият задава въпроси за вас, която се опитват да определят колко добър годни ви са за компанията. Е вашата личност мач за фирмената култура? Вашите цели и очаквания за работа мач за какво ще бъде вашата роля в компанията, ако сте наели? Как ще се впише в настоящия екип?

Мотивация на въпроси за интервю

Интервюиращите често питат за мотивация по време на интервю за работа. Когато сте попитали за мотивация по време на интервю, отдаване под наем мениджър се опитва да разбере какво кара вашия успех и и иска да се установи дали това, което те мотивира, е добре с отговорностите на работа.

Лични въпроси за интервю

Лични въпроси за интервю са въпроси за вас лично – вашата личност, работата си стил и работна етика, как се справят стрес, това, което се очаква от един работодател, и как се справяте с определени ситуации. Преди да тръгнете на интервю за работа, прегледайте тези лични въпроси за интервю и примерни отговори, за да получите представа за това, което ще бъде поискано и най-добрият начин да се реагира.

Телефон на въпроси за интервю

Телефонни интервюта се провеждат точно като интервюта лице. Те се използват от наемането на мениджъри и работодатели като инструмент за проверка на кандидатите за работа. Важно е необходимо време, за да направи преглед на типичните телефонно интервю въпроси ще бъдат зададени и да подготви отговори.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *