Важни Общуване за работното място на успеха

Posted on

Важни Общуване за работното място на успеха


При кандидатстване за работа, много хора са склонни да се подчертае своите твърди умения – специфични знания и умения, необходими за определена работа. Това са обикновено умения, които могат да бъдат ясно определени и измерени. Необходимо е също така да се подчертае най-важните умения, които притежавате, за да покаже защо сте най-добрият кандидат за тази работа.

Когато търсите работа или промоция, вашите меки умения могат да бъдат толкова важни, колкото твърди умения, които са необходими, за да се постигне успех по време на работа.

Съвет : меки умения са много по-трудно да се определят и мярка – те са междуличностни или “Хора” умения, които да ви помогнат да успешно да си взаимодействат с други хора на работното място.

Независимо от тази работа, ще трябва да си взаимодействат ефективно с ръководители и хора над и под вас на работното графиката, както и други, като клиенти, доставчици, пациенти, студенти и т.н.

Фирми търсят кандидати, които имат и двата вида умения по наемане за повечето позиции. Причината е, че ако имате негативно отношение, не може да се разбираме с другите, не комуникира добре, не работят добре, като част от екип, и не са в състояние да мислят творчески и критично, че не може да има значение как добре образован и компетентен и да сте.

Трябва да има някакъв набор от умения на хората да се разбираме по какъвто и работа, а не само тези, които работят директно с обществеността. Indeed.com, което води работната площадка, сподели най-ценните меки умения за търсещите работа и работодателите.

Топ Общуване Работодателите Искате

Ето най-важните седем най-важните меки умения, за да имат за двете интервюиране и на работното място, от Действително директор на Recruiting, Майк Steinerd:

 • Действайки като отборен играч – това означава не само в кооперация, но също така показва силни лидерски умения, когато е необходимо.
 • Гъвкавост – това е един изключително ценен актив за работниците и служителите. Тези, които могат да се адаптират към всяка ситуация, са надеждни, без значение какво им се стовари.
 • Ефективната комуникация – това е от първостепенно значение за почти всяка работа. Съобщението включва артикулиране себе си добре, да бъдеш добър слушател и използване на подходящ език на тялото.
 • Разрешаване на проблеми и находчивост – без значение какво си професия, тези умения са от решаващо значение, когато неизбежно възникват неочаквани проблеми.
 • Приемане на обратна връзка – не само приемане на обратна връзка грациозно, но и прилагането на тази обратна връзка, насърчава професионално израстване.
 • Доверието е ключов фактор – това се каза, че е важно да се винаги да има необходимите знания и умения за подпомагане на самоувереност. Като бъдем уверени и способни, вашите ръководители, служители и клиенти ще вярват в това, което казвате.
 • Творческо мислене – е в състояние да излезе с уникални решения или алтернативи, е безценно; го карам на иновациите и увеличава ефективността.

Заетостта умения се различават от работа

Когато се стремим към лидерска позиция, или като ръководител или член на екип, вие ще искате да подчертаете различни активи, отколкото ако се търси технически позиции, например. Меките умения, които трябва да бъде ефективен лидер ще включва неща като е в състояние да делегира и конструктивна критика.

Информационни технологии позиции изискват меки умения като креативност и способността да се представят идеи и решения на физически лица, както и групи. Силни комуникационни умения, писмени, така и устни са важен актив в почти всяка област, на всяко ниво.

Как да Нека Работодателите познава уменията, които сте

Когато пишете автобиография и мотивационно писмо, това е от съществено значение за обръщение към уменията на работодателя се търсят във вашите работни материали за кандидатстване. Същото важи и когато сте на интервю. Преглед на обява за работа, както и да бъде готов да даде конкретни примери за уменията, които имате (както твърди и меки), които са един мач за изискванията за работата.

Бъдете сигурни, за да представи своите меки умения за отдаване под наем мениджър по време на интервюта и фокус върху запазването уменията си на първокласен на работното място:

 • Покажете позитивна нагласа и ентусиазъм по време на интервюто.
 • Недейте просто да се каже, че имате умения на компанията се нуждае – да го докаже, за да ги
 • Подгответе се старателно за интервю и да има няколко примера за случаи, когато сте използвали вашите меки умения ефективно.
 • Знам достатъчно за позицията и компанията да разговарят спокойно и информирано с интервюиращия. Действията могат наистина говорят повече от думите, особено в условията на конкурентен работното място.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *