Атлетик Тренер Описание на длъжността: Заплата, умения, и Повече

Posted on

Атлетик Тренер Описание на длъжността: Заплата, умения, и Повече

Да не се бърка с фитнес инструктори, които помагат на хората да подобрят физическите нива на фитнес, спортни инструктори работа с атлети в екип и индивидуални спортове, за да се предотвратят наранявания, осигуряване на незабавна обработка на нараняванията, които се случват по време на спортни състезания, и помагат на спортистите да възстановяват от травми.

Атлетик Тренер Задължения и отговорности

Тази работа обикновено изисква способността да се направи следното:

 • Образовайте играчи в правилна техника в упражнения, и в своя спорт, за да се избегне нараняване
 • Нанесете лента, превръзки и скоби за спортисти преди тренировките и срещите до нараняване помогне да се избегне
 • Съветва спортисти на правилното използване на оборудване
 • Доказана спешна медицинска помощ и първа помощ на спортисти, колкото е необходимо
 • Помощ ранени спортисти рехабилитация до пълна сила
 • Извършване на административни задачи, свързани с бюджети, по закупуването на оборудване, доклади наранявания и лечение, както и по-

Докато работата си могат да включват работа с някой от професионален спортист да футболен отбор на гимназията, основната роля на спортните треньор е същият: превенция и лечение на травми на спортисти.

Американската медицинска асоциация признава спортни треньори като съюзническите здравни специалисти, които работят за предотвратяване, оцени, лечение и клиниката мускулно-скелетни наранявания. Обучители имат обширни познания за оказване на първа помощ, тъй като те често са първи на сцената, за да се осигури незабавно лечение при травми се случват в спортни състезания.

Докато треньори работят с треньори и спортисти дневно, те обикновено са под надзора на лицензиран лекар. Те могат да се срещнат с този лекар веднъж или два пъти седмично или дневно, в зависимост от настройката.

Атлетик Тренер Заплата

заплата атлетично треньор може да варира в зависимост от местоположението, опит и работодател.

 • Медиана годишна заплата: $ 46 630
 • Топ 10% годишна заплата: $ 69 530
 • Bottom 10% годишна заплата: $ 30 740

Източник: САЩ Бюрото за трудова статистика, 2017

Образователни Изисквания и квалификации

Според Националната асоциация на Атлетик обучители, по-голямата част от преподавателите имат докторска степен магистърска или. В някои случаи, тези степени са необходими и в други случаи, те ще помогнат на индивида с напредък в кариерата.

 • Образование: За почти всички спортни треньор позиции, най-малкото се изисква бакалавърска степен. Повечето колежи и университети в Северна Америка оферта акредитирани програми, както и с популярността на колежа атлетика, има много възможности за класна стая и клиничен опит. Обучители обикновено учат курсове, свързани със здравето, като анатомия, физиология, хранене, и био-механика.
 • Лицензиране или Сертификация: Най-членки изискват обучаващите да бъдат лицензирани или регистрирани. За сертифициране, обучаващи се нуждаят от бакалавърска степен от акредитиран атлетичен програма за обучение. Освен това, един успешен кандидат за свидетелство трябва да преминат щателно разглеждане. За да запазите сертификацията на удостоверенията притежателите трябва да продължат да вземат медицински, свързани с курсове и се придържат към стандартите на практика.
 • Опит в работата: Като работим с отбори, треньори се учат най-важните комуникационни умения за работа с лекари, треньори, спортни директори и спортисти.

Атлетик треньорски умения и компетенции

 • Комуникативни умения: Най-добрите спортни треньори се гордеят с работата с атлети, треньори и медицински работници на дневна база. Това изисква отлични комуникативни умения и често служи като свързващо звено между информацията от лекар с тренера или спортист.
 • Физическа издръжливост: обучители трябва да могат да ходят, тичам, и коленичи, както се изисква за бързо лечение на травми и работа с спортисти.
 • Междуличностните умения: Обучители да обичате да работите в екип атмосфера и за сътрудничеството в някои отношение с лекари, пациенти, спортисти, треньори и родители.

Job Outlook

Бюрото на труда на САЩ Статистика проекти, които заетостта на спортни инструктори ще растат 23 процента 2016-2026, което е много по-бързо от средното 7 процента за всички професии.

Обучители са необходими за повече спортни състезания от всякога, тъй като повече се набляга на безопасността чрез регулиране. Със спортни треньори в място, спортни екипи и групи често са в състояние да се спестят пари за разходи за застраховка.

Работна среда

В зависимост от спорта, треньори могат да прекарват голяма част от работното си време на закрито или открито. Обикновено, много актуално състояние е необходимо, тъй като те спазват дълги часове на практика, изисквани от отбори и спортисти в индивидуалните спортове. Пътуване в спортни събития, често се изисква.

Освен възможността за дълги часове, потенциалът за спешна медицинска помощ може да осигури стрес за обучаващия. Бързи решения често са необходими в такива моменти. Също така, може да има натиск за да стигнете бързо топ спортисти върна от нараняване и на игралното поле.

Работен график

Ако треньор работи с определен отбор, техните часа ще се различават с прилива и отлива на неактивния сезон, предсезонната подготовка, както и редовния сезон. Преподаватели, работещи в болници и клиники може да имат по редовен график и често извършват работа на място на различни места.

Това не е необичайно за обучители на високото ниво училище, за да се работи като учител, който по време на сезона може да изисква обширни часа общо (понякога 60 до 70 на седмица).

Сравнявайки Подобни работни места

Хората, които са заинтересувани да станете спортни треньори биха могли също да отчетат следните кариери, които са изброени с техните средни заплати:

 • Треньори и скаути: $ 32 270
 • EMTs и парамедици: $ 33 380
 • Физиотерапевти: $ 86 850
 • Развлекателни терапевти: $ 47 680

Източник: САЩ Бюрото за трудова статистика, 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *