Административно-правни бакшиш – добрите неща за бъдеш Paralegal

Posted on

Административно-правни бакшиш - добрите неща за бъдеш Paralegal

В Paralegal индустрия се е променила значително от 1970 г. насам, когато е правен асистент първо появиха като добросъвестен кариера. Клиентските искания, икономическа необходимост, и експлозивен растеж са допринесли помощници популярен избор кариера, и никога не е имало по-добро време, за да бъде Paralegal. Осем-правни предимства кариера очертават няколко от акцентите на работа в областта.

Rising Pay

Paralegal обезщетение нараства стабилно през последното десетилетие, въпреки неравност по пътя в дълбините на рецесията 2009-2010. Като помощници изпълняват по-широк и по-сложен набор от задачи (помощници дори представляват клиенти в съда в определени страни и административните съдилища), Административно-правни приходи продължават да нарастват. Средната Paralegal заплата е $ 50 561 на година, но помощници често правят повече чрез бонуси. Извънредните часове могат да добавят значителна парична сума в хонорар Paralegal е.

Експлозивен обзор на заетостта

В Paralegal областта е една от най-бързо развиващите професии на земното кълбо. Министерството на труда на САЩ, Бюрото за трудова статистика прогнозира заетостта на помощници и юридически помощници да расте петнадесет процента за десетилетието приключва през 2026 г., много по-бързо от средното за всички професии. Сред факторите, които определят този ръст е желание на клиента за по-евтино, по-ефективно предоставяне на правни услуги. Тъй като часови ставки, начислявани от адвокатите обикновено са двойни или тройни темповете на помощници за една и съща задача адвокатската кантора икономика мандати увеличеното използване на помощници за свеждане до минимум на разходите. В резултат на това по-Paralegal кариера е един от най-горещите без адвокат работни места в правната индустрия.

Лесно кариерата Влизане

За разлика от юристи, които трябва да попълнят седем години на формалното образование и преминават приемен изпит за адвокатска практика, можете да станете Paralegal в най-малко няколко месеца на обучение. Освен това, помощници не трябва да присъства на тухли и хоросан институция; можете да получите. Paralegals с бакалавърска степен по правни науки или сродно степен или бакалавърска степен във всяка област и Paralegal сертификат от Paralegal програма ABA одобрен имат най-много възможности за заетост.

интелектуално предизвикателство

Paralegal работа е интелектуално предизвикателство и включва набор от умения на високо равнище. Най-успешните помощници са проблемни-решават и иновативни мислители. Paralegals трябва да станат предмет независимо експерти в своята област и специалност майсторски правни процедури, изследвания, изготвяне, както и други умения. Те трябва да сте в крак с непрекъснато променящите се закони и нови правни тенденции и новости при взаимодействие с адвокати, защитникът на другата страна, доставчици, служители, клиенти и други. Работата е разнообразна и всеки ден носи нови предизвикателства.

Rising Престиж

Като помощници изпълняват по-сложни и предизвикателни работа, Paralegal престиж се покачва. Paralegals вече не са просто помощници адвокатски; те заемат ръководни позиции в корпорации, лидерски роли в адвокатски кантори и предприемачески роли в независими-правни фирми. С течение на годините, помощници са издига имиджа на прослави юридически секретар да станат уважавани членове на правния екип.

Възможност да помагат на другите

А кариера като Paralegal предлага уникална възможност да помагат на другите. Тези възможности са различни, в зависимост от площта на практика Paralegal е. Така например, лични помощници наранявания помощ ранени ищците получават обезщетение за понесените загуби; интелектуална собственост помощници помощ клиенти патент и защита на техните уникални идеи и семейното право помощници помагат на клиентите от конфликти изпълнен развод и попечителство случаи. Paralegals в обществен интерес сектор помощ бедните и части от населението в неравностойно положение с правни въпроси, вариращи от защита от домашно насилие за подпомагане подготовката на завещанията.

Клиент Контакт

Докато помощници работят под надзора на един адвокат, много помощници имат пряк контакт с клиенти. Например, помощници интервюират потенциални клиенти да оценят достойнствата на техния случай, подготвят клиенти за отлаганията и кръстосан разпит в съда, работа с клиенти, за да се съберат документи и данни, подпомагане на клиентите при подготовката на отговорите откритие и да служи като точка на клиента контакт през целия случай или сделка. В някои райони практики, като например развод, попечителство върху деца и телесна повреда, помощници “държи ръката на клиента” в труден момент. В продължение на много помощници, неформалната консултиране и подкрепа, която предоставят на затруднените клиенти са едни от най-възнаграждаване аспекти на работата.

Преместването Структура на правната служба

През последните няколко години, правната индустрия се наблюдава радикална промяна в начина, по който се доставят правни услуги. Адвокати вече нямат монопол върху закона. Нови закони отварят врати за помощници за изпълнение на по-широк кръг от задачи, отколкото когато и да било, като представителство на клиенти в административни изслушвания, които предоставят услуги директно на обществото (като подготвя правни форми или изготвяне на завещания) и стартирането на виртуални-правни фирми, които поддържат адвокати във всички сфери на дейност. Тъй като много организации и групи настояват за осигуряване на равен достъп до правосъдие към свободни индивиди, помощници ще служат изключително важна роля в поддържането на съдебните разноски в шах.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *