Τύποι συνοδευτικές επιστολές

Posted on

Τύποι συνοδευτικές επιστολές

Όταν είστε αναζήτηση εργασίας, είναι σημαντικό να επιλέξετε την κατάλληλη συνοδευτική επιστολή για το στόχο της επιστολής. Υπάρχουν διάφοροι τύποι των συνοδευτικών επιστολών, συμπεριλαμβανομένων των πέντε πιο κοινοί τύποι: γράμματα εφαρμογή, παραπομπή συνοδευτικές επιστολές, επιστολές εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δικτύωσης και πρόταση αξίας γράμματα.

Η συνοδευτική επιστολή που χρησιμοποιείτε θα εξαρτηθεί από το αν κάνετε αίτηση άμεσα για δουλειά ή απλά αναζητούν εργασία βοήθεια αναζήτηση από άτομα σε επαγγελματικό σας δίκτυο.

Κάντε την επιστολή σας Ειδική

Να είστε βέβαιος να επιλέξει έναν τύπο της συνοδευτικής επιστολής που αντανακλά το πώς κάνετε αίτηση για τη δουλειά ή το είδος της βοήθειας στην αναζήτηση εργασίας ζητάτε.

συνοδευτική επιστολή σας θα πρέπει να σχεδιαστεί ειδικά για το συγκεκριμένο σκοπό. Εάν είναι μια συνοδευτική επιστολή που συνδέεται με ένα βιογραφικό σε μια αίτηση εργασίας, θα πρέπει να προσαρμοστεί για κάθε θέση που ζητάτε. Πρόσληψη διαχειριστές μπορούν να αναγνωρίσουν πότε συνοδευτική επιστολή του αιτούντος είναι ένας γενικός αυτός που αυτός ή αυτή έχει χρησιμοποιηθεί για να υποβάλουν αίτηση για πολλαπλές θέσεις. Αυτές οι συνοδευτικές επιστολές, οι οποίες δείχνουν μια έλλειψη φροντίδας ή βαθύ ενδιαφέρον σε μια επιχείρηση, μπορεί να οδηγήσει στο βιογραφικό σας να περάσει χωρίς μια ματιά.

Τύποι συνοδευτικές επιστολές

  • Επιστολή Εφαρμογή:  Μια επιστολή αίτησης είναι γραμμένο για να υποβάλουν αίτηση για μια συγκεκριμένη θέση εργασίας. Αυτό είναι ένα παραδοσιακό συνοδευτική επιστολή που έστειλε με ένα βιογραφικό να υποβάλουν αίτηση για μια θέση εργασίας.
  • Παραπομπή συνοδευτική επιστολή:  Ένα κάλυμμα παραπομπή επιστολή αναφέρει το όνομα του προσώπου που σας παρέπεμψε σε μια εργασία. Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσει το ενδιαφέρον του εργοδότη, ιδιαίτερα αν το άτομο που παρέχει την παραπομπή είναι γνωστή στην εταιρεία σας ενδιαφέρει να εργαστείτε για.
  • Επιστολή Ενδιαφέροντος:  Μια επιστολή ενδιαφέροντος, γνωστή και ως e-mail αναζήτηση, διερωτάται για τις πιθανές θέσεις εργασίας σε μια συγκεκριμένη επιχείρηση.
  • Δικτύωση Επιστολή:  Δικτύωση γράμματα ζητήσει συμβουλές για την αναζήτηση εργασίας και βοήθεια. Αυτά μπορούν να απευθύνονται στους συναδέλφους, σε άτομα που έχουν συναντηθεί σε επαγγελματικά συνέδρια ή άλλες εκδηλώσεις της βιομηχανίας, ή σε άτομα στα οποία συνδέεται με την επαγγελματική ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το LinkedIn.
  • Πρόταση Αξίας Επιστολή:  Μια πρόταση αξίας είναι μια σύντομη δήλωση που εξηγεί τι κάνει ο υποψήφιος μοναδική.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, συνοδευτικές επιστολές σας θα πρέπει να εστιάζεται στις πιθανές θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν. Αυτό σημαίνει ότι, πριν από τη σύνταξη ενός e-mail εφαρμογή, μια παραπομπή συνοδευτική επιστολή, επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ή e-mail πρόταση αξίας, που χρειάζεται να κάνετε σας την εργασία και την έρευνα της εταιρείας που θέλετε να στείλετε e-mail σας για να. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, μπορείτε στη συνέχεια να αποδείξει στην επιστολή σας πώς skillset σας και εργασιακή εμπειρία θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην οργάνωση πρέπει να σας προσλάβει.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *