Το Top Big Εργασία Δεδομένων

Posted on

Το Top Big Εργασία Δεδομένων

Οργανισμοί στους περισσότερους τομείς της οικονομίας έχουν αρχίσει να συλλέγουν, να οργανώνουν, να αποθηκεύουν και να ερμηνεύσει τεράστιες ποσότητες δεδομένων που σχετίζονται με τις δραστηριότητές τους. Σε μια πρόσφατη έρευνα από NewVantage Partners, 91,6% των στελεχών ερώτημα είπε ότι ήταν η αύξηση των επενδύσεών τους σε Big Data. 91,7% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι αισθάνθηκαν τις επενδύσεις τους ήταν απαραίτητο να μετατρέψουν τις δραστηριότητές τους σε πιο ευέλικτες και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.

Αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​για τους υποψηφίους εργασίας που αναζητούν εργασία σε μία από τις κορυφαίες μεγάλα πεδία εργασία δεδομένων.

Όταν ο Big Data θέσεις εργασίας

Λόγω της ταχείας επέκτασης των μεγάλων εφαρμογών δεδομένων, η ζήτηση για εργαζόμενους έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. LinkedIn αναφέρει σημαντική έλλειψη εργαζομένων επιστήμης δεδομένων σε εθνικό όσο και σε μεγάλες πόλεις το 2018 Εργατικού Δυναμικού Έκθεση του: «Σε εθνικό επίπεδο, έχουμε έλλειψη από 151.717 άτομα με την επιστήμη δεδομένα δεξιότητες, με ιδιαίτερα μεγάλες ελλείψεις στην πόλη της Νέας Υόρκης (34.032 άτομα), το Σαν Francisco Bay Area (31.798 άτομα), και το Λος Άντζελες (12.251 άτομα).»
Top 7 Big Data Εργασία

1. Δεδομένα Επιστήμονας

Σύμφωνα με PayScale, υπάρχουν άφθονες ευκαιρίες για ταλαντούχους επιστήμονες πληροφορικής δεδομένων (IT) ικανό να εξόρυξη και την ερμηνεία πολύπλοκων δεδομένων για τις μεγάλες επιχειρήσεις. Συνεργασία με σταυρό-λειτουργικές ομάδες IT, καταρτίζουν και να δημιουργήσουν διάφορα μοντέλα των στατιστικών στοιχείων για την ενημέρωση τους ανάπτυξη συστημάτων που σχετίζονται με τις συστάσεις και τα σχέδια δράσης.

Προτεινόμενα Προσόντα – οι επιστήμονες τα δεδομένα θα πρέπει να έχουν προχωρημένη γνώση των διαφορετικών τεχνικών εξόρυξης δεδομένων, όπως η ομαδοποίηση, ανάλυση παλινδρόμησης, τα δέντρα αποφάσεων, και μηχανές διανυσμάτων υποστήριξης. Ένα προηγμένο πτυχίο (όπως Μάστερ ή Διδακτορικό) στην επιστήμη των υπολογιστών είναι συνήθως απαιτείται για αυτό το είδος της θέσης, εκτός από τα προηγούμενα χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε σχετικό τομέα.

Μισθός : Παρατίθεται από Glassdoor ως # 1 στις 50 καλύτερες δουλειές τους στην Αμερική το 2019 λίστα, οι επιστήμονες δεδομένων μπορεί να απαιτήσει ένα μέσο μισθό των $ 108.000. Μια συνολική βαθμολογία ικανοποίησης από την εργασία του 4,3 / 5 ήταν ένας βασικός παράγοντας σε αυτή την κορυφαία βαθμολογία.

2. Τα δεδομένα Μηχανικός

Οι μηχανικοί δεδομένων, όπως PayScale επισημαίνει, χρησιμοποιούν επιστήμη των υπολογιστών και της μηχανικής δυνάμεις τους για συνολικά, αναλύσει, και να χειριστούν τεράστια σύνολα δεδομένων. Κοινές εργασίες περιλαμβάνουν τη δημιουργία και τη μετάφραση αλγόριθμους υπολογιστή σε πρωτότυπο κώδικα, την ανάπτυξη τεχνικών διεργασιών για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των δεδομένων, καθώς και το σχεδιασμό εκθέσεις, πίνακες, και τα εργαλεία για τους τελικούς χρήστες.

Προτεινόμενα Προσόντα – Οι εργοδότες συνήθως απαιτούν από τους υποψηφίους εργασίας για θέσεις μηχανικών στοιχείων έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία ένα πτυχίο κολεγίου στην επιστήμη των υπολογιστών, της μηχανικής, ή σε σχετικό τομέα. Προτιμούν επίσης υποψήφιοι οι οποίοι έχουν εμπειρία τριών έως πέντε ετών στον τομέα. Επιθυμητή τεχνική επάρκειας περιλαμβάνουν Linux γνώση συστήματα, άριστη γνώση του σχεδιασμού βάσης δεδομένων SQL, και μια σταθερή διοίκηση της κωδικοποίησης γλώσσες όπως η Java, Python, Κάφκα, Κυψέλη, ή καταιγίδα. Μαλακό δεξιότητες περιλαμβάνουν την άριστη γραπτή και προφορική δυνατότητες επικοινωνίας, καθώς και τη δυνατότητα να εργάζονται τόσο αυτοτελώς όσο και σε ομάδες.

Μισθός : Glassdoor είναι 50 καλύτερες θέσεις εργασίας στην Αμερική το 2019 κατετάγη μηχανικούς δεδομένων στην 8η θέση με μέσο μισθό των $ 106.000 και το σκορ ικανοποίηση από την εργασία 3,9 / 5.

3. Τα δεδομένα Αναλυτής

PayScale περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι αναλυτές δεδομένων συγκεντρώσει πληροφορίες δράσης για διάφορα θέματα από το σχεδιασμό και την υλοποίηση ερευνών μεγάλης κλίμακας. Είναι δουλειά τους να προσλάβουν συμμετέχοντες στην έρευνα, την κατάρτιση και την ερμηνεία υπέβαλαν στοιχεία, και αναμεταδίδουν τα ευρήματά τους σε παραδοσιακά γραφήματα και εκθέσεις, καθώς και ψηφιακές μορφές.

Προτεινόμενα Προσόντα – Τα άτομα που αναζητούν εργασία αναλυτής των δεδομένων πρέπει να είναι γνώστες σε προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως το Microsoft Excel, Microsoft Access, το SharePoint και βάσεις δεδομένων SQL. Οι αναλυτές δεδομένων πρέπει επίσης καλές δεξιότητες επικοινωνίας και παρουσίασης, με την ικανότητα να μεταφράσει αποτελεσματικά συχνά περίπλοκες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους της εταιρείας.

Μισθός : αναλυτές δεδομένων, κατετάγη 31η σε 50 καλύτερες θέσεις εργασίας στην Αμερική το 2019, το σπίτι σας ένα μέσο μισθό $ 60.000 και έχει βαθμολογία ικανοποίησης από την εργασία 3,9 / 5.

Μηχανικός 4. Ασφάλεια

Οι μηχανικοί ασφαλείας διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στον τομέα της πληροφορικής σχεδιασμό καταστροφή, αποστροφή, και μετριασμού. Μπορούν να μειώσουν την έκθεση του εταιρικού κινδύνου, με τη δημιουργία τείχους προστασίας του υπολογιστή, την ανίχνευση και την αντιμετώπιση εισβολών, και forensically εντοπίζοντας θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν σχέδια δοκιμής για νέο ή ενημερωμένο λογισμικό και το υλικό και να δημιουργήσουν πολυεπίπεδη πρωτόκολλα άμυνα για δίκτυα υπολογιστών. (Πηγή: PayScale).

Προτεινόμενα Προσόντα – πτυχίο στη μηχανική, επιστήμη των υπολογιστών, ή σε σχετικό τομέα είναι απαραίτητη για τη θέση αυτή, μαζί με πολλά χρόνια σχετική επαγγελματική πείρα και, ιδανικά, πιστοποιήσεις ασφάλειας της βιομηχανίας. Εκτός από την τεχνική κατανόηση των γλωσσών υπολογιστών και λειτουργικά συστήματα, μηχανικοί ασφάλειας πρέπει επίσης να διαθέτει σταθερή επίλυση προβλημάτων και μαθηματικές ικανότητες και την ικανότητα να εργάζονται ανεξάρτητα.

Μισθός : Οι μηχανικοί ασφαλείας κατετάγη 17η σε 50 καλύτερες θέσεις εργασίας στην Αμερική το 2019, με μέσο μισθό των $ 102.000 και ένα αποτέλεσμα ικανοποίηση από την εργασία του 3,8 / 5.

5. Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων

διαχειριστές βάσεων δεδομένων, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο στη διαχείριση έργων και multitasking, της διάγνωσης και επισκευής των εξελιγμένων βάσεις δεδομένων. Μπορούν επίσης να εξετάζει τις αιτήσεις των επιχειρήσεων για τα δεδομένα και τη χρήση των δεδομένων, την αξιολόγηση των πηγών δεδομένων για τη βελτίωση της τροφοδοσίες δεδομένων και βοήθεια για το σχεδιασμό και την εγκατάσταση εξοπλισμού αποθήκευσης. (Πηγή: PayScale)

Προτεινόμενα Προσόντα – Αγγελίες θέσεων εργασίας για τους διαχειριστές βάσεων δεδομένων λίστα γενικά πτυχίο στην πληροφορική και τουλάχιστον πέντε χρόνια σε μια ηγετική θέση της βάσης δεδομένων ως προτιμώμενη προσόντα. Υποψηφίους εργασίας για τους ρόλους διαχείρισης βάσεων δεδομένων θα πρέπει επίσης να γνωρίζει πολύ καλά το διαφορετικό λογισμικό βάσεων δεδομένων, όπως η MySQL και η Oracle.

Μισθός : διαχειριστές βάσεων δεδομένων κερδίσει έναν μέσο όρο $ 73.545, σύμφωνα με Glassdoor.

6. Δεδομένα Αρχιτέκτων

αρχιτέκτονες δεδομένων χρησιμοποιούν τις γλωσσικές τους γνώσεις υπολογιστή δεδομένων προσανατολισμένη προς την οργάνωση και τη διατήρηση δεδομένων σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων και εταιρικές αποθήκες, την ανάπτυξη στρατηγικών αρχιτεκτονική δεδομένων για κάθε γνωστικό αντικείμενο του μοντέλου δεδομένων της επιχείρησης. (Πηγή: PayScale)

Προτεινόμενα Προσόντα – δεξιότητες Κοινή θέση εργασίας και τα χαρακτηριστικά λέξη-κλειδί που οι εργοδότες αναζητούν σε αρχιτέκτονες δεδομένων περιλαμβάνει προηγμένα τεχνικά επάρκειας (ιδιαίτερα σε γλώσσες όπως SQL και XML), εξαιρετική αναλυτική οξυδέρκεια, δημιουργική απεικόνιση, και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, και ισχυρό προσανατολισμό λεπτομέρεια. Οι περισσότεροι αρχιτέκτονες δεδομένα έχουν κερδίσει τουλάχιστον πτυχίο (και, συχνά, ένα προηγμένο πτυχίο) σε ένα πεδίο της επιστήμης που σχετίζεται με τον υπολογιστή.

Μισθός : αρχιτέκτονες δεδομένων κερδίσει μερικές από τις υψηλότερες αποδοχές στον μεγάλο τομέα των δεδομένων, κατά μέσο όρο $ 113.078, σύμφωνα με PayScale.

7. Τεχνική Εργοδότη

Τεχνική προσλήψεις ειδικεύονται στην προμήθεια και διαλογή ταλαντούχους μεγάλων δεδομένων, IT, και άλλες τεχνικές επαγγελματιών για τις υποψήφιες πισίνες. Θα συνεργαστούμε στενά με τις εταιρίες να αξιολογήσουν την πρόσληψη των αναγκών τους, και στη συνέχεια, αναζητήστε την αγορά για τις ισχυρότερες υποψηφίους για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας. Μπορούν επίσης να υποστηρίξει τις επαγγελματικές τους υποψηφίους που προσλαμβάνουν όλη την αίτηση εργασίας, συνεντεύξεις, την πρόσληψη και Onboarding διαδικασίες. (Πηγή: PayScale).

Προτεινόμενα Προσόντα – Τεχνική εργοδότες πρέπει να έχουν προχωρημένη γνώση των τεχνικών προσόντων που οι εργοδότες αναζητούν στην προοπτική του προσωπικού τους. Καλή «δεξιότητες ανθρώπων» είναι επίσης απαραίτητη, δεδομένου ότι η επιτυχής τεχνική εργοδότες πρέπει να οικοδομήσουμε μια θετική έκθεση με τους υποψηφίους εργασίας κατά τη διάρκεια της διαλογής και συνεντεύξεις στάδια.

Μισθός : Glassdoor κατατάσσεται τεχνική προσλήψεις και # 28 στον κατάλογο των 50 καλύτερες δουλειές στην Αμερική, με σκορ ικανοποίησης από την εργασία 4,1 / 5 και μέσο μισθό $ 48.000.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *