Τι σημαίνει δάσκαλος κάνει; Μισθός, απαιτούμενες δεξιότητες, και Περισσότερα

Posted on

Τι σημαίνει δάσκαλος κάνει; Μισθός, απαιτούμενες δεξιότητες, και Περισσότερα

Οι δάσκαλοι καθοδηγούν τους σπουδαστές σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από το πρότυπο τομείς σπουδών, όπως τα μαθηματικά, την επιστήμη, και αγγλικά σε άλλα θέματα όπως η τέχνη, η μουσική, και τη φυσική αγωγή. Οι δάσκαλοι συνήθως όταν με την ίδια ομάδα μαθητών κάθε μέρα σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ποιότητας, ενώ οι καθηγητές στα γυμνάσια και μεσαία σχολεία θα συνεργαστεί με μια διαφορετική ομάδα μαθητών ανά ώρα, συνήθως με επίκεντρο τη διδασκαλία προσπάθειές τους για όχι περισσότερο από ένα ή δύο μαθήματα.

Καθήκοντα Δάσκαλος & Αρμοδιότητες

Όντας ένας δάσκαλος συνήθως απαιτεί την ικανότητα να χειριστεί τα ακόλουθα καθήκοντα:

 • Εξοικείωση με σημεία αναφοράς και πρότυπα
 • Διάλεξη
 • Μόλυβδος συζήτηση
 • Δημιουργήστε σχέδια μαθήματος
 • Αξιολόγηση των φοιτητών
 • One-on-one εργασία
 • Ομαδική δουλειά
 • Συνάντηση με τους γονείς

Ανάλογα με το θέμα που διδάσκουν και το επίπεδο ποιότητας, οι δάσκαλοι καθοδηγούν τους σπουδαστές, σύμφωνα με ένα πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει κριτήρια αξιολόγησης και τις διαδικασίες αναθεώρησης. Σχεδιάζουν, αναπτύσσουν, να γράψει, και να εφαρμόσουν προγράμματα στην τάξη σύμφωνα με την σχολική περιφέρεια και τις απαιτήσεις δημόσιας εκπαίδευσης, την τήρηση αρχείων των επιδόσεων των μαθητών και την παρακολούθηση των ικανοτήτων τους.

Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να τηρούν τις τάξεις που ασχολούνται, ενώ εξακολουθούν να εκτιμηθεί μαθητές ατομικά και εργάζονται one-on-one με τους μαθητές, όταν είναι απαραίτητο. Η επικοινωνία με τους γονείς, επίσης, είναι ένα σημαντικό μέρος της εργασίας, ιδιαίτερα όταν οι μαθητές αγωνίζονται και χρειάζονται επιπλέον βοήθεια ή προσοχή έξω από την τάξη.

δάσκαλος Μισθός

Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ διάκριση μεταξύ δευτεροβάθμιας και τους δασκάλους κατά την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τους μισθούς. Αν και οι αριθμοί είναι αρκετά παρόμοια, καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κερδίζουν λίγο περισσότερο. Το μεσαίο ετήσιο μισθό $ 55.790 καλύπτει όλους τους εκπαιδευτικούς, αλλά το πάνω και κάτω μέρος 10 τοις εκατό για τους δασκάλους να έρθουν σε ελαφρώς χαμηλότερα, στα $ 92.770 και $ 37.340, αντίστοιχα.

 • Η διάμεση ετήσια Μισθός: $ 55.79 χιλιάδων ($ 26.82 / ώρα)
 • Top 10% Ετήσια Μισθός: $ 95380 ($ 45.85 / ώρα)
 • Κάτω 10% Ετήσια Μισθός: $ 39,080 ($ 18.79 / ώρα)

Πηγή: Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, το 2017

Εκπαίδευση, κατάρτιση, & Πιστοποίηση

Όλα τα κράτη απαιτούν από τους εκπαιδευτικούς να διαθέτουν άδεια, και για να κερδίσει μια άδεια, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν κερδίσει το πτυχίο πανεπιστημίου ως μέρος ενός αναγνωρισμένου προγράμματος κατάρτισης των εκπαιδευτικών.

 • Εκπαίδευση: Τα περισσότερα προγράμματα προσφέρουν ξεχωριστές διαδρομές για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Δημοτικό ed. προγράμματα συνήθως προετοιμάζει τους εκπαιδευτικούς για τη διδασκαλία νηπιαγωγείο μέχρι περίπου έκτη τάξη, ενώ δευτερεύουσα ed. προγράμματα προετοιμάζει τους εκπαιδευτικούς για το Γυμνάσιο και θέσεις εργασίας υψηλής σχολείο. Τα περισσότερα προγράμματα απαιτούν τουλάχιστον ένα εξάμηνο διδασκαλίας των φοιτητών.
 • Πιστοποίηση: Ειδικές απαιτήσεις διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία, αλλά ένα αρχικό πιστοποιητικό διδασκαλίας διαρκεί συνήθως πέντε ή έξι χρόνια και καλύπτει την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Δευτεροβάθμια ed. πιστοποιητικά διδασκαλίας περιλαμβάνουν βεβαιώσεις για συγκεκριμένα θέματα, όπως η αγγλική ή η βιολογία. Πιστοποιητικά συχνά απαιτούν επίσης τους εκπαιδευτικούς να συμπληρώσουν ένα ορισμένο αριθμό των πιστώσεων προς τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση, ώστε το πιστοποιητικό πρέπει να ανανεώνεται όταν έρθει η ώρα.

Δεξιότητες και ικανότητες των εκπαιδευτικών

Επιτυχής οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι σε θέση να συνδεθούν με τους μαθητές με ουσιαστικό τρόπο που πηγαίνει πέρα ​​από το θέμα της κατηγορίας. Μερικές από τις δεξιότητες που οι εκπαιδευτικοί πρέπει να περιλαμβάνουν:

 • Λεκτική επικοινωνία: Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να μοιράζονται αποτελεσματικά τις πληροφορίες με τους μαθητές, τους συναδέλφους και τους γονείς. Κατά την παρουσίαση μαθήματα σε μαθητές, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι σε θέση να το πράξει με τρόπο που κρατά τους φοιτητές που ασχολούνται και ενδιαφέρονται.
 • Ακούγοντας: Η επικοινωνία είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης, και να αξιολογήσουν τους μαθητές αποτελεσματικά, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσουν πώς και γιατί οι μαθητές θα μπορούσαν να έχουν δυσκολία ή γιατί πρέπει να αμφισβητηθεί περαιτέρω.
 • Υπομονή: Οι μαθητές μαθαίνουν με διαφορετικούς ρυθμούς, έτσι ώστε οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι υπομονετικοί με όσους αγωνίζονται και να επινοήσουν τρόπους για να τους βοηθήσει.
 • Κριτική σκέψη: Η αξιολόγηση της προόδου είναι κάτι περισσότερο από απλά ταξινόμησης αναθέσεις και δοκιμές. Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσουν τα δικά τους μαθήματα και αν δεν έχουν φτάσει οι μαθητές αποτελεσματικά.
 • Πάθος για την μάθηση: Οι πιο αποτελεσματικοί δάσκαλοι συνήθως είναι αυτοί που πραγματικά αγαπούν τη μάθηση. Οι μαθητές αναγνωρίζουν αυτό και είναι πιο πιθανό να μάθουν να αποκτήσει αυτό το πάθος από τους εκπαιδευτικούς που το έχουν.

Job Outlook

Σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ , αύξηση των θέσεων εργασίας για τους εκπαιδευτικούς προβλέπεται να είναι περίπου 8 τοις εκατό για τη δεκαετία που έληξε το 2026. Αυτό είναι ελαφρώς καλύτερη από την αύξηση 7 τοις εκατό προβλέπεται για όλα τα επαγγέλματα.

Διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν τη διαθεσιμότητα της διδασκαλίας θέσεις εργασίας. Εκείνοι που έχουν πιστοποιηθεί για να διδάξει μαθηματικά ή την επιστήμη συνήθως είναι σε υψηλότερη ζήτηση από αυτούς που διδάσκουν αγγλικά ή κοινωνικών σπουδών. Επίσης, υπάρχει λιγότερος ανταγωνισμός για τις θέσεις εργασίας σε αστικές ή αγροτικές περιοχές από ό, τι υπάρχει στον προαστιακό ρυθμίσεις. Έτσι, ένα μαθηματικά ή την επιστήμη των εκπαιδευτικών είναι πρόθυμοι να εργαστούν σε μια πυκνοκατοικημένη πόλη είναι πιο πιθανό να έχουν έναν ευκολότερο χρόνο εύρεση εργασίας από ό, τι μια καθηγήτρια Αγγλικών που αναζητούν εργασία σε προαστιακές περιοχές.

Εργασιακό περιβάλλον

Οι εκπαιδευτικοί έχουν συνήθως τη δική τους τάξη που είναι σε θέση να οργανώσει και διακοσμήσει με τις δικές τους προτιμήσεις, σχετικές με το αντικείμενο και το επίπεδο στο οποίο διδάσκουν. Γυμνάσιο και μεσαία δάσκαλος συχνά θα διδάσκουν δύο ή τρία τμήματα που δεν υπερβαίνει τα δύο ή τρία μαθήματα, ενώ οι καθηγητές δημοτικό σχολείο θα λειτουργήσει σε γενικές γραμμές με την ίδια ομάδα μαθητών για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, τη διδασκαλία πολλών θεμάτων.

Πρόγραμμα εργασίας

ώρες Σχολή ποικίλουν από περιοχή σε περιοχή σε όλη τη χώρα, αλλά τα περισσότερα σχολεία ξεκινήσει στην περιοχή των 7-8 το πρωί και να απορρίψει τους μαθητές της τάξης των 2: 30-3: 30 μ.μ. εκπαιδευτικοί φτάνουν συνήθως 30 λεπτά έως μία ώρα πριν αρχίσει μαθήματα και αφήστε να περάσουν 30 λεπτά έως μία ώρα μετά τα μαθήματα τέλος. Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι προπονητής ή βοήθεια προβάδισμα άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες συχνά θα λειτουργήσει το βράδυ για τις πρακτικές ή τα παιχνίδια.

Σχολικά έτη συνήθως διαρκούν περίπου 40 εβδομάδες, με μια εκτεταμένη θερινές διακοπές, αλλά μερικές σχολικές περιοχές απλώνονται τα διαλείμματα τους κατά τη διάρκεια ενός πλήρους ημερολογιακού έτους. Οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί χρησιμοποιούν τα διαλείμματα τους είτε να διδάξουν θερινό σχολείο ή να συνεχίσουν τις δικές τους εκπαιδεύσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κράτους όπου ζουν.

Πώς να πάρει την εργασία

ΜΕΛΕΤΗ
Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να κερδίσει το πτυχίο πανεπιστημίου ως μέρος ενός προγράμματος κατάρτισης.

ΦΟΙΤΗΤΗΣ TEACH
Τα περισσότερα προγράμματα απαιτούν τουλάχιστον ένα εξάμηνο διδασκαλίας των φοιτητών, αλλά και πολλά άλλα προγράμματα που περιμένουν τους μαθητές να βρουν δουλειά στην τάξη, ακόμη και πριν μαθητή διδάσκουν.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Διαφορετικά κράτη έχουν διαφορετικά πρότυπα, αλλά όλοι απαιτούν από τους εκπαιδευτικούς να περάσει μια δοκιμή για να κερδίσουν ένα πιστοποιητικό διδασκαλίας.

Συγκρίνοντας παρόμοιες θέσεις εργασίας

Παραδοσιακά Κ-12 θέσεις διδασκαλίας δεν είναι ο μόνος τρόπος για να εργαστούν στον τομέα της εκπαίδευσης. Κάποια άλλα παρόμοια σταδιοδρομία, με μέση ετήσια μισθούς, περιλαμβάνουν:

 • Σχολείο και την καριέρα σύμβουλος: $ 55.410
 • Καριέρα και δάσκαλος τεχνικής εκπαίδευσης: $ 55.240
 • Νηπιαγωγό: $ 28.990
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *