Τι πρέπει να συμπεριληφθεί στο τμήμα του σώματος ενός συνοδευτική επιστολή

Posted on

Τι πρέπει να συμπεριληφθεί στο τμήμα του σώματος ενός συνοδευτική επιστολή

Γράφοντας τις συνοδευτικές επιστολές είναι το αγαπημένο μέρος κανενός της διαδικασίας αναζήτησης εργασίας, και το σώμα της επιστολής είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Αυτό είναι που προσπαθείτε να συλλάβει την προσοχή του μισθώνοντας διευθυντή και τονίζουν μοναδικά προσόντα σας για την εργασία – χωρίς να επαναληφθούν οι ίδιες ακριβώς πληροφορίες που έχετε συμπεριλάβει στο βιογραφικό σας.

Τι είναι το Σώμα του μια συνοδευτική επιστολή;

Το σώμα του συνοδευτική επιστολή σας είναι το τμήμα της επιστολής που λέει ο διευθυντής προσλήψεων ποια είναι η θέση που υποβάλλετε αίτηση για και γιατί ο εργοδότης θα πρέπει να επιλέξετε για μια συνέντευξη. Πουλάτε την υποψηφιότητά σας για τον αναγνώστη, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να είναι συγκεκριμένα για τα προσόντα σας που σχετίζονται με τη θέση.

Αυτό το μέρος της συνοδευτικής επιστολής περιλαμβάνει τα σημεία όπου μπορείτε να εξηγήσετε γιατί σας ενδιαφέρει και προσόντα για την εργασία για την οποία κάνετε αίτηση. Αυτά τα πειστικά σημεία που προορίζονται να πείσει το πρόσωπο που διαβάζει το γράμμα που είναι ένα αγαθό κατάλληλο για την θέση.

Μια επιτυχημένη συνοδευτική επιστολή θα σας κερδίσει μια συνέντευξη, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να είναι συναρπαστικό και δείχνουν την πρόσληψη διευθυντή ότι είστε ένας ισχυρός υποψήφιος για τη δουλειά. Ο διευθυντής προσλήψεων θα περάσουν δευτερόλεπτα αναθεώρηση επιστολή ή e-mail το μήνυμά σας, το οποίο σημαίνει ότι δεν έχετε πολύ χρόνο για να συνδεθείτε με τον εργοδότη και να κάνει ένα θετικό αντίκτυπο.

Τι πρέπει να συμπεριληφθεί σε κάθε παράγραφο

Πρώτη παράγραφος

Η πρώτη παράγραφος της επιστολής σας θα πρέπει να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το γιατί γράφετε. Αναφέρεται η θέση που υποβάλλετε αίτηση για και πού είδατε τη λίστα. Συμπεριλάβετε το όνομα μιας επαφής, εάν έχετε ένα.

Μέση παράγραφοι

Η επόμενη ενότητα του συνοδευτική επιστολή σας θα πρέπει να περιγράφει ό, τι έχετε να προσφέρετε στον εργοδότη. Κάντε ισχυρές συνδέσεις μεταξύ των προσόντων σας και τις απαιτήσεις της θέσης. Αναφέρετε συγκεκριμένα πώς δεξιότητες και την εμπειρία σας ταιριάζει με την εργασία που υποβάλλετε αίτηση για. Χρησιμοποιήστε αρκετές μικρότερες παραγράφους ή μια λίστα με κουκκίδες των προσόντων σας και όχι ένα μεγάλο μπλοκ του κειμένου. Αυτό θα καταστήσει εύκολο για τον αναγνώστη για γρήγορη σάρωση και να απορροφήσει αυτή τη σημαντική πληροφορία.

τελευταίο εδάφιο

Σύναψη συνοδευτική επιστολή σας να ευχαριστήσω τον εργοδότη για την εξέταση σας για τη θέση. Συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με το πώς θα δοθεί συνέχεια, αν έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας για το μισθώνοντας διευθυντή να το πράξουν.

Τι άλλο να συμπεριλάβετε στην επιστολή σας

Το υπόλοιπο της επιστολής είναι σημαντική, πάρα πολύ. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, η οποία είναι εισηγμένη στο πάνω μέρος της επιστολής με γραπτή επιστολή ή κάτω από την υπογραφή σας σε ένα κάλυμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail.

Η επιστολή σας θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει έναν επαγγελματία χαιρετισμό, μια επαγγελματική κλείσιμο και την υπογραφή σας. Θα υπογράψει το όνομά σας σε μια εκτυπωμένη συνοδευτική επιστολή. Αν ανεβάσετε ή email συνοδευτική επιστολή σας, την υπογραφή σας θα πληκτρολογήσει το όνομά σας.

Συμπεριλάβετε Λέξεις-κλειδιά

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν είστε υποβολή συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σας σε μια ηλεκτρονική λίστα. Για να ξεπεράσουμε το σύστημα αιτούντα παρακολούθησης και σε ένα πραγματικό ανθρώπινο ον, συνοδευτική επιστολή σας θα πρέπει να περιέχει τις σωστές λέξεις-κλειδιά. Για να βρείτε αυτά, σαρώστε τη δουλειά λίστα για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τις δεξιότητες και τα προσόντα που απαιτούνται.

Γράψτε μια συνοδευτική επιστολή προσαρμοσμένη κάθε φορά

Είναι ωραία να ξεκινήσει με ένα πρότυπο συνοδευτική επιστολή, αλλά θα θελήσετε να προσαρμόσετε τη συνοδευτική επιστολή σας σε κάθε ρόλο. Συμπεριλάβετε λεπτομέρειες όπως το πώς έμαθε για τη δουλειά, γιατί είστε ιδιαίτερα ενδιαφέρονται για το ρόλο, και γιατί η εμπειρία σας, τις δεξιότητες και τα προσόντα σας κάνει το τέλειο υποψήφιο.

Όταν Είσαι Αποστολής Μηνυμάτων μια συνοδευτική επιστολή

Εάν είστε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνοδευτική επιστολή σας, λίστα τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αφού πληκτρολογήσει το όνομά σας και όχι στην κορυφή της επιστολής.

Σύντομη και γλυκό είναι Fine

Να μην αισθάνονται την ανάγκη να συνεχιστεί και επάνω. Τρεις καλογραμμένο σημεία που αναδεικνύουν την εμπειρία σας και να κάνει την περίπτωσή σας είναι καλύτερη από μια μακρά επιστολή που κανείς δεν θα διαβάσει.

Στόχος για Φυσικής Γλώσσας

Ενώ βιογραφικά είναι απαραίτητα λίγο περισσότερο στο σημείο, που προσπαθείτε να κάνω έρωτα με τον υπεύθυνο προσλήψεων, και αυτό σημαίνει ότι αφήνοντας φυσική γοητεία και τον ενθουσιασμό σας να λάμψει. Σκεφτείτε τι θα σας κάνει να καθίσουν και να λαμβάνουν ειδοποίηση αν διαβάζατε αυτό συνοδευτική επιστολή. Τι θα σας εμπνεύσει να σας καλέσει για συνέντευξη;

Διορθώστε και Διορθώστε πάλι

Ποτέ δεν μπορούμε να πούμε αρκετά: Έχετε έναν έμπιστο φίλο διορθώσουν συνοδευτική επιστολή σας πριν το στείλετε μαζί. Ακόμη και επαγγελματίες συντάκτες χάσετε τα λάθη στο γράψιμό τους. Πάρτε ένα δεύτερο σύνολο μάτια σε συνοδευτική επιστολή σας, πριν να χτυπήσει «αποστολή» ή «ανεβάστε».

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *