Τι πρέπει να συμπεριληφθεί στο τμήμα Εκπαίδευσης του Resume

Posted on

Τι πρέπει να συμπεριληφθεί στο τμήμα Εκπαίδευσης του Resume


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να συμπεριλάβει την εκπαίδευση σας για το βιογραφικό σας; Στο τμήμα εκπαίδευσης του το βιογραφικό σας, τον κατάλογο των σχολείων που συμμετείχαν, τους βαθμούς που επιτυγχάνονται, ΣΔΣ σας, αν είστε φοιτητής ή μια πρόσφατη απόφοιτος, καθώς και τυχόν ειδικά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις που κέρδισε.

Θα πρέπει να προσαρμόσουμε το τμήμα εκπαίδευσης του το βιογραφικό σας για να ταιριάζει τις περιστάσεις σας, συμπεριλαμβανομένου του κατά πόσο ή όχι είστε ακόμα φοιτητής, πόση δουλειά εμπειρία που έχετε, και πόσα ακαδημαϊκά επιτεύγματα που έχετε. Συμπεριλαμβάνοντας τις σωστές πληροφορίες στο τμήμα εκπαίδευσης του το βιογραφικό σας, μπορείτε να εντυπωσιάσετε τον εργοδότη σας και να εξασφαλίσετε μία συνέντευξη.

Τι πρέπει να συμπεριληφθεί στο τμήμα Εκπαίδευσης βιογραφικό σας

Οι βασικές πληροφορίες για να συμπεριλάβει στο τμήμα της εκπαίδευσης είναι ο βαθμός (ες) και τα σχολεία που συμμετείχαν.

Μπορείτε, επίσης, να δώσει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως σας μεγάλες και μικρές. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε το έτος που αποφοίτησε, αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Συμπεριλάβετε μέσος όρος των βαθμών σας (GPA), αν είστε ήδη φοιτητής ή είναι 1-2 χρόνια έξω από το σχολείο, και αν GPA σας είναι ισχυρή (περίπου 3.5 ή νεότερη έκδοση).

Επίσης, περιλαμβάνει τιμά, ή τα βραβεία που έχετε λάβει στο σχολείο. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από τη Λατινική τιμητικές διακρίσεις (όπως cum laude ή magna cum laude ) στη Λίστα κοσμήτορα σε άλλα βραβεία. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε εξωσχολικές λέσχες, φιλανθρωπικές ομάδες, ή ελληνικές οργανώσεις όπου ήταν ενεργό ή / και κατέχει ηγετικό ρόλο.

Επίσης, περιλαμβάνει μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης και πιστοποιήσεις. Μπορείτε επίσης να καταγράφει όλες τις άδειες που έχετε αν δεν έχετε ένα ξεχωριστό τμήμα της το βιογραφικό σας, όπου μπορείτε να περιλαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες.

Πού να Βάλτε το Τμήμα Εκπαίδευσης βιογραφικό σας

Τρέχουσα φοιτητές ή πρόσφατους πτυχιούχους κολλεγίων κατά πάσα πιθανότητα θα θέλετε να βάλετε το τμήμα εκπαίδευσης προς την κορυφή του βιογραφικού σημειώματος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι μαθητές έχουν συνήθως περιορισμένη εργασιακή εμπειρία. Στην περίπτωση αυτή, θα ήθελα να υπογραμμίσω την ακαδημαϊκή επιτυχία σας.

Αν έχετε έξω από το σχολείο για τουλάχιστον ένα-δύο χρόνια, ίσως να μετακινήσετε αυτό το τμήμα προς το κάτω μέρος του βιογραφικού σας. Με αυτή τη φορά, έχετε αρκετή εργασιακή εμπειρία για να τονίσει ότι δεν χρειάζεται να βασίζονται για την εκπαίδευση σας.

Συμβουλές για την Ενότητα Εκπαίδευση βιογραφικό σας

Σκεφτείτε υποενότητες. Αν έχετε πολλές πληροφορίες να συμπεριλάβει στο τμήμα εκπαίδευσης του το βιογραφικό σας, σκεφτείτε το σπάσιμο αυτό το τμήμα σε υποενότητες. Το κύριο τμήμα θα μπορούσε να περιλαμβάνει τα σχολεία και τα πτυχία σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να έχετε και άλλα τμήματα όπως το «Βραβεία και Διακρίσεις», «Πιστοποιήσεις» και «Επαγγελματική Ανάπτυξη.» Αν είχατε ένα ηγετικό ρόλο σε ένα σχολείο-θυγατρικού οργανισμού (όπως μια λέσχη, τον αθλητισμό, ή ελληνική οργάνωση), μπορείτε να παραθέσετε ότι κάτω από το όριο Βραβεία και Διακρίσεις.

Παροχή ιδιαιτερότητες (αν χρήσιμο). Αν η υπο-κολέγιο του πανεπιστημίου σας είναι γνωστό και σχετική (π.χ., λένε ότι αποφοίτησε από τη φιλοξενία σχολή του πανεπιστημίου σας και να υποβάλλετε αίτηση για μια θέση εργασίας στη φιλοξενία) μπορείτε να συμπεριλάβετε ότι, πριν να συμπεριλάβει το πανεπιστήμιο το όνομά σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πείτε «Σχολή Φιλοξενίας, XYZ College.»

Μπορείτε να αφήσετε έξω ΣΔΣ σας. Αν είστε φοιτητής ή πρόσφατη απόφοιτος και ΣΔΣ σας δεν ήταν μεγάλη, αλλά θα έχουν και άλλες διακρίσεις, απλά αφήστε την ΣΔΣ και να βάλει κάτι άλλο, όπως το «Παραλήπτης XYZ βραβείο.» Μόλις είστε έξω από το σχολείο για ένα-δύο χρόνια, θα πρέπει να πάρετε ΣΔΣ σας έξω από το βιογραφικό σας δεν έχει σημασία τι.

Μπορείτε να αφήσετε έξω το γυμνάσιο (μετά από λίγο). Μόλις έχετε στο κολέγιο για ένα έτος ή έτσι (ή όταν είστε σε κάποιο άλλο είδος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης), μπορείτε να αφήσετε υψηλό βαθμό το σχολείο και ΣΔΣ σας από το βιογραφικό σας. Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε υψηλό δίπλωμα σχολείο σας (ή GED) αν είναι υψηλότερο βαθμό σας.

Πες την αλήθεια. Είναι πολύ εύκολο για έναν εργοδότη να επιβεβαιώσει εάν ή όχι οι πληροφορίες της εκπαίδευσης στο βιογραφικό σας είναι αληθινή ή όχι. Αυτός ή αυτή απλά να ελέγξετε μεταγραφή σας. Ως εκ τούτου, να είμαι ειλικρινής. Για παράδειγμα, αν δεν είστε ευχαριστημένοι με ΣΔΣ σας, αφήστε έξω, αλλά δεν το συνθέτουν.

Συνέχιση Εκπαίδευσης Τμήμα Πρότυπο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω πρότυπο για να δομήσει το τμήμα εκπαίδευσης του το βιογραφικό σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε να αλλάξετε και να αφαιρέσει κάποια από αυτές τις πληροφορίες για να χωρέσει τις δικές σας συνθήκες και την εργασία για την οποία κάνετε αίτηση.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑ

Κολλέγιο Όνομα
Έτος αποφοίτησης
Πτυχίο, Major, και τη Μικρά
ΣΔΣ

Βραβεία και Διακρίσεις
Συμπεριλάβετε τυχόν ακαδημαϊκά επιτεύγματα εδώ, συμπεριλαμβανομένης της Λατινικής τιμά, τιμά μέσα στις μεγάλες σας, και πολλά άλλα.

Πιστοποιήσεις
Συμπεριλάβετε τυχόν επαγγελματική ή εκπαιδευτική πιστοποιήσεις που έχετε λάβει.

Επαγγελματική Ανάπτυξη
Συμπεριλάβετε τυχόν επαγγελματική εμπειρία ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων και των μαθημάτων (τόσο online όσο και στο πρόσωπο) και σεμινάρια. Μπορεί επίσης να αναφέρω εδώ, αν είστε μέλος των σχετικών επαγγελματικών οργανώσεων. Αν είστε κάτοχος θέσης μέσα στην οργάνωση, αναφέρω ότι επίσης.

Συνέχιση Εκπαίδευσης Τμήμα Παράδειγμα # 1

Huntown College
Μαΐου 20XX
Bachelor of Arts στην αγγλική γλώσσα, Τμήμα τιμά
3,8 ΣΔΣ

Συνέχιση Εκπαίδευσης Τμήμα Παράδειγμα # 2

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
XYZ College
Bachelor of Arts στη Δημοσιογραφία

Βραβεία και Διακρίσεις
με άριστα
το βραβείο του ABC για την εξαιρετική σημαντικές δημοσιογραφίας

Πιστοποιήσεις
Επίπεδο 1 Πιστοποίησης Στρατηγικής Επικοινωνίας

Επαγγελματική Ανάπτυξη
Συντονιστής Συνεδρίου, XYZ Δημοσιογραφία Association of America

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *