Τι πρέπει να ρωτήσετε πριν από την υπογραφή με ένα πρακτορείο μοντέλων

Posted on

Τι πρέπει να ρωτήσετε πριν από την υπογραφή με ένα πρακτορείο μοντέλων

Ως μοντέλο, θα πρέπει να πάρει συνέντευξη από τον οργανισμό μοντελοποίηση όσο είστε συνέντευξη ως υποψήφιο μοντέλο. Την πρώτη φορά που συναντιούνται με πρακτορείο μοντέλων, θα σας ζητήσει όλα τα είδη των ερωτήσεων σχετικά με το γιατί θέλετε να είναι ένα μοντέλο, το είδος των μοντέλων που θέλετε, και γιατί επιλέξατε το γραφείο τους. Αυτά τα βασικά ερωτήματα θα βοηθήσει το πάρει το γραφείο σας και την προσωπικότητά σας, ώστε να μπορούν να καθορίσουν εάν είστε ένα αγαθό κατάλληλο για την επιχείρησή τους.

Ωστόσο, όπως ακριβώς είσαι μέγεθος για μια θέση στην εταιρεία τους, θα πρέπει να αξιολογεί την υπηρεσία για να δούμε αν θα είναι το καλύτερο κατάλληλο για σας.

Ερωτήσεις για να ρωτήσει ένα πρακτορείο μοντέλων

Εξίσου σημαντική με τις ερωτήσεις συνέντευξη σε σας και τις απαντήσεις σας, είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι είστε συνέντευξη στο πρακτορείο, καθώς και. Πριν από την υπογραφή με ένα πρακτορείο μοντέλων, θα πρέπει να τους σας δείξω επαγγελματική είσαι, ασχολούνται και ενθουσιασμένος για τη σταδιοδρομία διαμόρφωσής σας κάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα (να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο Googling τους ή καλώντας περίπου) και ζητώντας τους τις σωστές ερωτήσεις.

Αφήστε το γραφείο οδηγήσει τη συνέντευξη, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε να πούμε τι είναι στο μυαλό σας όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Και να θυμάστε, δεν υπάρχει ντροπή σε ζητώντας από τον παράγοντα για να επαναλάβει κάτι ή να εξηγήσει περαιτέρω. Η συμμετοχή ενός οργανισμού είναι μια μεγάλη υπόθεση, και θα πρέπει να είναι 100% σίγουρος για το τι έχετε υπογράψει επάνω για.

Να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια ενεργητική ακρόαση όπως θα θέσουμε αυτά τα ερωτήματα. Μπορείτε ακόμη και να θέλουν να έχουν ένα σημειωματάριο και στυλό βολικό να σημειώνω τις απαντήσεις τους.

Να έχω να παρακολουθήσουν Μοντελοποίηση σχολείο σας;

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με πρόκειται να μοντελοποίησης σχολείο, το μόνο που δεν χρειάζεται μοντελοποίηση τάξεις για να γίνει μοντέλο. Κανένα από τα κορυφαία πρακτορεία μοντέλων στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο ή το Τόκιο απαιτεί ένα μοντέλο πηγαίνει στο σχολείο μοντελοποίηση πριν από την υπογραφή της.

Αν ένας οργανισμός απαιτεί την εγγραφή σας για τις τάξεις τους, πριν να σας εκπροσωπεί, ίσως να θέλετε να κοιτάξουμε αλλού.

Μια Οργανισμού Boutique ή ένα μεγαλύτερο οργανισμό;

Προσγείωση ένα συμβόλαιο με μια μεγάλη υπηρεσία θα πρέπει να είναι ύψιστη προτεραιότητα σας, αλλά το μέγεθος του οργανισμού είναι εξίσου σημαντική με τη φήμη του. Μεγάλα γραφεία με πολλά μοντέλα στο ρόστερ τους, μπορεί να έχει μια ατελείωτη ροή των πελατών χτυπούν την πόρτα τους, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός μεταξύ των μοντέλων. Ως ένα νέο μοντέλο ειδικά, μπορεί να μην πάρει την προσωπική προσοχή που χρειάζεστε για να προαγάγει τη σταδιοδρομία σας.

Έτσι, αν είστε λίγο ξεκινάμε, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ένα μικρότερο, το boutique οργανισμός είναι περισσότερο το ύφος σας.

Ποιοι είναι μερικοί από τους πελάτες του Οργανισμού;

Ακρόαση για κορυφαίους πελάτες του οργανισμού θα σας δώσει εικόνα για την ποιότητα του οργανισμού, καθώς και τα είδη των αγορών που καλύπτουν. Ορισμένοι οργανισμοί επικεντρώνονται περισσότερο στην αίγλη μοντέλα τύπου, ενώ άλλοι μπορεί να κάνουν κράτηση περισσότερες θέσεις εργασίας για εμπορικούς ή συντακτικά μοντέλα. Δεν υπάρχει νόημα να υπογράψει με το γραφείο υψηλής μόδας, αν είστε κατά κύριο λόγο ένα εμπορικό μοντέλο.

Τι είδους θέσεις εργασίας Do You βιβλίο για τα μοντέλα σας;

Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε την κατανομή των τύπων των μοντέλων θέσεων εργασίας εντός του οργανισμού. Πόσο είναι ο διάδρομος και το πόση δουλειά είναι συντακτική; Επίσης, ρωτήστε για το ποσοστό των εμπορικών εργασιών, η έκθεση έντυπα μέσα ενημέρωσης και προώθησης.

Η απάντησή τους θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν στόχους σταδιοδρομίας σας ταιριάζει με αυτό που ο οργανισμός έχει να προσφέρει.

Ποια είναι τα ποσοστά Επιτροπή σας;

Θα πρέπει να κατανοήσουν τη σύμβαση που χρησιμοποιούν. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, νόμιμες υπηρεσίες κάνουν τα χρήματά τους από επιτροπή. Το ποσοστό ποικίλλει, αλλά σε γενικές γραμμές, γραφεία έκπτωσης 10% έως 20% από ό, τι κερδίζετε. Με άλλα λόγια, μόνο να πληρωθώ όταν θα πληρωθείτε. Ο οργανισμός μπορεί επίσης να χρεώσει στον πελάτη μέχρι και ένα επιπλέον 20% ως αμοιβή υπηρεσιών.

Λάβετε υπόψη ότι τα μοντέλα που θεωρούνται αυτοαπασχολούμενοι εργολάβοι και όχι οι εργαζόμενοι του οργανισμού. Αυτό σημαίνει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό για τα μοντέλα να επενδύσουν στο δικό τους κόστος εκκίνησης που δεν έχουν καμία σχέση με τον οργανισμό, όπως οι υπηρεσίες μοντέλο σκάουτινγκ, προφίλ ιστοσελίδας, κάρτες δείγμα, και φωτογραφήσεις. Επίσης, είναι στο χέρι σας να υποβάλουν τις φορολογικές σας και να κάνετε τριμηνιαία φόρων πληρωμές.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *