Τι να μην συμπεριλάβει σε μια συνοδευτική επιστολή

Posted on

Τι να μην συμπεριλάβει σε μια συνοδευτική επιστολή

Μια συνοδευτική επιστολή είναι ένα σημαντικό μέρος της αίτησης για θέση εργασίας σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εργοδότες απαιτούν μια συνοδευτική επιστολή πρέπει να υποβάλλονται μαζί με το βιογραφικό σας. Σε άλλες περιπτώσεις, μια συνοδευτική επιστολή είναι προαιρετική και δεν απαιτείται. Μια συνοδευτική επιστολή μπορεί να τονώσει την αίτησή σας για μια θέση εργασίας. Επίσης, μπορεί να σας κοστίσει μια συνέντευξη, αν δεν περιλαμβάνει το δικαίωμα πληροφόρησης ή αν πρόκειται για προχειρότητα ή κακογραμμένο.

Είναι πάντα μια καλή ιδέα να παρέχει μια συνοδευτική επιστολή, αν έχετε την επιλογή. συνοδευτική επιστολή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ να πάρει επιλεγεί για μια συνέντευξη – ή όχι. Σας δίνει τη δυνατότητα να πωλούν τα προσόντα σας με το μισθώνοντας διευθυντή.

Ένα καλογραμμένο συνοδευτική επιστολή σας δίνει την ευκαιρία να πλαισιώσει το υπόβαθρό σας, έτσι ώστε οι εργοδότες να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα σχετικά με τα προσόντα σας, καθώς επανεξετάσει το βιογραφικό σας.

Ο σκοπός του συνοδευτική επιστολή

Στη συνοδευτική επιστολή σας, είναι σημαντικό να μεταφέρω το πώς χαρακτήρα, τα ενδιαφέροντα, τα κίνητρα, τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες σας εξοπλίσει για να υπερέχουν στην εργασία. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να δείξει τον εργοδότη γιατί είστε ένας ισχυρός υποψήφιος για τη θέση και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το ταίριασμα των προσόντων σας στη δουλειά.

Τι να μην συμπεριλάβει σε μια συνοδευτική επιστολή

Ωστόσο, υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα όπως πάρα πολλές πληροφορίες όταν πρόκειται για την κάλυψη επιστολής. συνοδευτική επιστολή σας πρέπει να είναι σύντομη, περιεκτική και εστιασμένη σε ό, τι μπορείτε να προσφέρετε στον εργοδότη. Δεν χρειάζεται να μοιράζονται μη-σχετικές πληροφορίες, προσωπικές πληροφορίες ή οτιδήποτε άλλο που δεν σας συνδέει με τη θέση για την οποία θέλετε να εφαρμόσετε.

Η επιστολή σας θα πρέπει να αποφύγουμε το λάθος εντύπωση για την υποψηφιότητά σας. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να παρέχει άχρηστες πληροφορίες που καθιστά πιο δύσκολο για τον υπεύθυνο προσλήψεων να επικεντρωθεί σε πιο συναρπαστικό προσόντα σας. Εδώ είναι 15 πράγματα που δεν περιλαμβάνονται στη συνοδευτική επιστολή σας.

1. Κάθε ορθογραφία ή γραμματικά λάθη
συνοδευτική επιστολή σας θεωρείται ως ένα δείγμα της ικανότητάς σας ως συγγραφέας και αποδείξεις προσοχή σας στη λεπτομέρεια. Ακόμη και ένα μικρό τυπογραφικό λάθος ή σφάλμα μπορεί να σας χτυπήσει εκτός συναγωνισμού για τη δουλειά. Εξετάστε αυτές τις επιμέλεια συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι τα γράμματα σας είναι τέλεια. Ακόμα καλύτερα, αν μπορείτε να πάρετε κάποιο άλλο για να το αξιολογήσετε για σας τότε το κάνει αυτό πολύ. Μπορεί να είναι δύσκολο να πιάσει τα λάθη μας.

2. Το Λάθος όνομα της εταιρείας ή το λάθος όνομα της Υπεύθυνος Επικοινωνίας
διπλό έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε απευθύνεται συνοδευτική επιστολή σας στο σωστό άτομο, τη σωστή οργάνωση. Αν κάνουμε λάθος, είναι μια άκρη-off που είναι μαζική παραγωγή των εγγράφων σας και μπορεί να μην έχουν την προσοχή στη λεπτομέρεια. Κανείς δεν αρέσει όταν καλούνται από το λάθος όνομα και αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές όταν διαβάζετε γράμματα από κάποιον που θέλει να τους προσλάβει.

3. Ό, αυτό δεν είναι αλήθεια
γεγονότα μπορούν να ελεγχθούν και τα ψέματα είναι λόγο λύσεως προσφορές και απορρίπτοντας τους εργαζόμενους. Έχω ακούσει από άτομα που αναζητούν εργασία που βρίσκονταν σε πανικό επειδή τεντωμένο την αλήθεια ή οριστικές ψέματα στη συνοδευτική επιστολή ή το βιογραφικό τους και δεν ξέρουν πώς να το διορθώσει. Δεν θέλετε να είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους. Βεβαιωθείτε ότι το κάλυμμα σας e-mail αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τα προσόντα σας για τη δουλειά. Μην στολίζουν την ιστορία της εργασίας ή τα προσόντα σας. Οι εργοδότες μπορούν και ελέγξτε με τις αναφορές και τους προηγούμενους εργοδότες.

4. Οι παράγραφοι που είναι πολύ μακριά
εργοδότες θα προσπεράσει τη συνοδευτική επιστολή σας και να μετακινηθείτε προς τα δεξιά για να το βιογραφικό σας και αν είναι πολύ δύσκολο να το διαβάσετε. Κάθε σημείο της επιστολής σας θα πρέπει να περιλαμβάνει 5 με 6 γραμμές κειμένου με όχι περισσότερες από τρεις φράσεις στο καθένα. Συμπεριλάβετε άφθονο λευκό χώρο στο επάνω και στο κάτω μέρος της επιστολής σας και στο μεταξύ παράγραφο.

5. Απαιτήσεις Μισθός σας ή τις προσδοκίες
Μην περιλαμβάνουν απαιτήσεις μισθό ή τις προσδοκίες, εκτός εάν κατευθύνονται προς τούτο από τον εργοδότη. Είναι σημαντικό να δείξουμε στον εργοδότη το ενδιαφέρον σας για την ίδια τη δουλειά και να μην το κάνουν να φανεί σαν τα χρήματα είναι πρωταρχικό σας κίνητρο. Είναι πάντα σοφό να αφήσει τον εργοδότη αναφορά μισθό πρώτο, αν είναι δυνατόν.

6. αρνητικά σχόλια για την τρέχουσα ή προηγούμενη Εργοδότης
Αποφύγετε συμπεριλαμβανομένων τυχόν αρνητικά σχόλια για τα τρέχοντα ή προηγούμενο εργοδότη σας ως μέρος του γιατί ψάχνετε για δουλειά. Οι εργοδότες έχουν την τάση να δείτε τα σχόλια αυτά ως ένδειξη πιθανής στάσης ή προβλήματα απόδοσης. Κρατήστε την επιστολή σας θετικά και επικεντρώθηκε γιατί είστε ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά.

7. Πληροφορίες που δεν σχετίζονται με την εργασία
Μην συμπεριλάβετε οποιοδήποτε κείμενο που δεν σχετίζεται άμεσα με στοιχεία ενεργητικού για την θέση ή γιατί απευθύνεται σε σας. Αδειάστε γλώσσα μπορεί να αποσπάσει την προσοχή του εργοδότη από τον πυρήνα των μηνυμάτων σας. Είναι καλύτερα να γράψω ένα σύντομο e-mail από μια γεμάτη με άσχετες πληροφορίες.

8. Προσωπικές πληροφορίες
Ο εργοδότης δεν χρειάζεται να ξέρει θέλετε αυτή τη δουλειά λόγω προσωπικών λόγων. Κρατήστε την εστίασή σας σχετικά με τους επαγγελματικούς λόγους θα θέλαμε να προσληφθεί, και να κρατήσει τα προσωπικά αυτά για τον εαυτό σας. Ο στόχος σας είναι να πουλήσει τον εαυτό σας με το μισθώνοντας διευθυντή ως υποψήφια ποιότητας, για να μην πάρει κάποιος να σκεφτεί κανείς, γιατί θα σας αρέσει πολύ η έκπτωση των εργαζομένων ή τις ώρες, για παράδειγμα.

9. Κάθε Απεικόνιση της θέσης ως ένα σκαλοπάτι
Οι περισσότεροι εργοδότες θα πρέπει να ψάχνει κυρίως για κάποιον που έχει κίνητρα για να κάνει τη δουλειά ότι είναι διαφήμιση για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Η αναφορά μελλοντική εξέλιξη μπορεί να τους οδηγήσει να πιστεύουμε ότι δεν θα ήταν ικανοποιημένος να κάνει αυτή τη δουλειά για πολύ. Η εξαίρεση, φυσικά, θα ήταν εάν ο εργοδότης έχει αναφορά το θέμα.

10. Τι θέλετε
Μην αναφέρετε τι θέλετε να βγούμε από την εργασία ή την εταιρεία. Το πολύτιμο χώρο στη συνοδευτική επιστολή σας θα πρέπει να επικεντρωθεί σε ό, τι έχετε να προσφέρετε στον εργοδότη. Εδώ είναι τι πρέπει να συμπεριλάβει στο τμήμα σώμα του συνοδευτική επιστολή σας.

11. Τι δεν θέλετε
Να μην αναφέρω κάτι που δεν μου αρέσει για τη δουλειά, το χρονοδιάγραμμα, το μισθό ή οτιδήποτε άλλο. Αποθηκεύστε τις σκέψεις σας για όταν προσφέρεται μια θέση εργασίας και να είναι σε θέση να διαπραγματευτεί. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για τις περισσότερες θέσεις εργασίας, και αυτοί που παίρνουν τις συνεντεύξεις θα είναι οι υποψήφιοι που δεν έχουν μια λίστα με απαιτήσεις.

12. Προσόντα δεν έχετε
Αντιμετώπιση τι θα μπορούσε να λείπει από την υποψηφιότητά σας με δηλώσεις όπως «Παρά την έλλειψη εμπειρίας μου πωλήσεις …» δεν είναι μια καλή ιδέα. Μην επιστήσει την προσοχή τους περιορισμούς σας ως υποψήφιος. Κρατήστε την εστίαση στην διαπιστευτήριά σας και τον τρόπο που θα επιτρέψει σε σας για να γίνει η δουλειά.

13. Επεξηγήσεις για Φεύγοντας από το παρελθόν θέσεις εργασίας που ακούγονται σαν δικαιολογίες
δικαιολογίες μπορεί άσκοπα την άμεση προσοχή σε λιγότερο θετικά κεφάλαια στην ιστορία της εργασίας σας. Επισημαίνοντας ότι έχετε προσληφθεί για μια καλύτερη δουλειά είναι μια χαρά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω ότι απολύθηκαν ή είχαν δυσκολίες στις προηγούμενες θέσεις.

14. Η υπερβολική σεμνότητα ή υπερβολικά κολακευτικά Γλώσσα
Χρειάζεται να μεταφέρω θετικά στην επιστολή σας, αλλά το κάνει με έναν τρόπο matter-of-γεγονός. Μιλήστε για τα επιτεύγματά και τα αποτελέσματα, αλλά αποφεύγουν να χρησιμοποιούν επίθετα για να περιγράψει τον εαυτό σας που maysuggest είστε αλαζόνες ή ματαιόδοξος.

15. Ένα συντριπτικό ποσό ενδιαφέροντος στην Εργασία
υπερβολική ενδιαφέρον να υπαινιγμό της απελπισίας ή χαμηλότερες μόχλευσης για τη διαπραγμάτευση των μισθών. Είσαι ρίχνει την υποψηφιότητά σας, δεν είναι επαιτεία για μια συνέντευξη. Εμφάνιση απελπισία είναι ένας εξασφαλισμένος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το μισθώνοντας διευθυντή.

Τι πρέπει να συμπεριληφθεί σε μια συνοδευτική επιστολή

Λάβετε υπόψη ότι η συνοδευτική επιστολή σας έχει ένα στόχο: να σας πάρει μια συνέντευξη για δουλειά. Πάρτε το χρόνο για να ταιριάζει με τα προσόντα σας με προσοχή τις απαιτήσεις της θέσης εργασίας και να γράψει μια εξατομικευμένη συνοδευτική επιστολή που δείχνει το μισθώνοντας διευθυντή, με μια ματιά, γιατί είστε μια καταπληκτική υποψήφιο.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *