Τι κάνει ένα Συμβολαιογράφος Do; Μάθετε για το μισθό, τις απαιτούμενες δεξιότητες, και Περισσότερα

Posted on

Τι κάνει ένα Συμβολαιογράφος Do; Μάθετε για το μισθό, τις απαιτούμενες δεξιότητες, και Περισσότερα

Μια άδεια συμβολαιογράφος είναι μια αρκετά προσοδοφόρα, ιδιαίτερα απασχολήσιμοι, και όμως κάπως κρυμμένο επαγγελματική θέση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα καθήκοντά της είναι συχνά περιλαμβάνονται ως μέρος των άλλων θέσεων εργασίας. Να γίνει ένας συμβολαιογράφος, γνωστή και ως συμβολαιογράφο, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσει τη δική σας επιχείρηση ή να αυξήσει την αξία σας ως υπάλληλος γραφείου. Καθήκοντα ως συμβολαιογράφος μπορεί να διαφέρουν, αλλά οι συμβολαιογράφοι διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην υπογραφή νομικά δεσμευτικών συμφωνιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συμβολαιογράφος Καθήκοντα και Ευθύνες

Συμβολαιογράφοι και συμβολαιογράφου παράγοντες υπογραφή διαχείριση και τις υπογραφές των μαρτύρων σε επίσημα έγγραφα. Τα καθήκοντα αυτά περιλαμβάνουν τα εξής:

 • εκτέλεση εγγράφου (νομικά δεσμευτική υπογραφή)
 • Επιβεβαιώνοντας την κατάσταση του νου όλων των signees
 • Ο εντοπισμός απάτης ή εξαναγκασμού
 • Η ολοκλήρωση της συμβολαιογραφικής πιστοποιητικό σε όλα τα έγγραφα
 • Η επαλήθευση της ταυτότητας των συμμετεχόντων σύμβασης
 • Όντας παρόντες κατά τη στιγμή της εκτέλεσης του εγγράφου (αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ταξίδια)
 • Χορήγηση όρκους
 • Χειρισμός ένορκες βεβαιώσεις, συμβάσεις, έγγραφα δανείου, πιστοποιητικά γάμου, και άλλα νομικά έγγραφα
 • Έχοντας μάρτυρας στοιχεία μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο ή το ισοδύναμο
 • Η διατήρηση ενός συμβολαιογράφου περιοδικό
 • ραντεβού που σχετίζονται με τον προγραμματισμό

Σημείωση : Εκτός από αυτές τις ευθύνες, τα συμβολαιογραφικά παράγοντες υπογραφή πιστοποιημένα για να χειριστεί κλεισίματα για τον κλάδο των ενυπόθηκων δανείων.

Ενώ οι περισσότεροι συμβολαιογράφου έργο είναι απλή, μπορεί να υπάρχουν φορές που η δουλειά είναι αρκετά δύσκολο. Ως συμβολαιογράφος, είστε υπεύθυνοι για τη διόρθωση ή απαγορεύοντας τις υπογραφές σε περίπτωση απάτης ή εξαναγκασμού. Είστε επίσης υπεύθυνος για τον καθορισμό ή μη υπογράφοντες είναι σώας τας φρένας, πριν και κατά τη διάρκεια επίσημης υπογραφής του εγγράφου.

Μισθός

Να γίνει συμβολαιογράφος μπορεί να είναι μια ικανοποιητική δουλειά, αν σας αρέσει το χειρισμό νομικών εγγράφων και την καθοδήγηση υπογράφοντες να ολοκληρώσει μια επίσημη συμφωνία. Σε ορισμένα μέρη των ΗΠΑ, βρίσκοντας μια ειδική συμβολαιογράφος μπορεί να είναι δύσκολο, και πολλές επίσημες συμβάσεις δεν ισχύουν εκτός αν είναι συμβολαιογραφική.

 • Η διάμεση ετήσια Μισθός : $ 34 749 ($ 14,53 / ώρα)
 • Top 10% Ετήσια Μισθός : $ 51.000 ($ 22.93 / ώρα)
 • Κάτω 10% Ετήσια Μισθός : $ 19.000 ($ 9,98 / ώρα)

Συμβολαιογράφοι μπορεί επίσης να δοθεί σε μια ανά υπογραφή ή ανά βάση το έγγραφο. Το ποσό ποικίλει ανάλογα με τον τύπο του εγγράφου που συμβολαιογραφική και του κράτους δικαίου.

Εκπαίδευση, κατάρτιση, & Πιστοποίηση

Η πρόκριση ως συμβολαιογράφος μπορεί να είναι τόσο απλό όσο περνάει έναν έλεγχο υποβάθρου. Ωστόσο, σε ορισμένα κράτη, θα πρέπει να περάσει από εξετάσεις για να γίνει ένα συμβολαιογράφο. Επειδή κάθε κατάσταση διαφέρει ως προς τις απαιτήσεις της για τους συμβολαιογράφους, πρέπει να ελέγξετε με το κράτος σας διαμονής για να δείτε τι απαιτείται. Είτε θέλετε να γίνετε αυτοαπασχολούμενοι ή να προσθέσετε συμβολαιογραφικές πράξεις στο βιογραφικό σας, που πληροί τις προϋποθέσεις είναι συνήθως μια διαδικασία γρήγορη, απλή και χαμηλού κόστους.

 • Εκπαίδευση : Κάθε κατάσταση στις ΗΠΑ έχει διαφορετικά πρότυπα με τα οποία μπορείτε να γίνετε συμβολαιογράφου. Ωστόσο, όλα τα κράτη απαιτούν να είναι νόμιμος κάτοικος αυτού του κράτους, τουλάχιστον 18 ετών, και χωρίς ποινικό μητρώο.
 • Πιστοποίηση : Δεν υπάρχει επίσημη πιστοποίηση για τους συμβολαιογράφους. Τα περισσότερα κράτη απαιτούν από εσάς να συμπληρώσετε την αίτηση (με αμοιβή περίπου $ 100) και θα λάβετε ένα έλεγχο του ιστορικού τους. Εάν ένας συμβολαιογράφος επιθυμεί να πληρούν τις προϋποθέσεις για μεγάλα καθήκοντα συμβολαιογράφου παράγοντας υπογραφή, μπορεί να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις και τους ελέγχους ιστορικού για την απόκτηση της πιστοποίησης.
 • Εκπαίδευση : Αν και δεν είναι κάθε κράτος απαιτεί συμβολαιογράφου εκπαίδευση, είναι πάντα μια καλή ιδέα. Οι περισσότεροι συμβολαιογράφου μαθήματα μπορεί να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Συμβολαιογράφος Ένωση για περισσότερες πληροφορίες ιστοσελίδα τοπικό κολέγιο κοινότητα σας ή.

Συμβολαιογράφος δεξιότητες και ικανότητες

Πολλές από τις δεξιότητες που απαιτούνται από τους συμβολαιογράφους είναι παρόμοιες με εκείνες των νομικών γραμματείς, το οποίο είναι ο λόγος που πολλοί εκτελέσει και τις δύο δουλειές. Το ίδιο μπορεί να λεχθεί και για τους τραπεζίτες και τα στελέχη του δανείου. Συμβολαιογράφοι πρέπει να αισθάνονται άνετα με τις διαδικασίες, τους νόμους του κράτους, γραφειοκρατία, και η γραφειοκρατία που σχετίζεται με τις διαδικασίες της γραφειοκρατίας και την κυβέρνηση.

 • Επαλήθευση : Συμβολαιογράφοι πρέπει να ελέγχει τα πάντα μπροστά τους πριν από συμβολαιογραφικές υπογραφές. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο ταυτότητας και να διασφαλίσουμε ότι και τα δύο μέρη να κατανοήσουν τι υπογράφουν.
 • Συμμόρφωση : Οι περισσότερες ρυθμίσεις για τους συμβολαιογράφους που εφαρμόζεται σε κρατικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι συμβολαιογράφου νόμοι διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία. Είναι σημαντικό ότι οι συμβολαιογράφοι δεν «κοπεί γωνίες.» Είναι ευθύνη του συμβολαιογράφου και να διατηρήσει την ακεραιότητα της διαδικασίας υπογραφής, καθώς και να ενημερώσει τα ενδιαφερόμενα μέρη που μπορεί να αγνοεί τους νόμους του κράτους που αφορούν την υπογραφή του εγγράφου.
 • Τήρηση αρχείου : Συμβολαιογράφοι πρέπει να κρατήσει περιοδικά. Καταγράφοντας τα ονόματα, τους χρόνους, τις θέσεις, και πολλά άλλα, αυτό διασφαλίζει ότι όλα υπογραφή μέρη θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τη συμφωνία τους. Η αποτυχία να καταγράφουν τις σχετικές λεπτομέρειες μπορεί να καταστήσει υπογραφές άκυρη.
 • Εξοικείωση με Νομιμοποιητικά Έγγραφα : Αποδεικτικά έγγραφα, τα έγγραφα του δανείου, διαβατήρια, ένορκες βεβαιώσεις, και πιο εμπίπτουν σφαίρα του συμβολαιογράφου της ευθύνης. Αν και δεν είναι απαραίτητο ότι ξέρετε πώς να συνθέσει ή να τεμαχίσει όλα τα μέρη νομικών εγγράφων, θα πρέπει να είναι σε θέση να προσδιορίσει αυτό που οι άνθρωποι υπογράφουν και τι συμβολαιογράφου ευθύνες εφαρμόζεται σε κάθε δεδομένη κατάσταση.
 • Ευελιξία : Αν και δεν είναι κάθε συμβολαιογράφος πρέπει να ταξιδέψει, πολλοί συμβολαιογράφοι είναι κινητό για χάρη των πελατών τους. Συχνά, οι επίσημες συμφωνίες πρέπει να υπογράφεται σε ένα γρήγορο χρονικό διάστημα και σε ωράρια και τόπους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να συνεργαστεί με το χρονοδιάγραμμα του πελάτη και τη θέση, ενώ φέρνοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται από συμβολαιογράφο

Job Outlook

Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των συμβολαιογράφων στην περιοχή σας, η ζήτηση μπορεί να είναι υψηλή ή χαμηλή. Για περιοχές υψηλής ζήτησης, οι αυτοαπασχολούμενοι συμβολαιογράφους κάνει αρκετά καλά. Μπορούν να εργάζονται από το σπίτι ή το αυτοκίνητο (π.χ., κινητά συμβολαιογράφοι) τους, όπως ο προϊστάμενός τους. Ωστόσο, επειδή πολλές τράπεζες και βιτρίνες ταχυδρομείου που μεταφέρουν παρέχουν τώρα υπηρεσίες συμβολαιογράφου, η ζήτηση σε ορισμένες περιοχές είναι χαμηλή.

υπαλλήλους γραφείου, που είναι επίσης συμβολαιογράφοι είναι πολύτιμα σε πολλούς εργοδότες. Εάν εργάζεστε σε έναν τομέα που χειρίζεται νομικά ή το δάνειο γραφειοκρατία, να γίνει ένας συμβολαιογράφος είναι μια έξυπνη κίνηση, διότι επιτρέπει τον εργοδότη σας για να επισημοποιήσει τις συναλλαγές πολύ πιο γρήγορα από ό, τι οι ανταγωνιστές της.

Εργασιακό περιβάλλον

Για τους συμβολαιογράφους που λειτουργούν κυρίως σε ένα παραδοσιακό ρόλο γραφείου, το περιβάλλον εργασίας τους είναι η ίδια όπως σε ένα συμβατικό χώρο γραφείου. Ωστόσο, εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι συμβολαιογράφου (πλήρους ή μερικής απασχόλησης), τότε έχετε περισσότερες ευκαιρίες να είναι κινητό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχουν υπηρεσίες συμβολαιογράφου στο γραφείο σας (ή στο σπίτι, αν θέλετε) ή ταξιδεύουν στους πελάτες σας για μια προγραμματισμένη υπογραφή. Τα κινητά συμβολαιογράφοι επιτρέπεται να χρεώνουν για τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

Πρόγραμμα εργασίας

Ανάλογα με το αν εργάζεστε ως αφεντικό του εαυτού σας ή για μια εταιρεία στην οποία συμβολαιογραφικό είναι ένα από τα πολλά καθηκόντων σας, το πρόγραμμά σας θα μπορούσε να είναι εύκαμπτο ή θα μπορούσε να είναι ένα τυπικό 9-σε-5 δουλειά γραφείου. Τα κινητά συμβολαιογράφοι συχνά απαιτείται να εργάζονται περίεργες ώρες, συμπεριλαμβανομένων βράδια και τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να φιλοξενήσει τους πελάτες τους.

Πώς να πάρει την εργασία

Πάρτε μια Συμβολαιογράφος License Αν κάνετε αίτηση για ένα συμβολαιογράφο άδεια, θα πρέπει να εξετάσουμε τις απαιτήσεις στο κράτος σας.

Συμπεριλάβετε Συμβολαιογράφος δεξιότητες στο βιογραφικό σας Κατά την υποβολή αίτησης για μια θέση εργασίας σε μια εταιρεία όπου χρειάζονται συμβολαιογράφοι, είναι σημαντικό να σημειωθεί συμβολαιογράφου προσόντα σας για το βιογραφικό σας. Αν ψάχνετε για να οικοδομήσουμε μια βάση πελατών ως αυτοαπασχολούμενοι συμβολαιογράφου, θα χρειαστεί να επενδύσει κάποιο χρόνο και χρήματα στο μάρκετινγκ και branding.

Βρείτε Αγγελίες εργασίας: Αν κάνετε αίτηση για μια τυπική εργασία όπου οι συμβολαιογραφικές πράξεις θα είναι μέρος των καθηκόντων σας, απλά εντοπίστε το κύριο τίτλο εργασίας σε μια τυπική αναζήτηση εργασίας. Στα περισσότερα από τα κορυφαία εργοτάξια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προηγμένες επιλογές αναζήτησης για να φιλτράρετε την αναζήτησή σας προσθέτοντας «συμβολαιογράφου» ως πρόσθετη λέξη-κλειδί.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *