Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της τηλεργασίας

Posted on

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της τηλεργασίας
Τηλεργασία, ή εργάζονται από το σπίτι ή σε άλλο μέρος εκτός από την τακτική γραφείο, γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη στις μέρες μας. Μια μελέτη από το Electronics Association Καταναλωτών βρέθηκαν 37 τοις εκατό των απασχολούμενων ενηλίκων στο έργο ΗΠΑ από το σπίτι τουλάχιστον μία ημέρα το μήνα, και ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς σχεδιάζουν να περάσουν ένα καλό κομμάτι της αλλαγής για τα προϊόντα τεχνολογίας ώστε να είναι πιο εύκολο να συνδέεστε . Εδώ είναι μερικά άλλα γεγονότα και τα στοιχεία για να δείξει πώς έχουν τα πράγματα:

 • Το 1980, μόνο το 2,3 τοις εκατό των εργαζομένων telecommuted.
 • Σήμερα, εκτιμήσεις, ο αριθμός των Αμερικανών που καλούν το σπίτι μόνιμη έδρα τους σε πάνω από τρία εκατομμύρια.
 • Τα επόμενα χρόνια θα δούμε τους αριθμούς τηλεργασίας αυξηθεί κατά 63%, ανάλογα με το Δίκτυο Έρευνας τηλεργασία.
 • Η μέση telecommuter στις μέρες μας είναι ένα 40-year-old επαγγελματική αρσενικό με πανεπιστημιακό πτυχίο και όχι μια εργασία από το σπίτι μαμά.
 • Η τρέχουσα έρευνα αποκαλύπτει περισσότερες εταιρείες προσφέρουν τηλεργασία από οποιαδήποτε άλλη νέα όφελος.

Γιατί Τηλεργασία

Η πρόοδος της τεχνολογίας έχει βοηθήσει να φιλοξενήσει τη δυνατότητα τηλεργασίας. Οι ασύρματες συσκευές, εφαρμογές web και εργαλεία συνεργασίας, όπως η απευθείας σύνδεση λογισμικό συνάντηση, καθιστούν πιο εύκολο να αλληλεπιδρούν με τους διευθυντές και τους συναδέλφους, όταν δεν είστε στο γραφείο.

Οι άνθρωποι θα προτιμούσαν να εργάζονται από το σπίτι από ό, τι σε ένα γραφείο γιατί:

 • Μπορούν να εστιάσουν καλύτερα στις εργασίες τους με λιγότερες διακοπές.
 • Θα αποφευχθεί μια μακρά μετακίνηση, η οποία είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον και εξοικονομεί πολύτιμο προσωπικό χρόνο.
 • Θα σώσει το κόστος των καυσίμων ή διέλευσης.

Οι εταιρείες επιτρέπουν τηλεργασίας για τους εξής λόγους:

 • Για την προώθηση ισορροπία εργασίας / ζωής.
 • Για να αποθηκεύσετε επί των ακινήτων, είδη γραφείου, και άλλα γενικά έξοδα.
 • Για την ενθάρρυνση της παραγωγικότητας και τη μείωση των δαπανών που συνδέονται με την απώλεια χρόνου λόγω διαταραχών.
 • Για να προωθηθεί μια «πράσινη» στο χώρο εργασίας πολιτισμού.

Μειονεκτήματα της Τηλεργασία

Απομακρυσμένη εργασία δεν είναι χωρίς μειονεκτήματα της, και οι εργοδότες έχουν ανησυχίες τους. Οι αιτίες ανησυχίας περιλαμβάνουν:

 • Λιγότερο χρόνο με πρόσωπο με τους διευθυντές και τους συμμαθητές μπορεί να είναι ένα σημαντικό οδόφραγμα επικοινωνίας. Επιπλέον, τα οφέλη των ιδεών και της καινοτομίας μέσω της επί τόπου ελαττώνονται συνεργασία.
 • Οι εργοδότες δεν μπορούν να ελέγξουν πώς οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν το χρόνο τους. Αυτό οδηγεί σε ανησυχίες σχετικά με την απώλεια παραγωγικότητας. Και όταν οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε ωριαία συμβάσεις, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι καταβλήθηκε ο χρόνος που δαπανάται για δραστηριότητες που σχετίζονται με την εργασία. Yahoo απαγόρευσε τη ρύθμιση το 2013, λόγω της κατάχρησης του απομακρυσμένου συστήματος εργασίας.
 • Όταν η παροχή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένα προσωπικό, η ζήλια και η δυσαρέσκεια μπορεί να προκαλέσει ένα δυσμενές περιβάλλον εργασίας και μπορεί να επηρεάσει το ηθικό.

Όταν Τηλεργασία δεν είναι ιδανική

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν έχει νόημα να το προσωπικό που εργάζεται από το σπίτι. Οι εταιρείες πρέπει να εξετάσει το ρόλο του ατόμου και τις ανάγκες των τμημάτων που αυτός ή αυτή αλληλεπιδρά με τον πιο. Ορισμένα προβλήματα είναι αδύνατο να αντιμετωπίσετε εξ αποστάσεως. Θέματα ασφάλειας και της συμμόρφωσης με τις κανονιστικές απαιτήσεις περιορίσει την πρόσβαση σε εργαλεία ανάπτυξης, το λογισμικό, και άλλες εφαρμογές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους εκτός του χώρου.

Όταν Τηλεργασία Έργων

Αν έχετε μια δουλειά IT όπου θα λειτουργούν ανεξάρτητα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, που εργάζονται από το σπίτι θα μπορούσε να είναι δυνατή. Ένας προγραμματιστής λογισμικού, για παράδειγμα, είναι ένας καλός υποψήφιος για την τηλεργασία. Εάν είστε σε έναν ρόλο τηλεφωνική υποστήριξη τεχνολογίας χωρίς την απαίτηση να πάει στο γραφείο του χρήστη, η τηλεργασία μπορεί να λειτουργήσει για σας πάρα πολύ.

Πώς να κάνει Τηλεργασία δουλειά για σας

Εδώ είναι το πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη ρύθμιση:

 • Βεβαιωθείτε ότι θα πάτε στο γραφείο φορά σε μια στιγμή. Εάν εργάζεστε από το σπίτι με πλήρη απασχόληση, είναι μια καλή ιδέα να αλληλεπιδρούν με τους συναδέλφους στο πρόσωπο για να κρατήσει τις γραμμές επικοινωνίας ανοικτές και να διατηρήσουν σχέσεις. Παρακολουθήστε την τακτική πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις.
 • Συζητήστε τις προσδοκίες με τον εργοδότη σας. Μάθετε πότε είστε αναμένεται να είναι επί τόπου, και βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με την πολιτική τηλεργασία της εταιρείας.
 • Καθιέρωση πρωτόκολλα επικοινωνίας. Βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι ξέρουν πώς να φτάσετε κατά τις ώρες εργασίας, δεν έχει σημασία όπου κι αν βρίσκεστε.
 • Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα για την παρακολούθηση της προόδου. Αυτό θα βοηθήσει τόσο εσάς όσο και τον εργοδότη μετρητή σας πώς παραγωγική είστε όταν εργάζονται από το σπίτι.

συμπέρασμα

Τόσο οι εργοδότες όσο και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να εξετάσει τις επιπτώσεις της τηλεργασίας στην απόδοση των επιχειρήσεων. Τι είναι ιδανικό για μια εταιρεία ή άτομο δεν είναι το ίδιο για ένα άλλο. Οι εργαζόμενοι δεν είναι πάντα λειτουργούν καλά σε απομόνωση, και εξωστρεφείς συχνά προτιμούν να είναι σε ένα περιβάλλον γραφείου. Για να αποφευχθούν οι αρνητικές επιπτώσεις από την τηλεργασία, οι εταιρείες πρέπει να καθορίζονται σαφείς κατευθυντήριες γραμμές και πολιτικές για την παραγωγικότητα, την ασφάλεια, και την αποζημίωση των εργαζομένων.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *