Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εργασίας για την κυβέρνηση

Posted on

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εργασίας για την κυβέρνηση

Όταν σκέφτεστε για την κυβέρνηση, τι σκάει στο κεφάλι σας; Για πολλούς, οι εικόνες του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, το Καπιτώλιο, και το Μνημείο Λίνκολν μπορεί να έρθει στο μυαλό. Αυτά είναι ανεξίτηλες εικόνες της αμερικανικής κυβέρνησης, αλλά δεν εξ ολοκλήρου αντιπροσωπεύουν τις λειτουργίες ημέρα με την ημέρα το πώς η επιχείρηση του Λαού γίνεται τίποτα. Για το τυπικό κυβερνητικός υπάλληλος, πιο κοινές εικόνες θα είναι το εσωτερικό του ένα μικρό δωμάτιο, το πίσω μέρος ενός φορτηγού σκουπιδιών, ή η φυλακή της κομητείας.

Ορισμένες θέσεις εργασίας προσφέρονται για κυβερνητικό έργο: αστυνομικούς, πυροσβέστες, κοινωνικοί λειτουργοί, και τα παρόμοια. Άλλοι, όπως λογιστές, προγραμματιστές υπολογιστών, και οι ειδικοί του ανθρώπινου δυναμικού, υπάρχουν τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Έτσι, πώς επιλέγετε αν θα εργάζονται στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα; Όπως κάθε απόφαση, υπάρχουν θετικά και τα αρνητικά για να εξετάσει.

τα πλεονεκτήματα

Οι καλύτερες πτυχές μιας κυβέρνησης εργασίας περιλαμβάνουν:

  • Σταθερότητα: Σε αντίθεση με τον ιδιωτικό τομέα, όπου οι εταιρείες μπορούν να βγουν έξω από τις επιχειρήσεις, η κυβέρνηση δεν βγαίνει ποτέ της επιχείρησης. Πρακτορεία ή γραφεία μπορεί να κλείσει ή να μεταμορφώνονται σε νέες μορφές, αλλά πάντα θα υπάρχουν κυβερνητικές θέσεις. Οι εργαζόμενοι θα είναι πάντα απαραίτητη για την ολοκλήρωση των εργασιών μόνη κυβέρνηση κάνει, και επιπλέον οι εργαζόμενοι θα είναι πάντα απαραίτητη για την υποστήριξή τους.
  • Ευελιξία: Στη συντριπτική πλειονότητα των θέσεων, οι εργαζόμενοι μπορούν εύκολα να διατηρήσουν μια υγιή ισορροπία εργασίας-ζωής. Επιπλέον, η τηλεργασία και εναλλακτικά ωράρια εργασίας είναι κοινά σε κυβερνητικές υπηρεσίες. Για θέσεις εργασίας που απαιτούν από τους εργαζόμενους να διεξάγει ένα μεγάλο μέρος της επιχείρησής τους μακριά από το γραφείο, κυβερνητικές οργανώσεις έχουν αρχίσει παροχή εξοπλισμού για να διευκολυνθεί η κινητικότητα του εργατικού δυναμικού.
  • Οφέλη: Κυβέρνηση οφέλη υπερβαίνουν σχεδόν πάντοτε τα πακέτα ιδιωτικά οφέλη τομέα. Οι εργαζόμενοι έχουν συχνά ανώτερη σχέδια υγειονομικής περίθαλψης με χαμηλότερο κόστος και ευνοϊκή σχέδια συνταξιοδότησης. Σε παρατεταμένη ύφεση, την κυβέρνηση και το όφελος του ιδιωτικού τομέα πακέτα τόσο χειροτερεύουν. Παρόλα αυτά, η κυβέρνηση οφέλη παραμένουν καλύτερο.
  • Ώρα off: Αφήστε δεδουλευμένη ώρα είναι γενναιόδωρη, και οι διαχειριστές έχουν την τάση να είναι ανεκτική στην έγκριση χρόνου των διακοπών. Τα Ομοσπονδιακή διακοπές παρατηρούνται. Κράτος και τις τοπικές κυβερνήσεις μερικές φορές έχουν επιπλέον τις διακοπές τους.

τα μειονεκτήματα

Οι χειρότερες πτυχές της κυβερνητικής εργασίας περιλαμβάνουν:

  • Αργή ανάπτυξη μισθός: Κόστος-of-ζουν προσαρμογές που επιτρέπεται για τους δημόσιους υπαλλήλους σπάνια συμβαδίζουν με τον πληθωρισμό και αυξήσεις αξία δίνονται μόνο σε ένα μικρό ποσοστό των κορυφαίες επιδόσεις. Για τις μεγάλες μισθολογικές αυξήσεις, δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να ανταγωνίζονται για τις κενές θέσεις με υψηλότερες αποδοχές. Διατηρώντας την ίδια δουλειά με την ίδια οργάνωση δεν είναι δυνατή, αν θέλετε να αποκτήσετε ένα από τα υψηλότερα των μισθών.
  • Προσαρμοσμένες δυνατότητες κέρδους: Τα στελέχη της κυβέρνησης πληρώνονται πολύ λιγότερο από ό, τι τα αντίστοιχα του ιδιωτικού τομέα τους. Για να χτυπήσει τις μεγάλες paydays, την κυβέρνηση υψηλού επιπέδου υπαλλήλους άλμα προς τον ιδιωτικό τομέα.
  • Τα χαμηλά επίπεδα ελέγχου: Η γραφειοκρατία δεν αφορά μόνο Εκνεύρισε τους πολίτες. Είναι μαστίζει και κυβερνητικούς υπαλλήλους που θέλουν να γίνουν τα πράγματα γρήγορα. Αναμένουμε όλες οι μεγάλες και πολλές αποφάσεις μικρές για να περάσουν από κάποιο είδος της επίσημης διαδικασίας έγκρισης.

Δεν έχει σημασία τι θέλετε να κάνετε, οι πιθανότητες είναι μπορείτε να το κάνετε για την κυβέρνηση. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε πρόθυμοι να συμβιβαστούν με τις πτυχές αρνητικά σε αντάλλαγμα για τις θετικές.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *