Τα καλύτερα προγράμματα πιστοποιητικών που οδηγούν σε υψηλές θέσεις εργασίας

Posted on

Best Προγράμματα Πιστοποιητικό που οδηγούν σε υψηλής αμειβόμενες θέσεις εργασίας

Πολλά προγράμματα σπουδών μπορεί να βοηθήσει να αυξήσει τις πιθανότητές σας να βρουν μια θέση εργασίας υψηλής πληρώνουν. Ωστόσο, πολλά από αυτά τα προγράμματα είναι δαπανηρή, και μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Μια εναλλακτική λύση για ένα πρόγραμμα βαθμός είναι ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό. προγράμματα πιστοποιητικό είναι βραχυπρόθεσμα προγράμματα κατάρτισης που συχνά παίρνουν λιγότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί από ένα βαθμό,

Σημείωση: Μπορείτε να κερδίσετε κάποια πιστοποιητικά σε τόσο λίγο χρόνο και μια-δυο months.They τείνουν να κοστίζουν λιγότερα χρήματα από ό, τι ένα πρόγραμμα σπουδών.

Προγράμματα πιστοποιητικό μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για μια συγκεκριμένη job.1 Υπάρχουν πιστοποιητικά για τις θέσεις εργασίας σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της  υγειονομικής περίθαλψηςδιοίκηση , και  της τεχνολογίας των πληροφοριών  (ΤΠ).

Τα προγράμματα αυτά μπορεί να είναι χρήσιμο για τους ανθρώπους που μόλις τώρα αρχίζουν τη σταδιοδρομία τους, καθώς και για τους ανθρώπους που έχουν ήδη πολυετή εμπειρία και θέλουν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους ή να ψάχνουν για  μια αλλαγή σταδιοδρομίας μέσα του ζωή . Βρείτε το σωστό πρόγραμμα για σας, και θα είστε στο δρόμο σας προς μια επιτυχημένη καριέρα.

Γιατί Αποκτήστε ένα πιστοποιητικό;

Υπάρχουν πολλά οφέλη για την ολοκλήρωση ενός προγράμματος πιστοποιητικό. Αν ξεκινάτε την αναζήτηση εργασίας σας, συμπληρώνοντας ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό θα ενισχύσει τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας, και θα σας κάνει να  ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας .

Ακόμα και αν έχετε ήδη μια καριέρα, μπορείτε ακόμα να επωφεληθούν από την ολοκλήρωση ενός προγράμματος πιστοποιητικό για να ακονίσετε μια συγκεκριμένη δεξιότητα. Για παράδειγμα, μια σειρά από  IT προγράμματα πιστοποίησης  βοηθούν τους ανθρώπους να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις βάσεις γνώσεων που είναι απαραίτητες για την είσοδο στον κλάδο της πληροφορικής. Υπάρχουν, επίσης, πιστοποιητικά διαχείρισης, όπως πιστοποιητικά διαχείρισης του έργου.

Να θυμάστε, ωστόσο, ότι τα πιστοποιητικά δεν είναι το ίδιο με επαγγελματικές άδειες και άδειες certification.2 απαιτούνται για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, όπως η διδασκαλία και την κοσμετολογία. Πιστοποιήσεις δείχνουν ότι ένα πρόσωπο έχει αποκτήσει τις δεξιότητες σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Για παράδειγμα, υπάρχουν λογιστική πιστοποιήσεις που μπορεί να βοηθήσει ένας λογιστής κινηθεί προς τα επάνω στην καριέρα του. Οι πιστοποιήσεις αυτές περιλαμβάνουν συνήθως κάθεται σε εξετάσεις. Μερικές φορές μπορείτε να πάρετε ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό για να σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για την άδεια ή πιστοποίηση.

Πώς να βρεί το σωστό πρόγραμμα για σας

Χρησιμοποιήστε το CareerOneStop Πιστοποίησης Finder:  Αναζήτηση στο Πιστοποίησης Finder  από Πιστοποίησης Όνομα, Οργάνωση, Βιομηχανία, ή Επάγγελμα για να δημιουργήσετε μια λίστα των πιστοποιήσεων, με πληροφορίες για την οργάνωση πιστοποίησης, τον τρόπο για να πιστοποιηθεί, και λεπτομέρειες των εξετάσεων.

Ρωτήστε Επαφές σας:  Εάν ενδιαφέρεστε για την έναρξη σε μια συγκεκριμένη επαγγελματική πορεία, να ζητήσει από τους ανθρώπους στον τομέα αυτό τι είδους πτυχία και πιστοποιητικά άνθρωποι σε αυτόν τον τομέα έχουν συνήθως. Ρύθμιση  ενημερωτική συνεντεύξεις  για να ζητήσει από τις επαφές αυτές να συστήσει ό, τι πιστοποιητικά μπορεί να σας βοηθήσει στην καριέρα σας. Αν μία από τις επαφές σας έχει ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό, να πάρετε τα σχόλιά τους τόσο στο σχολείο και το πρόγραμμα.

Συζήτηση για την Τρέχουσα σας Εργοδότης:  Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό για να βοηθήσει να ωθήσει την καριέρα σας, μιλήστε με τον εργοδότη σας. Αυτός ή αυτή θα μπορούσε να έχει κάποιες προτάσεις για τα πιστοποιητικά που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το βιογραφικό σας και να οδηγήσει ακόμη και σε μια προαγωγή. Επίσης, ελέγξτε εάν ή όχι τις προσφορές σας εταιρεία να πληρώσει (ή μερική επιστροφή χρημάτων) ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό εάν έχει σχέση με την τρέχουσα εργασία σας.

Ελέγξτε τις τοπικές σχολεία:  Τα περισσότερα προγράμματα πιστοποιητικό που εκδίδεται από τα σχολεία (αν και μερικοί έχουν εκδοθεί από εταιρείες και άλλους οργανισμούς). Μόλις ξέρετε τι είδους πιστοποιητικό που θέλετε, ελέγξτε τοπικά κολέγια σας, τα κοινοτικά κολέγια, και την επαγγελματική-τεχνικές σχολές για να δούμε τι προγράμματα που προσφέρουν. Σε κατάσταση και τα κοινοτικά κολέγια έχουν συχνά τα λιγότερο ακριβά προγράμματα πιστοποιητικό.

Βρείτε ένα διαπιστευμένο σχολείο:  Βεβαιωθείτε ότι το σχολείο που θα επιλέξετε είναι διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ ή του Συμβουλίου για την Ανώτατη Εκπαίδευση . Για κερδοσκοπικού χαρακτήρα τα σχολεία δεν είναι πάντα διαπιστευμένοι, και μερικές φορές δεν έχουν αυστηρή ακαδημαϊκούς ή / και χρήσιμες υπηρεσίες σταδιοδρομίας. Ακριβώς επειδή ένα σχολείο δημιουργεί πολλές διαφημίσεις (σε έντυπη, ηλεκτρονική ή σε διαφημιστικές πινακίδες) δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό σχολείο για σας.

Βρείτε ένα πρόγραμμα που λειτουργεί με το πρόγραμμά σας:  Κοίτα σε τι κάθε κόστος του προγράμματος, howlong που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, και ποιες είναι οι προσφορές του προγράμματος (π.χ., on-the-job training, μαθήματα, εξετάσεις). Επιλέξτε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει το πρόγραμμά σας. Για παράδειγμα, αν θέλετε να συνεχίσετε να εργάζονται με πλήρες ωράριο και παράλληλα να συνεχίζει το πρόγραμμα, βεβαιωθείτε ότι το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος είναι ευέλικτο.

Εάν είναι πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι:  Αν βρείτε ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό που φαίνεται πάρα πολύ εύκολο, πολύ φθηνά, ή πολύ γρήγορη για να ολοκληρωθεί, κατά πάσα πιθανότητα είναι. Κάνετε κάποια έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο.

Μιλήστε με Αποφοίτων:  Ένας άλλος τρόπος για να αποφευχθεί η κακή προγράμματα πιστοποιητικό είναι να μιλήσετε με τους αποφοίτους. Τα περισσότερα σχολεία θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να σας φέρει σε επαφή με τους αποφοίτους που μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με το πρόγραμμα. Ρωτήστε αυτούς τους αποφοίτους τι το πρόγραμμα ήταν παρόμοια και αν δεν τους βοήθησε να εξασφαλίσει μια θέση εργασίας.

Συμβουλευτείτε με Αξιωματικών από την Επαγγελματική Ένωση ή Ένωση σας:  Ρωτήστε για πιστοποιήσεις στον τομέα σας, που θα ενισχύσει την εμπορευσιμότητα σας και ενημερωθείτε για τα προγράμματα που προσφέρονται ή που εγκρίθηκε από yourassociation.

10 υψηλής αμειβόμενες θέσεις εργασίας που απαιτούν (ή Προτείνουν) Πιστοποιητικό

Αυτά είναι καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας που απαιτούν ένα πιστοποιητικό ή για τα οποία υπάρχουν σχετικά προγράμματα πιστοποιητικό. Για τις περισσότερες από αυτές τις θέσεις, το πιστοποιητικό μπορεί να βοηθήσει κάποιος νωρίς στην καριέρα τους, να πάρετε μια καλή πρώτη δουλειά.

 1. Web Developer

Web προγραμματιστές  να δημιουργήσουν και ιστοσελίδες σχεδιασμού. Δημιουργούν την εμφάνιση του δικτυακού τόπου και να χειρίζονται τις επιδόσεις, την ταχύτητα και την ικανότητα της ιστοσελίδας. Οι προγραμματιστές Web θα μπορούσε να λειτουργήσει για τις εταιρείες σχεδιασμού συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή για την εμπορία των επιχειρήσεων ή των υπηρεσιών, ή είναι  αυτοαπασχολούμενοι . Ενώ ορισμένοι προγραμματιστές web να έχουν πτυχίο συνεργάτης στο web design, άλλοι έχουν ένα πιστοποιητικό για την ανάπτυξη web αντ ‘αυτού.

Μισθός και τις Προοπτικές Απασχόλησης: Σύμφωνα με το  Bureau of Labor Statistics , τους web developers να κερδίσουν ένα μεσαίο εισόδημα $ 69.430 ανά έτος και θα δούμε πολύ-πιο γρήγορα από το μέσο όρο αύξησης των θέσεων εργασίας κατά 13% έως το 2028.

 1. Κατασκευή και χτίζοντας επιθεωρητής

Κατασκευή  και την οικοδόμηση επιθεωρητές επιθεωρούν εργοτάξια και τα κτίρια για να βεβαιωθείτε ότι οι δομές πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και τους κανονισμούς. Πολλές κατασκευές και τα δομικά επιθεωρητές έχουν ένα πιστοποιητικό από μια τοπική ή κολέγιο κοινότητα, αν και άλλοι έχουν ένα διετές πτυχίο συνεργάτης του αντ ‘αυτού.

Μισθός και τις Προοπτικές Απασχόλησης: Σύμφωνα με το  Bureau of Labor Statistics , την κατασκευή και την οικοδόμηση επιθεωρητές κερδίζουν ένα μεσαίο εισόδημα $ 59.700 ανά έτος και θα δείτε πιο γρήγορα από το μέσο όρο αύξησης των θέσεων εργασίας του 7% έως το 2028.

 1. Αρχιτεκτονική και Πολιτική συντάκτη

Ένα αρχιτεκτονικό και των πολιτών συντάκτη δημιουργεί σχέδια των δομικών χαρακτηριστικών των κτιρίων, ή δημιουργεί χάρτες των έργων πολιτικού μηχανικού (συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων έργων, γέφυρες και δρόμοι). Οι περισσότεροι συντάκτες έχουν κατάρτιση σε computer-aided design και τη σύνταξη (CADD), μηχανικών, μηχανικών σχεδίασης, και άλλα σχεδιασμό και τη μηχανική των δεξιοτήτων. Η εκπαίδευση αυτή μπορεί να είναι από ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό, ένα διετές πρόγραμμα, ή ακόμα και ένα τετραετές πρόγραμμα.

Μισθός και τις Προοπτικές Απασχόλησης: Σύμφωνα με το  Bureau of Labor Statistics , συντάκτες κερδίσουν ένα μεσαίο εισόδημα $ 55.550 ανά έτος και θα δούμε λίγο ή καθόλου αύξηση των θέσεων εργασίας, μέσω 2028.

 1. Βιομηχανική Μηχανική Τεχνικός

Βιομηχανική τεχνικών μηχανικής βοηθήσει βιομηχανική μηχανικούς με την αναθεώρηση του τρόπου λειτουργίας σε εργοστάσια παραγωγής και άλλες βιομηχανικές περιοχές. Βοηθούν να αναθεωρήσει τις μεθόδους λειτουργίας, τη διάταξη του εξοπλισμού, και πολλά άλλα, για να κάνει ένα εργοστάσιο τρέχει πιο ομαλά. Οι περισσότερες βιομηχανικές τεχνικών μηχανικής έχουν είτε πτυχίο συνεργάτης ή ένα πιστοποιητικό από μια επαγγελματική-τεχνική σχολή.

Μισθός και τις Προοπτικές Απασχόλησης: Σύμφωνα με το  Bureau of Labor Statistics , βιομηχανικών τεχνικών μηχανικής κερδίσουν ένα μεσαίο εισόδημα $ 55.460 ανά έτος και θα δούμε λίγο ή καθόλου αύξηση των θέσεων εργασίας, μέσω 2028.

 1. Pipefitter και υδραυλικός

Υδραυλικοί και pipefitters  εγκατάσταση και σωλήνες επισκευής στα γραφεία, σπίτια, εργοστάσια και άλλα κτίρια. Πολλοί υδραυλικοί μαθαίνουν τη δουλειά τους μέσα από ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό και / ή τεσσάρων έως πέντε ετών μαθητείας. Ορισμένα κράτη απαιτούν επίσης την άδεια υδραυλικοί και pipefitters.

Μισθός και τις Προοπτικές Απασχόλησης: Σύμφωνα με το  Bureau of Labor Statistics , pipefitters και υδραυλικοί κερδίσουν ένα μεσαίο εισόδημα $ 53.920 ανά έτος και θα δούμε πολύ-πιο γρήγορα από το μέσο όρο αύξησης των θέσεων εργασίας κατά 14% μέσα 2028.

 1. Δικαστήριο Reporter

Ένας  δημοσιογράφος δικαστήριο  μεταγράφει, λέξη προς λέξη, διάφορες νομικές διαδικασίες, όπως καταθέσεις και δοκιμές. Οι περισσότεροι εισηγητές εργάζονται σε δικαστήρια ή νομοθετικά σώματα. Πολλοί εισηγητές έχουν τουλάχιστον ένα Εξοπλισμός, πιστοποιητικό στο δικαστήριο αναφορά από ένα κοινοτικό κολέγιο ή τεχνική ινστιτούτο.

Μισθός και τις Προοπτικές Απασχόλησης: Σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics, εισηγητές κερδίσουν ένα μεσαίο εισόδημα $ 57.150 ανά έτος και θα δείτε πιο γρήγορα από το μέσο όρο αύξησης των θέσεων εργασίας του 7% έως το 2028.

 1. Βαρέων οχημάτων και εξοπλισμού κινητής τηλεφωνίας Μηχανικός

Βαρέων οχημάτων και κινητό εξοπλισμό μηχανικής (επίσης γνωστή ως τεχνικούς) να επιθεωρούν και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά (συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρομικών μεταφορών), τη γεωργία, την κατασκευή, και πολλά άλλα. Όλο και περισσότερο, οι εργοδότες θέλουν να προσλάβουν μηχανικούς που έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό ενός έως δύο ετών σε diesel τεχνολογίας ή βαρύ εξοπλισμό μηχανικοί, δεδομένου ότι ορισμένα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα είναι πολύ περίπλοκη.

Μισθός και τις Προοπτικές Απασχόλησης: Βαρύ όχημα και μηχανική κινητό εξοπλισμό κερδίσουν ένα μεσαίο εισόδημα $ 50.320 ανά έτος και θα δούμε αύξηση των θέσεων εργασίας του 4% έως το 2028 – περίπου όσο το μέσο όρο.

 1. Λαμαρίνας Εργαζομένων

Μια κατασκευάσματα λαμαρίνα εργαζόμενος ή / και εγκαθιστά τα προϊόντα που κατασκευάζονται από λεπτό φύλλο μετάλλου. Το έργο αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη μέτρηση και τη σήμανση διαστάσεις σε φύλλα, τη διάνοιξη οπών σε φύλλα, που μεταφέρουν μεγάλα φύλλα, ή συγκόλληση, βίδωμα, ηλώσεις, και συγκόλληση φύλλων. Πολλοί λαμαρίνα εργαζόμενοι να μάθουν τη δουλειά τους μέσω μιας μαθητείας ή ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό από μια τεχνική σχολή.

Μισθός και τις Προοπτικές Απασχόλησης: Σύμφωνα με το  Bureau of Labor Statistics , λαμαρίνα εργαζόμενοι κερδίζουν ένα μεσαίο εισόδημα $ 48.460 ανά έτος και θα δείτε πιο γρήγορα από το μέσο όρο αύξησης των θέσεων εργασίας κατά 8% έως το 2028.

 1. Θέρμανση, Κλιματισμός, και Ψύξη μηχανικός και εγκατάστασης

 Αυτές οι μηχανικοί και εγκαταστάτες, επίσης γνωστή ως  HVACR τεχνικοί , οι εργασίες για τη θέρμανση, την ψύξη, τον εξαερισμό και τα συστήματα ψύξης σε σπίτια, γραφεία και άλλα κτίρια. HVACR τεχνικοί συνήθως ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα πτυχίο ή μια εμπορική ή τεχνική σχολή ή κολέγιο κοινότητα. Τα προγράμματα αυτά μπορεί να διαρκέσει από έξι μήνες έως ένα έτος.

Μισθός και τις Προοπτικές Απασχόλησης: Σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics, HVACR τεχνικοί κερδίσουν ένα μεσαίο εισόδημα $ 47.610 ανά έτος και θα δούμε πολύ-πιο γρήγορα από το μέσο όρο αύξησης των θέσεων εργασίας κατά 13% έως το 2028.

 1. χειρουργική Τεχνολόγος

Χειρουργική τεχνολόγοι  βοηθήσει στην χειρουργεία στα νοσοκομεία. Μπορούν να βοηθήσουν στην προετοιμασία χειρουργικές αίθουσες, να οργανώσει τον εξοπλισμό, αποστείρωση ασθενείς, και να βοηθήσει τους γιατρούς κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων. Συχνά ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό στη χειρουργική τεχνολογία, η οποία μπορεί να διαρκέσει από μερικούς μήνες έως δύο χρόνια.

Μισθός και τις Προοπτικές Απασχόλησης:  Χειρουργική τεχνολόγοι  κερδίζουν κατά μέσο όρο $ 47.300 και βλέπουν πιο γρήγορα από το μέσο όρο αύξησης των θέσεων εργασίας κατά 9% έως το 2028.

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να πάρετε με ένα πιστοποιητικό

 Υγεία

 • Βοηθός οδοντιάτρου
 • Διαγνωστική Ιατρική υπερηχογραφιστή
 • Επείγουσα Ιατρική Τεχνικός
 • Νοσοκομείο μεταγράφει
 • Licensed Πρακτικές και Επαγγελματικής Νοσοκόμα
 • Ιατρικός βοηθός
 • Ιατρική και Κλινική Εργαστήριο Τεχνικός
 • ιατρική Coder
 • ιατρική μεταγράφει
 • Φαρμακείο Τεχνικός
 • ακτινολογικές Τεχνολόγος
 • Κτηνιατρική Βοηθός

Βιομηχανική Εργασία

 • Αυτοκίνητο μηχανικός
 • Ελέγχονται από τον υπολογιστή εργαλειομηχανών χειριστή
 • machinists
 • Τηλεπικοινωνίες Εξοπλισμός εγκατάστασης και συνεργείο
 • Εργαλείο και Die Makers
 • Οξυγονοκολλητής και Welder Τεχνίτης

Άλλες εργασίες

 • Ειδικός Υποστήριξη Υπολογιστών
 • Κοσμητολόγος
 • Πυροσβέστης
 • Fitness Trainer και Εκπαιδευτής
 • Κομμωτής
 • Μανικιουρίστα
 • ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
 • Δικτύων και Υπολογιστικών Συστημάτων Διαχειριστής
 • πεντικιούρ
 • Υπάλληλος Προμηθειών
 • Μεσίτης

Περισσότερα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Επιλογές

Υπάρχουν επίσης και άλλες  θέσεις εργασίας υψηλής πληρώνουν διαθέσιμα που δεν απαιτούν πτυχίο τετραετούς . Για ορισμένες από αυτές τις επιλογές σταδιοδρομίας, την επαγγελματική κατάρτιση ή πτυχίο διετούς μπορεί να χαρακτηριστεί σας για να ξεκινήσετε.

Η μαθητεία  είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για να εξετάσει, δεδομένου ότι συνδυάζουν την εκπαίδευση με αποδοχές και το αποτέλεσμα σε πιστοποίηση ή βεβαίωση μετά την ολοκλήρωση.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *