Ταχύτερα αναπτυσσόμενη Θέσεις εργασίας για αποφοίτους κολλεγίου

Posted on

Ταχύτερα αναπτυσσόμενη Θέσεις εργασίας για αποφοίτους κολλεγίου

Αυτές είναι οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες επαγγέλματα που απαιτούν πτυχίο πανεπιστημίου, σύμφωνα με το Γραφείο των Ηνωμένων Πολιτειών of Labor Statistics (BLS). Η BLS προβλέπει ότι η απασχόληση σε αυτές τις δέκα σταδιοδρομία θα αυξηθεί με ταχύτερους ρυθμούς, μεταξύ 2014 και 2024, από όλα τα άλλα επαγγέλματα που απαιτούν το ίδιο επίπεδο εκπαίδευσης.

Μην επιλέξετε ένα επάγγελμα που βασίζεται εξ ολοκλήρου της προοπτικές εργασίας . Ενώ την εμφάνισή του σε αυτό ή τον άλλο καλύτερα λίστα σταδιοδρομία μπορεί να σημαίνει ένα μέλλον που υπόσχεται, υπάρχουν και άλλα πράγματα που εξετάζουν. Μια καριέρα πρέπει να είναι ένας καλός αγώνας για σας. Μάθετε ό, τι μπορείτε για το πεδίο καριέρα από την εξερεύνηση καλά. Διαβάστε την περιγραφή της θέσης και τη διεξαγωγή ενημερωτικών συνεντεύξεις με άτομα που εργάζονται στον τομέα. Βεβαιωθείτε ότι θα είναι μια εκπληρώνοντας σταδιοδρομία .

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το BLS επανεκτιμά τις προβλέψεις της κάθε δύο χρόνια και τις προοπτικές του επαγγέλματος μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Επιπλέον, γρήγορη ανάπτυξη δεν σημαίνει απαραίτητα καλές προοπτικές απασχόλησης. Ορισμένα πεδία απλά δεν απασχολούν πολλούς ανθρώπους, ακόμη και αν έχουν υψηλή από έτος σε έτος αύξηση.

Επιχειρησιακή Έρευνα αναλυτές

Μετά τον εντοπισμό των προβλημάτων είναι οι επιχειρήσεις που έχουν, Επιχειρησιακή Έρευνα αναλυτές χρησιμοποιούν προηγμένες μαθηματικές και αναλυτικές μέθοδοι για την επίλυσή τους. Βοηθούν σύνολο των τιμών, της παραγωγής χρονοδιάγραμμα, και την κατανομή των πόρων.

Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ προβλέπει την απασχόληση σε αυτόν τον τομέα θα αυξηθεί κατά 30% μεταξύ 2014 και 2024, όταν αναμένεται να απασχολεί σχεδόν 119.000 άτομα. Επιχειρησιακή Έρευνα αναλυτές κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό των $ 78.630 το 2015.

Personal Financial Advisors

Προσωπικά χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι βοηθούν τους ανθρώπους με τις επενδυτικές αποφάσεις. Βοηθούν τους πελάτες τους σχέδιο για βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες οικονομικούς στόχους.

Η BLS αναμένει αύξηση 30% της απασχόλησης μεταξύ 2014 και 2024. Ακριβώς πάνω από 323.000 θα εργαστούν σε αυτό το επάγγελμα, σύμφωνα με τις προβλέψεις. Το 2015, οικονομικοί σύμβουλοι κέρδισε ένα μεσαίο μισθό $ 89.160.

Χαρτογράφοι και Photogrammetrists

Χαρτογράφοι συλλογή γεωγραφικών δεδομένων που χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν χάρτες. Photogrammetrists χρησιμοποιούν αεροφωτογραφίες και δορυφορικές εικόνες για να χτίσει τα μοντέλα της επιφάνειας της γης, η οποία τελικά θα χρησιμοποιηθεί σε χάρτη λήψης αποφάσεων.

Ένα υψηλό ποσοστό αύξησης-29 της απασχόλησης% μεταξύ 2014 και 2024-θα οδηγήσει σε ένα σχετικά μικρό αριθμό θέσεων εργασίας. Μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου, αυτό το πεδίο θα απασχολεί μόνο λιγότερα από 16.000 άτομα. Οι χαρτογράφοι και photogrammetrists κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό $ 61.880 το 2015.

Μεταφραστές και Διερμηνείς

Οι μεταφραστές και διερμηνείς μετατρέψει γραπτές και προφορικές πληροφορίες από τη μία γλώσσα στην άλλη. Εκτός από τη χρήση των γνώσεων τους και των δύο γλώσσες για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε ό, τι ξέρετε για τις συνδεδεμένες πολιτισμών και το αντικείμενο.

Οι μεταφραστές και διερμηνείς αναμένεται να δούμε μια αύξηση 29% της απασχόλησης από το 2014 έως το 2024. έργων Η BLS θα φτάσει 78,500. Η μέση ετήσιος μισθός ήταν $ 44.190 το 2015.

Ιατροδικαστική Τεχνικών Επιστημών

Μερικά εγκληματολογίας τεχνικούς συγκεντρώσει και να ταξινομήσει φυσικά στοιχεία από τις σκηνές του εγκλήματος. Άλλοι αναλύσει τα αποδεικτικά στοιχεία στα εργαστήρια. Οι Εγκληματολογία τεχνικοί που ονομάζεται επίσης ερευνητές τόπο του εγκλήματος, criminalists, ή ιατροδικαστές.

Αυτό το σχετικά μικρό πεδίο αναμένεται να απασχολήσει λίγο πάνω από 18.000 άτομα το 2024, αυξημένο κατά 27% από το 2014. Ο μέσος μισθός ήταν $ 56.320 το 2015.

Βιοϊατρικής μηχανικοί

Βιοϊατρικής μηχανικοί πρώτα να αναλύσει και στη συνέχεια να λύσει τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη βιολογία και την ιατρική. Σχεδιάζουν, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση συσκευές όπως τα τεχνητά όργανα, προσθέσεις και όργανα. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν διαδικασίες, όπως τα ιατρικά συστήματα πληροφόρησης και διαχείρισης της υγείας και τα συστήματα παροχής φροντίδας.

Η BLS προβλέπει την απασχόληση σε αυτόν τον τομέα θα αυξηθεί κατά 23% 2014-2024, όταν θα φτάσει μόλις πάνω από 27.000. Το 2015, βιοϊατρικής τεχνολογίας κέρδισε ένα μεσαίο μισθό $ 86.220.

Κατάχρηση Ουσιών και Συμπεριφοράς Συμβούλων Διαταραχή

Η κατάχρηση ουσιών και της συμπεριφοράς τους συμβούλους διαταραχή θεραπεία και την υποστήριξη ατόμων που αναρρώνουν από εθισμούς ή που εμφανίζουν προβληματικές συμπεριφορές. Αξιολογούν τους ασθενείς, και στη συνέχεια να αναπτύξουν και να τους βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους της θεραπείας.

Η BLS προβλέπει αύξηση των θέσεων εργασίας κατά 22% μεταξύ 2014 και 2024, η οποία θα οδηγήσει σε μόλις πάνω από 116.000 άτομα απασχολούνται στον τομέα μέχρι το τέλος της περιόδου. Η διάμεση ετήσια κέρδη ήταν $ 39.980 το 2015.

Αθλητικό Εκπαιδευτές

Αθλητικό εκπαιδευτές αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους, συνήθως αθλητές-οι οποίοι έχουν τραυματιστεί μύες ή τα οστά τους. Αυτές οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας διδάξει τα άτομα πώς να αποφύγετε αυτά τραυματισμούς. Λαμβάνουν επίβλεψη από τους γιατρούς.

Η απασχόληση των αθλητικών εκπαιδευτών θα αυξηθεί κατά 21% μεταξύ 2014 και 2024, σύμφωνα με τις προβλέψεις BLS. Αυτό, ωστόσο, δεν θα ανέλθει σε πολλούς ανθρώπους που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα. Από το 2024, θα απασχολεί μόνο 30.800 άτομα. Το 2015, η μέση ετήσια κέρδη ήταν $ 44.670.

Αναλυτές Συστημάτων Υπολογιστών

Computer αναλυτές συστημάτων βοηθούν τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν την τεχνολογία των υπολογιστών αποτελεσματικά. Μπορούν να βρουν τεχνικές λύσεις που βοηθούν τους εργοδότες τους να φτάσει τους μακροπρόθεσμους στόχους τους, τη δοκιμή και τη διάγνωση των προβλημάτων στα συστήματα πληροφορικής ή τον κωδικό εγγραφής και ανάπτυξη λογισμικού για τις οργανώσεις τους.

Μια αύξηση 21% της απασχόλησης 2014-2024 θα φέρει το εργατικό δυναμικό στον τομέα αυτό μέχρι 686.300. Τα συστήματα πληροφορικής αναλυτές κερδίσει ένα ετήσιο μέσο όρο μισθό $ 85.800 το 2015.

Ψυχικής Υγείας και Κατάχρησης Ουσιών Κοινωνικοί Λειτουργοί

Ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών κοινωνικοί λειτουργοί παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα που κάνουν κατάχρηση ουσιών ή αλκοόλ ή έχουν ψυχικές ασθένειες. Θα τους βοηθήσει να βρουν πόρους σε κοινότητες και τα νοσοκομεία τους.

Η απασχόληση θα αυξηθεί σε 140.000, μετά από αυτή την εμπειρία στον τομέα αύξησης των θέσεων εργασίας κατά 19% από το 2014 έως το 2024. Η ψυχική υγεία και την κατάχρηση ουσιών κοινωνικούς λειτουργούς κέρδισε ένα μεσαίο μισθό $ 42.170 ετησίως το 2015.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *