Σύντομη Ανακοίνωση Παραδείγματα Παραίτηση Επιστολή

Posted on

Σύντομη Ανακοίνωση Παραδείγματα Παραίτηση Επιστολή

Τι πρέπει να κάνετε όταν θέλετε να αφήσετε μια δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Όταν παραιτηθεί από τη δουλειά, θεωρείται πρότυπο για να δώσει τον εργοδότη σας προειδοποίηση δύο εβδομάδες πριν από την αναχώρησή σας από τη θέση σας. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό, είτε πρόκειται για προειδοποίηση μιας εβδομάδας, μερικές προειδοποίηση μέρες, ή αφήνοντας αμέσως, θεωρείται σύντομο χρονικό διάστημα.

Δίνοντας επαρκή προειδοποίηση θα δώσει χρόνο διευθυντή σας να προγραμματίσουν για την αναχώρησή σας, να ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψης, και βεβαιωθείτε ότι οι ευθύνες σας καλύπτει. Θα επιτρέψει επίσης σε σας για να ολοκληρωθεί τα τρέχοντα προγράμματα ή να προβεί σε ρυθμίσεις για να μεταφέρει τις ευθύνες σας σε έναν συνάδελφο ή αντικατάστασης.

Όταν χρειάζεστε να παραιτηθεί Με σύντομο χρονικό διάστημα

Δυστυχώς, μερικές φορές είναι απλά δεν είναι δυνατόν να δοθεί προειδοποίηση των κατ ‘αποκοπή δύο εβδομάδων. Ίσως έχετε μια προσωπική συνθήκες έκτακτης ανάγκης ή εργασίας είναι απαράδεκτες και πρέπει να φύγουν αμέσως. Μπορείτε επίσης να λάβει μια προσφορά εργασίας και η νέα εταιρεία θέλει να ξεκινήσει σωστό τρόπο.

Σημαντικό : Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να παραιτηθεί χωρίς προειδοποίηση δύο εβδομάδες πριν αποφασίσει να φύγει.
Ο εργοδότης σας θα εκτιμήσουν όσο προκήρυξη, όπως μπορείτε να δώσετε, το ίδιο κάνουν και αφήστε αυτόν ή αυτήν ενημερώσετε το συντομότερο είστε σίγουροι ότι θα αποχωρήσει.

Εάν πρέπει να παραιτηθεί με το σύντομο χρονικό διάστημα, εξετάστε τις παρακάτω επιστολές παραίτησης του δείγματος. Ο ένας είναι με τη μορφή μιας επιστολής των επιχειρήσεων. Η άλλη είναι με τη μορφή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τυπική Παραίτηση Επιστολή Δείγμα – σύντομο χρονικό διάστημα

Το όνομά σας
Διεύθυνση σας
σας Πόλη, Τ.Κ.
Ο αριθμός τηλεφώνου σας
E-mail σας

Ημερομηνία

Όνομα
Τίτλος
Οργάνωση
Διεύθυνση
Πόλη, Τ.Κ.

Αγαπητοί Mr./Ms. Επίθετο:

Παρακαλώ δεχθείτε αυτήν την επιστολή ως επίσημη ειδοποίηση ότι έχω παραιτηθεί από τη θέση μου με ABCD Εταιρείας την Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019. Αντιλαμβάνομαι ότι δύο εβδομάδες ειδοποίηση είναι στάνταρ? Ωστόσο, προσωπικές περιστάσεις απαιτούν ότι θα εγκαταλείψει τη θέση μου σε αυτή την εταιρία από το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια μπορώ κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης.

Σας ευχαριστώ για τις ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη που μου παρείχαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

Έχω απολαύσει εργάζονται για τον οργανισμό και εκτιμώ την υποστήριξη μου παρείχε κατά τη διάρκεια της θητείας μου με την εταιρεία.

Με εκτιμιση,

Υπογραφή σας  (e-mail σε έντυπη μορφή)

Πληκτρολογούνται Το όνομά σας

Παραίτηση Επιστολή Writing Συμβουλές

Μπορείτε να πείτε το διευθυντή σας ότι είστε εγκατάλειψη στο πρόσωπο, μέσω τηλεφώνου, ή σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν είναι δυνατόν, λέει ο διευθυντής σας στο πρόσωπο πρώτα είναι ιδανική. Ωστόσο, όποιο τρόπο κι αν επιλέξετε, είναι μια καλή ιδέα να στη συνέχεια να συντάξετε μια επίσημη επιστολή παραίτησης που η εταιρεία μπορεί να προσθέσει στο αρχείο των εργαζομένων σας.

Εδώ είναι μερικές στρατηγικές που πρέπει να θυμάστε όταν γράφετε την επιστολή σας της παραίτησης:

Γράψτε το σε μορφή Επιχειρησιακό Επιστολή:  Επειδή αυτό είναι μια επίσημη επιστολή που θα πάει στο αρχείο των εργαζομένων σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε επιστολή των επιχειρήσεων μορφοποίηση κανόνες. Στην επάνω αριστερή γωνία της επιστολής, περιλαμβάνουν στοιχεία επικοινωνίας σας, την ημερομηνία και τα στοιχεία επικοινωνίας του εργοδότη σας. Τελειώστε την επιστολή με χειρόγραφη υπογραφή σας και να πληκτρολογήσει το όνομά σας κάτω από αυτό.

Αναφέρεται η ημερομηνία Παραίτηση:  Στην πρώτη παράγραφο, αναφέρει την ημερομηνία που θα αποχωρήσει από την εργασία σας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των πληροφοριών στην επιστολή σας, οπότε θα πρέπει να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν νωρίτερα στην επιστολή.

Φροντίστε να είναι σύντομη:  Μην νιώθετε σαν να πρέπει να παρέχει ένα τεράστιο ποσό λεπτομέρειας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αναφέρουμε τελευταία σου μέρα στο γραφείο.

Εξηγήστε γιατί είστε Παραίτηση – ανάλογα με την περίπτωση:  Πρέπει να σας πω το αφεντικό σας γιατί φεύγουν τόσο γρήγορα; Εξαρτάται από το λόγο σας – αν παρέχετε σύντομο χρονικό διάστημα, επειδή είστε δυσαρεστημένοι με τη δουλειά ή αντιπαθούν διευθυντή ή τους συναδέλφους σας, δεν συμμερίζονται αυτές τις λεπτομέρειες. Ωστόσο, αν υπάρχουν εξωτερικές περιστάσεις, όπως η υγειονομική κρίση, που μοιράζονται τους λόγους σας μπορεί να βοηθήσει τον εργοδότη σας να αισθανθεί συμπάθεια. Θυμηθείτε, όποτε είναι δυνατόν, είναι καλύτερο να αποφευχθεί η καύση γέφυρες στο χώρο εργασίας. Ωστόσο, και πάλι, να έχετε e-mail σας μικρή – δεν χρειάζεται να πάτε σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες.

Πείτε ευχαριστώ:  Στο ίδιο πνεύμα τελειώνει τη σχέση σας με τον εργοδότη σας με καλούς όρους, να εκφράσει την ευγνωμοσύνη σας για τις ευκαιρίες που είχατε στη θέση. Ακόμα κι αν δεν είχαν την μεγαλύτερη εμπειρία στην εταιρεία, μια σύντομη «ευχαριστώ» είναι συχνά πολύ ευπρόσδεκτη.

Προσφορά για να βοηθήσει Κατά τη διάρκεια της μετάβασης (Προαιρετικό):  Παροχή βοήθειας κατά τη διάρκεια της μετάβασης δεν είναι απαραίτητη, αλλά είναι μια κοινή ευγένεια για την επέκταση. Ωστόσο, αν η προσωπική σας κατάσταση θα σας αποτρέψει από το να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, δεν χρειάζεται να συμπεριλάβετε αυτό.

Διορθώστε και Επεξεργασία:  Να είστε βέβαιος να διαβάσει προσεκτικά μέσω e-mail σας πριν την αποστολή. Ψάξτε για τυχόν ορθογραφικά ή γραμματικά λάθη. Σκεφτείτε να ζητήσετε από ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας να διαβάσει πάνω από το γράμμα, καθώς και. Να θυμάστε ότι θέλετε να αφήσετε μια θετική εντύπωση για την εταιρεία – μια καλογραμμένη, καλά-επιμέλεια επιστολή παραίτησης θα σας βοηθήσει να το κάνουμε αυτό.

Email Παραίτηση Επιστολή Δείγμα – σύντομο χρονικό διάστημα

Θέμα: Παραίτηση Αποτελεσματική 2 Αυγ 2019

Αγαπητέ Bob,

Παρακαλώ δεχθείτε αυτήν την επιστολή ως παραίτηση μου από Εταιρείας ΑΒΓ. Δυστυχώς, για λόγους υγείας, δεν θα είναι σε θέση να παρέχει το πρότυπο προειδοποίηση δύο εβδομάδες. τελευταία μου μέρα στην εταιρεία θα είναι η Παρασκευή, 2 Αυγούστου του 2019.

Ζητώ συγγνώμη για το σύντομο χρονικό διάστημα. Έχω απολαύσει τη συνεργασία παρά πολύ, και έχω μάθει τόσα πολλά από τη διαχείριση σας. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω τι μπορώ να κάνω τις επόμενες μέρες για να βοηθήσει να διευκολύνει τη μετάβαση.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτιμιση,

Σαμουήλ

Παραίτηση Writing Συμβουλές Email

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να στείλετε ειδοποίηση παραίτησή σας μέσω e-mail. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή ιδέα εάν πρέπει να ειδοποιήσει τον εργοδότη σας να παραίτησή σας το συντομότερο δυνατόν. Ακόμα κι αν παραιτηθεί μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όμως, θα μπορούσε να εξετάσει την αποστολή παρακολούθησης επιστολή μέσω ταχυδρομείου για το αρχείο του υπαλλήλου σας.

Διαβάστε παρακάτω για μερικές συμβουλές για το πώς να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας:

Χρησιμοποιήστε μια σαφή γραμμή Θέμα:  Η γραμμή θέματος θα πρέπει να μεταφέρω με σαφήνεια το σκοπό σας για το γράψιμο, έτσι ώστε ο εργοδότης σας διαβάζει αμέσως. Μπορείτε να συμπεριλάβετε το όνομά σας, καθώς και. Για παράδειγμα, υπαγόμενη γραμμή σας μπορεί να διαβάσει «Όνομα Επώνυμο – Ανακοίνωση Παραίτηση,» ή «Όνομα Επώνυμο -. Παραίτηση για MONTHDAY, 20XX»

Φροντίστε να είναι σύντομη. Ακριβώς όπως μια επιστολή παραίτησης, θέλετε να κρατήσετε το email σας σύντομα. Απλά αναφέρετε ότι είστε παραίτηση, περιλαμβάνει την ημερομηνία που φεύγουν, και να προσθέσετε μια σύντομη σας και την προσφορά βοήθειας ευχαριστήσω κατά τη διάρκεια της μετάβασης (αν είναι δυνατόν).

Επεξεργασία, Επεξεργασία, Επεξεργασία:  Οι άνθρωποι έχουν την τάση να ξεχνούν να διορθώσουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον ίδιο τρόπο που θα γραπτή επιστολή. Ακριβώς όπως μια επιστολή παραίτησης, να είστε βέβαιος να διαβάσει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για τυχόν ορθογραφικά ή γραμματικά λάθη. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η γραμματοσειρά είναι αρκετά μεγάλο και εύκολο να το διαβάσετε.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *