Συνοδευτική επιστολή Συμβουλές: Πώς να κάνει συνοδευτική επιστολή σας να ξεχωρίζει

Posted on

Συνοδευτική επιστολή Συμβουλές: Πώς να κάνει συνοδευτική επιστολή σας να ξεχωρίζει
Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα για το γράψιμο μια συνοδευτική επιστολή για μια θέση εργασίας είναι ότι μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια γράφει ένα τέλειο επιστολή, αλλά δεν ξέρω αν κάποιος πρόκειται να το διαβάσετε. Γράφοντας μια καλή συνοδευτική επιστολή είναι η δουλειά. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι καλά γραμμένο, δείχνει τον εργοδότη γιατί είστε προσόντα, και δεν έχει κανένα κραυγαλέα λάθη που θα μπορούσε να σας κοστίσει μια συνέντευξη.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε τη συνοδευτική επιστολή σας πρόσεξα, όταν ο εργοδότης έχει έναν τόνο από αυτά να κοιτάξετε μέσα; Υπάρχουν μερικά εύκολα και γρήγορα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή που θα εντυπωσιάσουν το μισθώνοντας διευθυντή.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις συμβουλές και να δούμε ποια θα λειτουργήσει καλύτερα για σας. Ακόμη και μερικές μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Γρήγορη Συμβουλές για να πάρει συνοδευτική επιστολή σας πρόσεξα

1. Επιλέξτε το σωστό τύπο της επιστολής. Πριν αρχίσετε να γράφετε μια συνοδευτική επιστολή, να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει το σωστό είδος της επιστολής. Το στυλ θα είναι διαφορετική ανάλογα με το αν είστε γράφει ένα γράμμα για να πάει με ένα βιογραφικό, ζητά πληροφορίες σχετικά με θέσεις εργασίας ή να αναφερθεί μια παραπομπή.

2. Βρείτε ένα πρόσωπο επαφής. Εάν μπορείτε να βρείτε ένα πρόσωπο επαφής για τη συνοδευτική επιστολή σας, θα είστε σε θέση να το προσαρμόσετε, και θα έχετε κάποιον να παρακολουθήσει με για να βεβαιωθείτε ότι η επιστολή σας παίρνει κοίταξε.

3. Συμπεριλάβετε μια παραπομπή. Αξίζει να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να δείτε αν γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να σας παραπέμψει στην εργασία. Ελέγξτε το δίκτυο LinkedIn και τους φίλους σας στο Facebook για να ανακαλύψει κάποιος που εργάζεται στην εταιρεία που θα μπορούσε να σας παραπέμψει.

4. Επιλέξτε μια βασική γραμματοσειρά.  Διαλέξτε μια γραμματοσειρά που είναι εύκολο να διαβάσει. Times New Roman, Arial, και Calibri λειτουργούν καλά.

5. Φροντίστε να είναι σύντομη και απλή. Συνοδευτικές επιστολές δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη. Στην πραγματικότητα, όλα μια μακρά επιστολή θα κάνουμε είναι να κάνει τα μάτια του αναγνώστη γλάσο πάνω. Μερικές σκέψεις είναι πολλές, και e-mail σας δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από μία μόνο σελίδα. Εάν η επιστολή σας είναι πολύ μεγάλο, δεν χρησιμοποιούν μια μικρότερη γραμματοσειρά, να επεξεργαστείτε και να μειώσει τα λόγια αντ ‘αυτού.

6. Αφήστε άφθονο λευκό χώρο στη σελίδα. Ένας άλλος τρόπος για να βελτιωθεί η αναγνωσιμότητα είναι να περιλαμβάνει χώρους μεταξύ του χαιρετισμό, τις σκέψεις, και την υπογραφή σας. Είναι πολύ πιο εύκολο να διαβάσει καλά διαστήματα e-mail από ό, τι είναι να ξαφρίσει ένα που είναι δύσκολο να διαβαστεί γιατί υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες στριμωγμένος σε πολύ λίγο χώρο.

7. Αγώνας συνοδευτική επιστολή σας στο βιογραφικό σας. Επιλέξτε την ίδια γραμματοσειρά τόσο για το βιογραφικό σας και τη συνοδευτική επιστολή και η αίτησή σας θα φανεί γυαλισμένο και επαγγελματική.

8. Κάντε έναν αγώνα μεταξύ των δεξιοτήτων και των προσόντων δουλειά. Ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να πάρετε συνοδευτική επιστολή σας πρόσεξα είναι να γίνει μια σαφής αντιστοιχία μεταξύ των απαιτήσεων της εργασίας που περιλαμβάνονται στη βοήθεια ήθελε διαφήμισης και τα διαπιστευτήριά σας. Μην περιμένετε τον εργοδότη να το καταλάβω.

9. Επισημάνετε μόνο οι πιο σχετικές πληροφορίες από το βιογραφικό σας. Μην χρησιμοποιείτε τη συνοδευτική επιστολή σας για να αναμάσημα και επαναλάβετε ό, τι είναι στο βιογραφικό σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να επικεντρωθεί στις συγκεκριμένες δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που έχετε που θα ωφελήσει τον εργοδότη. Εξετάστε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή για περισσότερες πληροφορίες.

10. Προσαρμόστε την επιστολή σας και δείξτε τον εργοδότη ό, τι έχετε να προσφέρετε στην εταιρεία. Δεν αξίζει την αποστολή ενός e-mail κάλυμμα που δεν έχει προσαρμοστεί. Αυτό είναι βήμα σας για να πάρετε μια συνέντευξη, έτσι ώστε να λάβει το χρόνο για να προσαρμόσετε την επιστολή σας, αναφέρετε μια παραπομπή, αν έχετε ένα, και μοιράζονται ισχυρότερα προσόντα σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το γράψιμο μια προσαρμοσμένη συνοδευτική επιστολή.

11. Χρησιμοποιήστε ένα T-σχήμα για σας συνοδευτική επιστολή. Μια συνοδευτική επιστολή σχήματος Τ παραθέτει την εμπειρία σας και τις απαιτήσεις του εργοδότη, συνήθως σε ένα τραπέζι μετά από μια εισαγωγική παράγραφος και πάνω από το κλείσιμο.

12. Χρήση σφαίρες. Χρησιμοποιώντας μια λίστα με κουκκίδες είναι μια άλλη επιλογή για να πάρει τις πληροφορίες που παρατηρείται στην επιστολή σας. Οι παράγραφοι έχουν την τάση να θολώνει μαζί, αλλά σφαίρες επιστήσω μάτια του αναγνώστη με το περιεχόμενο της σελίδας. Βεβαιωθείτε ότι κάθε κουκίδα είναι σύντομη και ξεκινά με μια λέξη δράση. Συμβουλές κριτική για τη συμπερίληψη σφαίρες σε μια συνοδευτική επιστολή και ένα παράδειγμα μιας συνοδευτικής επιστολής με σφαίρες.

13. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να περιλαμβάνουν στη συνοδευτική επιστολή σας . Δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες. Ποτέ δεν περιλαμβάνουν τις απαιτήσεις μισθό, εκτός αν ο εργοδότης ζητά συγκεκριμένα να το κάνετε. Μην αναφέρετε πώς αφήσατε την τελευταία εργασία σας, ειδικά αν απολύθηκαν. Κρατήστε το e-mail σας επικεντρώθηκε στην εργασία για την οποία κάνεις αίτηση και να κρατήσει πραγματικά.

14. Κλείστε την επιστολή σας με το πώς θα δοθεί συνέχεια (αν έχετε ένα πρόσωπο επαφής) και περιλαμβάνουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ώστε να είναι εύκολο για τον εργοδότη να έρθετε σε επαφή. Στη συνέχεια, προσθέστε το κλείσιμο και το όνομά σας, και είστε σχεδόν τελειώσει. Εδώ είναι μια επιλογή από κλεισίματα που λειτουργούν καλά για τις συνοδευτικές επιστολές.

15. Ελέγξτε για ορθογραφικά λάθη και γραμματικά λάθη. Μην κάνετε κλικ στείλετε ή να ανεβάσετε προτού πάρει το χρόνο να διορθώσουν προσεκτικά την επιστολή σας. Grammarly είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για τη διασφάλιση ότι συνοδευτικές επιστολές σας είναι τέλεια. Διαβάστε το δυνατά και μπορεί να πάρει μερικά περισσότερα λάθη. Επίσης, ελέγξτε έξω αυτές τις συμβουλές για την διόρθωση κειμένων συνοδευτικές επιστολές σας τον εαυτό σας.

16. Συμπεριλάβετε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνοδευτικές επιστολές. Όταν σας στείλουμε μια συνοδευτική επιστολή, να είστε βέβαιος να περιλαμβάνουν μια υπογραφή με το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και LinkedIn URL προφίλ, εάν έχετε ένα. Αυτό θα καταστήσει εύκολο για τον υπεύθυνο προσλήψεων να έρθετε σε επαφή μαζί σας.

17. E-mail στον εαυτό σας για να βεβαιωθείτε ότι η μορφοποίηση είναι τέλεια. Υπάρχει ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν στείλετε e-mail σας. Στείλτε ένα αντίγραφο για τον εαυτό σας για ένα τελικό έλεγχο. Βεβαιωθείτε ότι η μορφοποίηση είναι όπως το θέλετε και διορθώσεων που για μια ακόμη φορά.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *