Συνέχιση Στόχος Παραδείγματα και Writing Συμβουλές

Posted on

 Συνέχιση Στόχος Παραδείγματα και Writing Συμβουλές


Μερικά άτομα που αναζητούν εργασία επιλέξετε να συμπεριλάβετε ένα στόχο βιογραφικό στα βιογραφικά τους. Ένας στόχος βιογραφικό ορίζει τους στόχους σταδιοδρομίας σας. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο αναφέροντας τον επιθυμητό τίτλο δουλειά σας, ή μπορεί να δείξει πού ήσασταν και όπου ελπίζω να πάει στην καριέρα σας. Πότε θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μια αντικειμενική, και όταν μπορεί να το αποκλείσει από το βιογραφικό σας;

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι οι στόχοι δεν είναι πλέον απαραίτητη σε ένα βιογραφικό – στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττές, και στη χειρότερη περίπτωση, είναι ξεπερασμένη. Ωστόσο, στόχος βιογραφικό που εστιάζει στις δεξιότητες και τις ικανότητές σας μπορεί να βελτιώσει πραγματικά το βιογραφικό σας πείσει τους εργοδότες που ξέρετε τι θέλετε να κάνετε και ότι έχετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δουλειά.

Τι είναι το βιογραφικό του στόχου;

Ένας στόχος βιογραφικό είναι μια δήλωση από τους στόχους σας για την απασχόληση, που συνήθως αναφέρονται στο πάνω μέρος του βιογραφικού σας. Ένας στόχος βιογραφικό είναι συνήθως διάρκειας ενός ή δύο προτάσεις.

Πότε να χρησιμοποιήσετε ένα βιογραφικό Στόχος

Και πάλι, κάποιοι ειδικοί καριέρα βρουν στόχους βιογραφικό ξεπερασμένη. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που ένας στόχος βιογραφικό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Κάθε φορά που θα ήθελα να τονίσω ότι είστε φιλόδοξοι, ώστε να ξέρετε τι θέλετε σε μια σταδιοδρομία, ή ότι έχετε τις δεξιότητες για τη συγκεκριμένη εργασία, θα μπορούσαν να επωφεληθούν από μια αντικειμενική βιογραφικό.

Συμβουλή : Μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα στόχο βιογραφικό είναι όταν είστε αλλαγή σταδιοδρομίας.

Ένας στόχος βιογραφικό μπορεί να εξηγήσει γιατί έχουν τα προσόντα για τη δουλειά, ακόμα κι αν δεν έχετε πολλή σχετική εμπειρία.

Ταιριάξτε Στόχος σας στην εργασία

Ο πιο αποτελεσματικός στόχος είναι αυτή που είναι προσαρμοσμένη στην εργασία που υποβάλλετε αίτηση για. Αναφέρει το είδος της καριέρας που ψάχνετε, και τι δεξιότητες και την εμπειρία που έχετε που σας κάνουν να ιδανικό για την εν λόγω σταδιοδρομία. Ένας στόχος βιογραφικό μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν, όπου μπορείτε να ήταν και πού θέλετε να πάτε στην καριέρα σας.

Για παράδειγμα, θα μπορούσε να αναφέρει μερικά από τα επιτεύγματα σας, και στη συνέχεια να προχωρήσουμε με τα είδη των επιτευγμάτων που ελπίζουμε να επιτύχουμε στο μέλλον (στην ιδανική περίπτωση, τα επιτεύγματά θέλετε να επιτύχετε για την εταιρεία που ισχύουν για).

Τελικά, δηλώνοντας ένα στόχος είναι προαιρετική, αλλά μπορεί να βοηθήσει να πείσει τους εργοδότες που ξέρετε τι θέλετε και είναι εξοικειωμένοι με τη βιομηχανία.

Πώς να γράψετε μια ισχυρή βιογραφικό Στόχος

Αν συμπεριλάβετε ένα στόχο στο βιογραφικό σας, είναι σημαντικό να προσαρμόσετε τον στόχο βιογραφικό για να ταιριάζει με τη θέση που υποβάλλετε αίτηση για. Όσο πιο συγκεκριμένοι είστε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να λαμβάνονται υπόψη για την εργασία που σας ενδιαφέρει. Είναι μια καλή ιδέα να γράψει ένα νέο στόχο βιογραφικό για κάθε εργασία που ισχύουν για.

Όταν χειροτεχνίας στόχος το βιογραφικό σας, θα πρέπει να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες δεξιότητες και τις εμπειρίες που έχουν άμεση σχέση με την εργασία. Μια άλλη αποτελεσματική στρατηγική είναι να συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά από την εργασία λίστα με στόχο το βιογραφικό σας. Όχι μόνο μπορεί αυτό να αυξήσει τις πιθανότητες το βιογραφικό σας να διαβαστεί από το σύστημα παρακολούθησης αιτούντα μιας εταιρείας? μπορεί επίσης να τονίσω πόσο ευθυγραμμίσει τα προσόντα σας με λίστα η δουλειά.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρει μόνο τους στόχους σταδιοδρομίας που είναι εφικτές εντός της εταιρείας. Για παράδειγμα, αν τελικά θέλετε να γίνετε αρχισυντάκτης σε ένα περιοδικό, αλλά κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας σε μια εφημερίδα, δεν το αναφέρουν. Focus σχετικά με το πώς θέλετε να αναπτυχθούν στο εσωτερικό της εταιρείας.

Ένας από τους κινδύνους του στόχου βιογραφικό είναι ότι μπορείτε να επικεντρωθεί πάρα πολύ για ό, τι θέλετε στην καριέρα σας, και δεν είναι αρκετό για το πώς θα προσθέσει αξία στην επιχείρηση. Ως εκ τούτου, ενώ στόχος το βιογραφικό σας θα πρέπει να περιλαμβάνει πληροφορίες για την καριέρα που θέλετε, μπορείτε επίσης να εξηγήσει γιατί είναι ένας ιδανικός υποψήφιος για τη δουλειά. Εν συντομία περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες που αναδεικνύει την εμπειρία σας, συμπεριλαμβανομένου του χρόνια σας στη βιομηχανία, ιδιαίτερα σύνολο ικανοτήτων σας, και οποιαδήποτε άλλα προσόντα. Συμπεριλάβετε παραδείγματα των τρόπων που θα μπορούσε να προσθέσει αξία ή ακόμα και τη βελτίωση της εταιρείας.

Για παράδειγμα, αναφέρουμε δέκα χρόνια της μείωσης επιτυχία τους προϋπολογισμούς, και το κράτος σας που θέλετε να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες στον προϋπολογισμό του οργανισμού.

Δείγμα Συνέχιση Στόχος Καταστάσεις

 • Αναζητώντας μια θέση στο XYZ Company, όπου μπορώ να μεγιστοποιήσει 10+ χρόνια μου της διαχείρισης, διασφάλισης ποιότητας, την ανάπτυξη του προγράμματος και εκπαιδευτική εμπειρία.
 • Αναζητώντας μια θέση ως βοηθός κλινική πρακτική για μια οργάνωση συντήρησης υγείας, χρησιμοποιώντας το βραβευμένο γραπτό λόγο, την έρευνα, και την ηγεσία μου.
 • Δάσκαλος δημοτικού εκπαίδευση ψάχνει για μια θέση σε ένα μικρό ανεξάρτητο σχολείο, όπου μπορώ να σε εφαρμογή πέντε μου χρόνια διδακτική εμπειρία και μου δεξιότητες ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών.
 • διευθυντής εξυπηρέτησης πελατών που αναζητούν μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία και τη διαχείριση των πελατών ικανότητές μου για τη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών.
 • Ψάχνετε για μια θέση όπου μπορώ να ενσωματώσετε τις στρατηγικές για την ανάπτυξη και την επέκταση των πωλήσεων υφιστάμενων πελατών, μάρκα και την εξέλιξη των προϊόντων, και την υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης.
 • θέση βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, όπου μπορώ να χρησιμοποιήσω τις ικανότητές μου SEO και την εμπειρία για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας και την τοποθέτηση μηχανών αναζήτησης, και να εφαρμόσει 15 χρόνια εμπειρίας μου IT.
 • Για να αποκτήσετε μια θέση που θα μου επιτρέψει να χρησιμοποιήσω ισχυρές οργανωτικές δεξιότητες, βραβευμένο εκπαιδευτικό υπόβαθρο, και την ικανότητα να λειτουργεί καλά με τους ανθρώπους.

Δείγμα Resume με στόχο

Αυτό είναι ένα δείγμα βιογραφικό με ένα στόχο.

John Αιτών
999 Main Street
New York, NY 10001
(123) 555-1234
john.applicant@email.com

ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟΧΟΣ

Δάσκαλος δημοτικού ψάχνει για μια θέση σε ένα μικρό ανεξάρτητο σχολείο, όπου μπορώ να σε εφαρμογή πέντε μου χρόνια διδακτική εμπειρία, STEM-προσανατολισμένη εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών των δεξιοτήτων για την υποστήριξη της ανάπτυξης των φοιτητών και την επιτυχία.

CORE ΠΡΟΣΟΝΤΑ

 • Μύστης στη δημιουργία θετικού, που ασκεί και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης για τους μαθητές από διαφορετικά υπόβαθρα.
 • Ισχυρή ανάπτυξη της ομάδας και συνεργατική ταλέντα, συνεργάζεται εύκολα με τους καθηγητές, διευθυντές, γονείς και προσωπικό υποστήριξης να προσδιορίσουν τις ανάγκες των φοιτητών, θέματα διεύθυνσης, και να προωθήσει το πνεύμα του σχολείου.
 • Πρόθυμα εργασία μετά από ώρες και τα Σαββατοκύριακα για να εξασφαλιστεί η επιτυχία των εκδηλώσεων εξωσχολικές, τον αθλητισμό, και συγκέντρωση χρημάτων.
 • Κρατήστε την τρέχουσα K-8 διδασκαλίας πιστοποίησης? ενεργό μέλος της NAIS, AFT, ASCD, και CEC.
 • Σε άπταιστα γραπτά και προφορικά ισπανικά? γνωρίζει πολύ καλά κατά τη χρήση του SmartBoard και υποστηρικτικές τεχνολογίες μάθησης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
LAKESIDE ACADEMY, Stamford, CT
δάσκαλος δημοτικού, Σεπτέμβριος, 2016-σήμερα

Δομή και να εφαρμόσουν δυναμική και ενδιαφέρουσα σχέδια μαθημάτων για την 1η, 2η και 3η δημοτικού, διδασκαλία μέχρι 25 μαθητές σε κάθε τάξη. Συνεργαστείτε με τους συμμαθητές για την παροχή κοινών μαθημάτων και συντονίζει τις δραστηριότητες των φοιτητών συμπεριλαμβανομένων των εποχιακών παιχνιδιών, ετήσια «Fun Run,» και η επιστήμη εκθέσεις. Επικοινωνήστε καθημερινά με τους γονείς να παρέχουν ανατροφοδότηση σχετικά με τις επιδόσεις των μαθητών και την αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς.

 • Παίχθηκε βασικό ρόλο στη βελτίωση βαθμολογίες των μαθητών στις τυποποιημένες δοκιμές κατά 38% στην παιδεία και 29% στα μαθηματικά.
 • Υπερασπίστηκε την εισαγωγή των νέων τεχνολογιών προσαρμοστικής μάθησης για να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ατομικές ανάγκες των μαθητών.
 • Σύνδεσμοι μετά το σχολείο ισπανική Club και προετοιμασμένοι μαθητές για τη συμμετοχή στην Οδύσσεια του Νου.
 • Έλαβε τρεις «Best βραβεία Δάσκαλος».

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Bachelor of Arts στην Δημοτική Εκπαίδευση (2015)? GPA 3.9
Clemson University, Clemson, Νότια Καρολίνα
Λίστα κοσμήτορα? Αποφοίτησε με άριστα

Άλλες επιλογές για την έναρξη βιογραφικό σας

Περίληψη Δήλωση
Μια εναλλακτική λύση για τη χρήση ενός στόχου για το βιογραφικό σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα προφίλ βιογραφικό, που ονομάζεται επίσης μια συνοπτική περίληψη δήλωση ή δήλωση των προσόντων, η οποία είναι μια σύντομη περίληψη των δεξιοτήτων και εμπειριών που γράφτηκε για μια συγκεκριμένη θέση εργασίας σας. Σε αντίθεση με ένα στόχο βιογραφικό, ένα προφίλ βιογραφικό επικεντρώνεται άμεσα για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε και να προσθέσει αξία στην εταιρεία, όχι τους δικούς σας στόχους σταδιοδρομίας.

Branding Δήλωση
Μια άλλη επιλογή είναι να προσθέσετε ένα βιογραφικό δήλωση επωνυμίας στο βιογραφικό σας. Η δήλωση αυτή είναι μικρότερη από ένα προφίλ βιογραφικό ή αντικειμενική – περίπου 15 λέξεις – και αναδεικνύει βασικές επιτυχίες και τις ικανότητές σας.

Επικεφαλίδα
Τέλος, μια τρίτη επιλογή είναι ένας τίτλος βιογραφικό, επίσης γνωστή ως τίτλο βιογραφικό. Αυτό είναι ακόμη μικρότερη από ό, τι μια δήλωση βιογραφικό branding. Είναι μια φράση που εξηγεί τις ικανότητές σας και εργασιακή εμπειρία.

Πώς να συμπεριληφθούν συγκεκριμένοι στόχοι, Επικεφαλίδα, ή δήλωση σε ένα βιογραφικό

Μπορείτε, επίσης, να περιλαμβάνει περισσότερα από ένα από αυτά στο βιογραφικό σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμπεριλάβετε και έναν τίτλο βιογραφικό και ένα προφίλ βιογραφικό (με τον τίτλο πιο κοντά στην κορυφή του το βιογραφικό σας).

Συμβουλή : Όποια από αυτές τις επιλογές και αν αποφασίσετε να κάνετε, τοποθετήστε το προς την κορυφή του το βιογραφικό σας, κάτω από το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει τα στοιχεία σας συνοπτική, και χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά από τη δουλειά λίστα στη δήλωσή σας. Ακόμη και με στόχο βιογραφικό, το προφίλ, τη δήλωση επωνυμία ή τον τίτλο, το βιογραφικό σας θα πρέπει να εξακολουθεί να χωρέσει σε μία σελίδα όπου αυτό είναι δυνατό. Τέλος, να είστε βέβαιος να γράψει μια νέα δήλωση για κάθε εργασία που ισχύουν για το, έτσι ώστε ο εργοδότης βλέπει αυτό που κάνει ένα αγαθό κατάλληλο για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *