Συνέντευξη εργασίας ευχαριστήρια επιστολή Παραδείγματα

Posted on

Συνέντευξη εργασίας ευχαριστήρια επιστολή Παραδείγματα

Γράφοντας μια ευχαριστήρια επιστολή μετά από μια συνέντευξη για δουλειά είναι πάντα μια καλή ιδέα. Στην πραγματικότητα, μερικοί εργοδότες πιστεύουν λιγότερο των ερωτηθέντων που δεν παρακολούθηση αμέσως. Είναι γρήγορο και εύκολο να ακολουθήσει μετά από μια συνέντευξη με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σημείωση, ή επίσημη επιστολή. Λαμβάνοντας το χρόνο για να το κάνετε αυτό θα σας βοηθήσει να αφήσει τον ερευνητή σας με μια μεγάλη εντύπωση.

Γιατί Αποστολή ευχαριστήρια επιστολή μετά από μια συνέντευξη

Γιατί οι ευχαριστήριες επιστολές σημαντικό; Ο πρώτος λόγος για να στείλει ένα ευχαριστήριο γράμμα είναι ότι είναι απλά, καλούς τρόπους. Αλλά υπάρχει επίσης μια αυτο-εξυπηρετούν σκοπούς: α ευχαριστήριο σημείωμα είναι η ευκαιρία σας για να πάρετε το όνομά σας μπροστά από τους ανθρώπους για μια τελευταία φορά και να αφήσει μια θετική εντύπωση.

Αν ον είστε συνέντευξη συνέντευξη ή να περάσει από τη διαδικασία της αίτησης για θέση εργασίας, ευχαριστήρια γράμματα σας επιτρέψει να πωλούν τον εαυτό σας ως υποψήφιο. Μπορείτε να ανατρέξετε ειδικές περιπτώσεις που μπορεί να καταλήξει σε μια συνέντευξη. Χρησιμοποιήστε ευχαριστήρια επιστολή σας για να αναδείξει τους τρόπους δεξιότητες και την εμπειρία σας είναι ένας καλός αγώνας για τη θέση. Επίσης, αν υπάρχει κάτι που ξέχασα να αναφέρω κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να το φέρει επάνω.

Σας ευχαριστούμε σημειώσεις σε άλλες περιπτώσεις καριέρα που σχετίζονται – όπως ένα ευχαριστήριο σημείωμα σε ένα αφεντικό για να σας βοηθήσει να έξω ή σε μια πρώην συνάδελφο για την πραγματοποίηση μιας σύνδεσης δικτύου – σας επιτρέπουν να τονίσει ότι σας εκτιμώ χρήσιμο κίνηση του ατόμου.

Συνέντευξη ευχαριστήρια επιστολή Δείγμα

Αυτό είναι ένα δείγμα συνέντευξη ευχαριστώ επιστολή σας.

Barry Allen
718 Pilgrim Δικαστήριο
Syracuse, NY 13224
(000) 123-1234
barry.allen@email.com

10 Σεπτέμβρη του 2018

Η κα Caitlin Χιόνι
Αντιπρόεδρος, Μάρκετινγκ
Acme Corporation
1st Avenue 2000
Syracuse, NY 13224

Αγαπητή κα Χιόνι:

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, ειλικρινά, για τη λήψη του χρόνου να μου πάρει συνέντευξη σήμερα για την θέση Social Media Specialist που έχει ανοίξει με Acme Corporation. Θα ήταν μεγάλη για εσάς και την ομάδα σας να πληρούν, και εγώ πραγματικά απόλαυσα την εκμάθηση για τρέχον πρόγραμμα μάρκετινγκ και περιοδείες του γραφείου σας.

Εντυπωσιάστηκα από την ευκαιρία επόμενο Media Specialist Κοινωνικής σας θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια ισχυρή, μετονομάστηκε παρουσία για Acme Corporation στο Facebook, Twitter, Instagram και το LinkedIn. Όπως συζητήσαμε, η εμπειρία μου περιλαμβάνει τη δημιουργία και τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ιδιότητες και για τις δύο καθιερωθεί και την έναρξη λειτουργίας οργανώσεων. επιτυχίες μου περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός δικτύου 5K Facebook οπαδούς για JC Επιχειρήσεις εντός τριών μηνών, ghostwriting θέσεις LinkedIn για τον CEO Βιομηχανιών Ένωσης που προσέλκυσε, κατά μέσο όρο, πάνω από 350 «μετοχές» η κάθε μία, και βοηθώντας τον ιδιοκτήτη της Jenny Bling για να γίνει μια σημαντική Influencer στη βιομηχανία της.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι, αν και έχω εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας για τα τελευταία πέντε χρόνια, είμαι πρόθυμος να επιστρέψει σε μια δυναμική, με πλήρη απασχόληση τμήμα μάρκετινγκ περιβάλλον. Είμαι αναζωογονημένη και εμπνευσμένα από τη συνεργατική ομαδική εργασία, και θα το βρείτε πιο επιβράβευση για την βοήθεια προς τα εμπρός αποστολή Acme Corporation του «θέτει τις βάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανίας.»

Αν μπορώ να δώσω οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες για να σας βοηθήσει με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σας, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω. Ανυπομονώ να ακούσω από σας σύντομα!

Με εκτιμιση,

Υπογραφή [επιστολή σε έντυπη μορφή]

Barry Allen

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *