Συμβουλές και συμβουλές για την εύρεση εργασίας μερικής απασχόλησης

Posted on

Συμβουλές και συμβουλές για την εύρεση εργασίας μερικής απασχόλησης


Τα 28 εκατομμύρια Αμερικανοί σήμερα εργάζονται με μερική απασχόληση περιλαμβάνουν έφηβοι, φοιτητές, μητέρες, συνταξιούχους, και πολλά άλλα. Ενώ οι θέσεις μερικής απασχόλησης, δεν έρχονται συχνά με τα οφέλη από μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης, που προσφέρουν ευέλικτα ωράρια. Ένα μερικής απασχόλησης μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εργαστούν, ενώ εξακολουθούν να έχουν το χρόνο να δημιουργήσουν οικογένεια, να πάει στο σχολείο, να απολαύσετε τη συνταξιοδότηση, ή ακόμα και την εργασία μια δεύτερη δουλειά.

Ενδιαφέρον για εύρεση εργασίας μερικής απασχόλησης; Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για την προσγείωση, μια εργασία μερικής απασχόλησης που είναι κατάλληλο για εσάς.

Βιομηχανίες που προσφέρουν εργασία με μερική απασχόληση

Λίγο πολύ κάθε βιομηχανία προσλαμβάνει εργαζόμενους με μερική απασχόληση σε κάποια ικανότητα. Μπορείτε επίσης να βρείτε θέσεις μερικής απασχόλησης που κυμαίνονται από entry-level σε διευθυντικές θέσεις.

Ωστόσο, ορισμένες βιομηχανίες που είναι γνωστές για την προσφορά εργασίας μερικής απασχόλησης περιλαμβάνουν λιανικής, την παράδοση, την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, την εξυπηρέτηση των πελατών και την φιλοξενία. Λάβετε υπόψη ότι η αμοιβή για την εργασία μερικής απασχόλησης διαφέρουν ανάλογα με τον κλάδο και την εργασία. Ελέγξτε έξω αυτά τα καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης για να πάρετε μια αίσθηση του μερικές από τις πιο κερδοφόρες θέσεις.

Best Sites για να βρείτε την εργασία μερικής απασχόλησης

Σε γενικές γραμμές καλύτερη μερική απασχόληση ιστοσελίδα εργασίας:  Forbes.com συνιστά FlexJobs.com ως το καλύτερο και πιο χρήσιμο σκάφους δουλειά για την εργασία μερικής απασχόλησης, επισημαίνοντας ότι η χρέωση $ 14,95 ανά μήνα είναι αξίζει τον κόπο. Η ιστοσελίδα ελέγχει για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι λίστες είναι νόμιμες, καθώς και απαριθμούν ένα μεγάλο αριθμό των επαγγελματικών θέσεων εργασίας. FlexJobs μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 50 κατηγορίες, με μια σειρά από επιλογές για το χρονοδιάγραμμα, από τη μερική απασχόληση σε τηλεργασίας για την πλήρη απασχόληση, αλλά ευέλικτο. Η περιοχή έχει επίσης μια σειρά από εργασία από το σπίτι λίστες εργασίας.

Καλύτερη ιστοσελίδα δουλειά για την εργασία από το σπίτι ευκαιρίες: Ratracerebellion.com οθόνες προγραμμάτων της και οργανώνει τους σε ένα ελεύθερο καθημερινό ενημερωτικό δελτίο. Η εύρεση της ποιότητας εργασία από το σπίτι ευκαιρίες σε απευθείας σύνδεση μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά αυτό το site παίρνει την εικασία από το εάν ή όχι η θέση είναι νόμιμη.

Θέσεις εργασίας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κλάδων και τύπων, συμπεριλαμβανομένων εξυπηρέτηση πελατών, τεχνική, διοικητική και τη γραφή. Ενώ ένα μεγάλο μέρος του έργου πληρώνει κάτω από $ 20 την ώρα, υπάρχουν κάποιες υψηλότερες πληρωμένες επιλογές.

Καλύτερη ιστοσελίδα απασχόλησης για τους τολμηρούς που αναζητούν εργασία: Coolworks.com απευθύνεται τόσο τους νέους και τους ηλικιωμένους με εποχιακά και μερικής απασχόλησης θέσεις εργασίας τους σε δροσερά μέρη, και η περιοχή διαθέτει μια σελίδα θέσεις εργασίας που ονομάζεται «Παλαιότερα και Bolder» για τους συνταξιούχους .

Από μια δουλειά σεφ στο Bryce Canyon σε θαλάσσια ταξίδια στην Αλάσκα, αυτές οι μερικής απασχόλησης και βραχυπρόθεσμες θέσεις εργασίας μπορεί να σας μεταφέρει σε όλη τη χώρα. Κατηγορίες περιλαμβάνουν διοικητικά, διατήρησης, του περιβάλλοντος, της γεωργίας, των τροφίμων και ποτών, περιοδεία οδήγηση, και πολλά άλλα.

Συμβουλές για την εύρεση εργασίας μερικής απασχόλησης

Εκτός από τον έλεγχο από τα κορυφαία σε απευθείας σύνδεση περιοχές αναζήτησης εργασίας, οπλιστείτε με τη γνώση. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσει να άσσο αναζήτηση εργασίας σας και να προσγειωθεί την εργασία μερικής απασχόλησης που θέλετε:

Σκεφτείτε για το πρόγραμμά σας. Πριν ακόμη αρχίσει την αναζήτηση εργασίας σας, σκεφτείτε για το πρόγραμμά σας. Τι είδους χρονοδιάγραμμα των εργασιών θέλετε; Μερικές μερικής απασχόλησης είναι εργασία με βάρδιες, που σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να εργαστεί για μια ποικιλία ώρες. Αυτό θα μπορούσε να είναι ιδανικό για σας εάν έχετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα. Ωστόσο, αν μπορεί να λειτουργήσει μόνο συγκεκριμένες ώρες της ημέρας (ή ορισμένες ημέρες της εβδομάδας), το λάβουν αυτό υπόψη κατά την αναζήτηση εργασίας. Οι περισσότερες λίστες εργασίας θα σας δώσει μια αίσθηση για το είδος του προγράμματος που θα έχει, έτσι ώστε να εφαρμόζεται μόνο σε πράγματα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

Express διαθεσιμότητα. Όταν κάνετε αίτηση για μια δουλειά, φροντίστε να εκφράσουν την ευελιξία σας σε υλικά δουλειά σας και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σας. Θέλετε να δείξετε ότι είστε πρόθυμοι να εργαστούν ό, τι ώρες είναι απαραίτητα, ειδικά εάν εργάζεστε δουλειά στροφή. Ενώ εσείς δεν θέλετε να βρίσκονται (δεν λένε ότι μπορείτε να εργαστείτε νύχτες, αν δεν μπορείτε, για παράδειγμα), να προσπαθήσει να αναδείξει την ικανότητά σας να λειτουργεί κάθε φορά που χρειάζεται.

Εμφάνιση δέσμευση. Πολλές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης δείτε πολλά του κύκλου εργασιών. Οι εργαζόμενοι έχουν την τάση να φύγει γρήγορα, είτε επειδή είναι οι μαθητές που επιστρέφουν στην τάξη, είτε επειδή βρουν μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Προσπαθήστε να δοθεί έμφαση στα υλικά δουλειά σας και τη συνέντευξη που είστε δεσμευμένοι στη θέση. Οι εργοδότες θα εκτιμήσουν έναν υποψήφιο ο οποίος είναι ενθουσιασμένος με τη δουλειά και δεν σκοπεύει να φύγει αμέσως.

Show, δεν λένε. Στο βιογραφικό σας και τη συνοδευτική επιστολή, αποφύγετε φράσεις κλισέ όπως «αυτο-μίζα» και «λειτουργεί καλά με τους άλλους.» Αντί να λέει ο εργοδότης ποιος είσαι, να τους δείξουμε. Για παράδειγμα, αν θέλετε να δείξετε ότι λειτουργεί καλά με τους άλλους, να αποτελέσει παράδειγμα στη συνοδευτική επιστολή σας μιας επιτυχούς έργου της ομάδας που εργάστηκε για. Επίσης, όταν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε τους αριθμούς για να αποδείξει την επιτυχία σας. Αν θέλετε να δείξετε τα χρήματα χειρισμό προηγούμενη εμπειρία σας, μπορείτε να πείτε στο βιογραφικό σας ότι «Υπεύθυνη για τη διαχείριση ανώτερη κατηγορία προϋπολογισμό πάνω από $ 10.000.» Αυτό το είδος των πληροφοριών που θα εντυπωσιάσει τον υπεύθυνο προσλήψεων, και να δείξει ποιος είσαι ως υπάλληλος.

Αντιμετωπίστε τη διαδικασία σαν μια αναζήτηση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Λάβετε υπόψη ότι η αίτηση για μια θέση εργασίας μερικής απασχόλησης είναι πάρα πολύ το ίδιο με την υποβολή αίτησης για μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Μπορείτε ακόμα γενικά θα πρέπει να υποβάλετε ένα βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή (αν και ορισμένα σημεία θα ζητήσει μόνο για μία αίτηση εργασίας και ίσως ένα βιογραφικό, ειδικά αν ισχύουν άτομο).

Μπορείτε, επίσης, θέλουν να πάρουν τη συνέντευξη στα σοβαρά. Να είστε βέβαιος για την έρευνα της εταιρείας και να προετοιμαστούν απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις συνέντευξης εκ των προτέρων (καθώς και απαντήσεις σε αυτές τις κοινές μερικής απασχόλησης ερωτήσεις συνέντευξης εργασίας). Φόρεμα σε κατάλληλη ενδυμασία συνέντευξη, καθώς και – επαγγελματία είναι τυπικό, αν και μπορείτε να φορέσετε επιχείρηση περιστασιακή για ένα πιο ανεπίσημο περιβάλλον εργασίας. Με ντύσιμο κατάλληλα, ο εργοδότης θα εκτιμήσουν ότι παίρνετε τη διαδικασία σοβαρά. Θα το άτομό του δείξει πόσο θέλετε τη δουλειά.

Εξετάστε το ενδεχόμενο προσωρινής εργασίας. Αν έχετε πρόβλημα να βρουν εργασία μερικής απασχόλησης, θεωρούν προσωρινή εργασία. Μπορείτε να ψάξετε σε χώρους εργασίας ή την εργασία με ένα γραφείο temp για να βρείτε τις βραχυπρόθεσμες θέσεις. Μερικές από αυτές τις θέσεις εργασίας μπορεί να διαρκέσει μέρες, εβδομάδες ή ακόμη και μήνες, και μερικές φορές μπορεί να μετατρέψει μια θέση temp σε μια μόνιμη. Μερικοί από αυτούς είναι πλήρους απασχόλησης, αλλά άλλοι είναι μερικής απασχόλησης.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *