Συμβουλές για το πώς να υποβάλει την παραίτησή σας

Posted on

Συμβουλές για το πώς να υποβάλει την παραίτησή σας

Τι σημαίνει η φράση  του διαγωνισμού παραίτησή σας  πω; Για να υποβάλει την παραίτησή σας είναι ένα επίσημο τρόπο της αφήγησης το αφεντικό σας ότι θα αποχωρήσει από την εργασία σας για να ακολουθήσει μια νέα ευκαιρία. Είναι η πράξη της κοινοποίησης εργοδότη σας ότι παραιτείται από την εργασία ή εγκαθίστανται σε νέες προσπάθειες.

Όταν παραιτηθεί, αυτό σημαίνει ότι είστε αυτός που αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση με τον εργοδότη σας. Η παραίτηση είναι συνήθως μια εθελοντική αποχώρηση από την εργασία από την πλευρά του εργαζομένου, σε αντίθεση με το ψήσιμο, απολύσεις, ή άλλο εργοδότη, ξεκίνησε τερματισμού.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η εταιρεία θα προσφέρει ένα εργαζόμενο τη δυνατότητα να παραιτηθεί αντί να απολυθούν ή να έχει τελειώσει η εργασία τους για την αιτία.

Τι είναι διαγωνισμού Παραίτηση σας;

Όταν υποβάλει την παραίτησή σας, μπορείτε συνήθως παρέχουν γραπτή ή προφορική ειδοποίηση ότι έχετε παραιτηθεί. Είναι συνήθης πρακτική να παρέχει ο εργοδότης σας με ειδοποίηση τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όταν είναι δυνατόν, έτσι ώστε να έχουν χρόνο για να βρει αντικατάστασης. Μια επιστολή παραίτησης είναι μια επίσημη επιστολή που δείχνει ότι είστε αφήνοντας την τρέχουσα θέση σας και προσδιορίζοντας, όταν την τελευταία μέρα σας θα είναι.

Πώς να Προκήρυξης ένα Παραίτηση

Εάν χάρη υποβάλει την παραίτησή σας, θα ανοίξει την πόρτα σε μια ομαλή, φιλικό χωρισμό από τον εργοδότη σας. Αν γίνει σωστά, θα αφήσει την απασχόληση καλές σχέσεις με τον εργοδότη σας.

Υπάρχει μια ποικιλία από διαφορετικούς τρόπους για να υποβάλει την παραίτησή σας, ανάλογα με τις περιστάσεις. Μπορείτε να παραιτηθεί το πρόσωπο (ο ευγενικός τρόπος για να το κάνουμε, αν δεν λειτουργούν εξ αποστάσεως), κάνει ένα τηλεφώνημα για να σταματήσουν το κάπνισμα ή να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το αφεντικό σας λέει είστε τερματισμού της απασχόλησης σας με την οργάνωση. Η πιο επίσημο τρόπο για να παραιτηθεί είναι να παρέχει ο εργοδότης σας με μια επίσημη επιστολή παραίτησης που περιέχει τον τίτλο σας, το τμήμα, καθώς και η επίσημη ημερομηνία αποχώρησης.

Πριν κλείσετε, συμβουλευτείτε τις πολιτικές για την απασχόληση του οργανισμού σας για οδηγίες σχετικά με την επισημοποίηση παραίτησή σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να δώσετε ειδοποίηση τουλάχιστον δύο εβδομάδες για τις θέσεις υποστήριξης και τουλάχιστον ένα μήνα για επαγγελματικούς ρόλους. Αν καλύπτονται από σύμβαση εργασίας, τις λεπτομέρειες και ψιλά γράμματα για το τι πρέπει να κάνετε για να το τελειώσει, ενώ παραμένει συμβατό. Μπορεί να είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με το είδος της εργασίας ή σύμβαση λεπτομέρειες.

Μερικές φορές μπορεί να μην είστε σε θέση να δώσει μια πλήρη δύο εβδομάδες – ή ακόμα και κάποια – προειδοποίηση.

Έγγραφο Αναχώρηση σας

Όταν παραιτηθεί, θεωρείται βέλτιστη πρακτική για να τεκμηριώσει τις προθέσεις σας εγγράφως ώστε να υπάρχει μια επίσημη γραπτή ρεκόρ. Φροντίστε να είναι απλή και σύντομη. Σημείωση προορίζονται τελευταία σου μέρα της απασχόλησης και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη για τις ευκαιρίες που είχαν, ενώ στο σημερινό ρόλο σας, ανάλογα με την περίπτωση.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το γιατί έχετε επιλέξει να φύγει, δεν είναι αναγκαία για την επιστολή, και μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για να συζητήσουν τους λόγους σας σε πρόσωπο με τον επιβλέποντα καθηγητή ή το ανθρώπινο δυναμικό το τμήμα σας.

Εξετάστε ένα γράμμα παραίτησης Δείγμα 

Εδώ είναι ένα παράδειγμα μιας επιστολής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για έμπνευση – αυτή η επιστολή θα εκτυπωθούν. Για αποσταλεί επιστολές, διαγράψτε όλα τα στοιχεία πριν από το «Αγαπητέ Παραλήπτη».

Το όνομά σας
Διεύθυνση σας
σας Πόλη, Τ.Κ.
Ο αριθμός τηλεφώνου σας
E-mail σας

Ημερομηνία

Ονοματεπώνυμο e-mail Παραλήπτη
Τίτλος
Οργάνωση
Διεύθυνση
Πόλη, Τ.Κ.

Αγαπητή κα Terry:

Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι έχω παραιτηθεί από τη θέση μου ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο ABC Productions. Η τελευταία μου μέρα θα είναι στις 19 Απριλίου, δύο εβδομάδες από σήμερα.

Είμαι ευγνώμων για το χρόνο που είχα στο ABC Company – Έχω μάθει τόσα πολλά για την κορυφαία ομάδα και πώς να εξισορροπήσει τη δημιουργικότητα με τις ανάγκες των πελατών. Θα Ποτέ δεν ξεχνάμε βέβαια τα ξενύχτια μας να πάρει το έργο Εταιρείας ΑΒΓ σε όλη τη γραμμή του τερματισμού. Η υποστήριξή σας ήταν πολύτιμη με αυτό το έργο, και τόσοι άλλοι όλα αυτά τα χρόνια.

Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω πώς μπορώ να βοηθήσει να διευκολύνει αυτή τη μεταβατική περίοδο, από τους κορυφαίους της αναζήτησης για την αντικατάσταση μου στην παροχή σημειώσεις σχετικά με τρέχοντα έργα.

Σας ευχόμαστε και όλοι στο ABC Company ό, τι καλύτερο.

Με εκτιμιση,

Εγγραφείτε το όνομά σας για την έντυπη μορφή 

Πληκτρολογούνται Το όνομά σας

Προγραμματίστε μια ομαλή μετάβαση

Είναι σε καλό γούστο για να γράψετε για το διευθυντή σας και μελλοντική αντικατάσταση της κατάστασης του καθενός από τα τρέχοντα έργα σας. Ανάλογα με τη σχέση με τον εργοδότη σας, μπορείτε να επιλέξετε να προσφέρει βοήθεια για να βρείτε ή / και την εκπαίδευση του προσώπου που θα κληρονομήσει την εργασία σας. Είναι επίσης λογικό να συναντηθεί με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού σας για να δημιουργήσει μια συνέντευξη εξόδου. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσει τα έγγραφα καθεστώς απασχόλησης και να κατανοήσουν τις συνέπειες για τις παροχές σας (όπως η υγειονομική κάλυψη, 401k κατάσταση και κατοχύρωσης χρονοδιαγράμματα, έχουν απομείνει άδεια μετ ‘αποδοχών (PTO) και άρρωστο χρόνο κ.λπ.) μέσα σε μετάβαση σας.

Αποφύγετε τον πειρασμό της ανατίναξης του εργοδότη ή δημόσια επικρίνει τις πολιτικές του προσωπικού και της εταιρείας. Μελλοντικούς εργοδότες μπορούν να κάνουν έρευνες για τη θητεία σας στην οργάνωση και τους συναδέλφους μπορεί να προβεί σε αντίποινα αν ήταν κρίσιμη ή προς τα αριστερά για κακές σχέσεις.

Τι γίνεται με τα επιδόματα ανεργίας όταν παραιτηθεί;

Οι εργαζόμενοι που παραιτούνται από μια θέση εργασίας συχνά δεν είναι επιλέξιμες για επιδόματα ανεργίας, αν και οι εργαζόμενοι να παραιτηθεί κάτω από πίεση ή από ένα εχθρικό περιβάλλον εργασίας μπορεί να είναι επιλέξιμες. Ελέγξτε με το κρατικό γραφείο ανεργίας σας και συμβουλευτείτε ένα σύμβουλο απασχόλησης, εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις επιπτώσεις της παραίτησης.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *