Συμβουλές για το πώς να γίνει δάσκαλος

Posted on

 Συμβουλές για το πώς να γίνει δάσκαλος

Οι εκπαιδευτικοί βοηθούν τους μαθητές τους να μάθουν και να εφαρμόσουν τις έννοιες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, κοινωνικές μελέτες, την τέχνη, τη μουσική, τη γλώσσα των τεχνών και της επιστήμης. Εργάζονται σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να λύσουν τα προβλήματα και να αναπτύξουν κρίσιμες διαδικασίες σκέψης.

Έχετε ό, τι χρειάζεται για να είναι ένας δάσκαλος; Σας Αν σημαντική στον τομέα της εκπαίδευσης, θα αποφοιτήσουν με τα σκληρά δεξιότητες που χρειάζεστε για να καθοδηγήσει τα παιδιά, αλλά η δουλειά του δασκάλου είναι πολύπλοκη. Απαιτεί δεξιότητες και προσόντα που δεν θα μάθουν στο σχολείο. Αυτές είναι γνωστές ως soft skills. Είτε έχετε γεννηθεί με αυτά ή θα πρέπει να τις αναπτύξουν κάπου στην πορεία.

Για να είναι ένας αποτελεσματικός δάσκαλος, μεταξύ των ιδιοτήτων σας πρέπει να είναι δημιουργικότητα και ευαισθησία στις ανάγκες των παιδιών. Θα πρέπει επίσης να έχουν ανώτερη οργανωτική, ακρόασης, και λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας. Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να προτρέπουν τα παιδιά, και αυτοί και οι γονείς τους θα πρέπει να βρείτε αξιόπιστες και τον ασθενή.

Αξιολογήσει εάν έχετε αυτές τις δεξιότητες, ή αν είστε πρόθυμοι να κάνουν μια συντονισμένη προσπάθεια για την ανάπτυξή τους. Εάν έχετε στην κατοχή σας τα απαραίτητα για την επιτυχία σε αυτόν τον τομέα γνωρίσματα, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά και να καταλάβω τι πρέπει να κάνετε για να καλύψει τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για να γίνει δάσκαλος.

Εκπαιδεύοντας τους Εκπαιδευτές

Ποια διαδρομή σας μεταφέρει σε μια σταδιοδρομία διδασκαλίας θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Περιλαμβάνουν αν θέλετε να διδάξει σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο, όπου θέλετε να εργαστείτε, τι βαθμό προτιμάτε, αν θέλετε να διδάξει ειδική εκπαίδευση φοιτητών, και το θεματικό τομέα στον οποίο θέλετε να ειδικεύονται αν υπάρχουν. Το επίπεδο της εκπαίδευσης που ήδη επιτευχθεί, δηλαδή αν έχετε ήδη πτυχίο, θα κάνει επίσης μια διαφορά.

  • Δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο;  Δημόσια εκπαιδευτικοί εργάζονται οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να έχουν πτυχίο τουλάχιστον πανεπιστημίου. Ιδιωτική δάσκαλοι συχνά χρειάζονται ένα επίσης. Συνήθως χρειάζονται τέσσερα χρόνια για να κερδίσουν ένα.
  • Που θέλεις να δουλέψεις?  Η κατάσταση στην οποία θέλετε να εργαστείτε μπορούσε να καθορίσει τις απαιτήσεις σας, ιδιαίτερα αν δεν θέλετε να πάρετε ένα πτυχίο στην εκπαίδευση και όχι μεγάλα σε άλλο subject.Traditionally, κάποιος έπρεπε να πάρει πτυχίο στην εκπαίδευση για να πάρει άδεια σε οποιοδήποτε κράτος . Τα περισσότερα κράτη, τώρα, είναι λίγο πιο ευέλικτη και έχουν αλλάξει τις απαιτήσεις αδειοδότησης τους για να επιτρέψουν βαθμούς σε άλλες μεγάλες εταιρείες. Όσοι πάτε αυτή η διαδρομή μπορεί ακόμα να ολοκληρώσει την κατάρτιση των εκπαιδευτικών μαθημάτων.
  • Τι Βαθμολογία Επίπεδο Θέλετε να διδάξει; Θα εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα κατάρτισης ειδικά για προτιμώμενο επίπεδο ποιότητας: Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (συνήθως προσχολικής ηλικίας στον βαθμό 3), Δημοτικής Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο μέσω Grade 6), ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (κατηγορίες 7 έως 12) .Elementary εκπαιδευτικοί καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα του θέματος στην τάξη, και την εκπαίδευσή τους αντανακλά αυτό. Ενώ στο κολλέγιο, μαθαίνουν πώς να διδάξουν πολλά θέματα συμπεριλαμβανομένης της γλώσσας τέχνες, τα μαθηματικά, την επιστήμη, την τέχνη και τη μουσική. Εκείνοι οι οποίοι προορίζονται για μια καριέρα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση εστίαση σε ένα και μόνο ένα.
  • Θέλετε να διδάξετε τακτική ή Ειδικής Αγωγής μαθητές; Αν θέλετε να εργαστείτε με μαθητές που έχουν ειδικές ανάγκες, θα πρέπει να λάβει ειδική εκπαίδευση. Συχνά είναι μακρύτερη από την προετοιμασία για την τακτική τους εκπαιδευτικούς της εκπαίδευσης.

Εκτός από την εγγραφή σε μαθήματα που καλύπτουν τις μεθόδους διδασκαλίας ένα θέμα ή, στην περίπτωση των επίδοξους δασκάλους δημοτικού σχολείου, διάφορα θέματα, φοιτητές σε προγράμματα κατάρτισης εκπαιδευτικών πρέπει επίσης να λάβει μαθήματα επαγγελματικής εκπαίδευσης. Μπορεί να περιλαμβάνουν μαθήματα με τίτλους όπως Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα, Εκπαιδευτική Τεχνολογία και Φιλοσοφία της Παιδείας.

εκπαίδευση στον τομέα είναι μέρος κάθε προγράμματος κατάρτισης των εκπαιδευτικών. Μπορείτε να το γνωρίζουν αυτό ως «διδασκαλία των φοιτητών.» Κατά τη διάρκεια αυτής της πρακτικής εμπειρίας μάθησης, θα περνούν το χρόνο τους στις αίθουσες διδασκαλίας που εργάζονται υπό την επίβλεψη ενός έμπειρου δασκάλου.

Κατά την επιλογή ενός προγράμματος κατάρτισης εκπαιδευτικών, ψάξτε για μία που είναι διαπιστευμένο από τις δύο το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της κατάρτισης των εκπαιδευτικών (NCATE) ή Εκπαίδευσης Συμβούλιο Διαπίστευσης των εκπαιδευτικών. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αδειοδότησης κράτους σας.

Παρά το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί ένα μεταπτυχιακό για να πάρει άδεια διδασκαλίας σας, μπορεί να χρειαστεί ένα για να το διατηρήσει. Ορισμένα κράτη απαιτούν να κερδίσετε μεταπτυχιακό πτυχίο σας μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν δύο τύποι προγραμμάτων εκπαίδευσης master-επίπεδο. One έχει σχεδιαστεί για τους πιστοποιημένους δασκάλους που θέλουν ή χρειάζονται ένα προχωρημένο βαθμό. Ο άλλος τύπος του προγράμματος είναι προσανατολισμένη προς τους φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν πιστοποιηθεί καθηγητές, αλλά έχουν πτυχίο πανεπιστημίου και σε άλλες μεγάλες εταιρείες.

Να πάρει σε ένα πρόγραμμα κατάρτισης των εκπαιδευτικών

Θα μπείτε συνήθως ένα πρόγραμμα κατάρτισης των εκπαιδευτικών πτυχίο επιπέδου μετά στο κολλέγιο για δύο χρόνια. Τα περισσότερα σχολεία της εκπαίδευσης απαιτούν από τους σπουδαστές να εφαρμόσουν σε αυτά τα προγράμματα κατά τη διάρκεια του έτους δευτεροετών φοιτητών τους, μετά την ολοκλήρωση άλλων μαθημάτων κολλεγίων. Κάποιοι προβλέπουν, επίσης, ότι οι φοιτητές επιλέγουν μια δεύτερη μεγάλη. μεγάλες εταιρείες Δευτεροβάθμια εκπαίδευση συχνά διπλή σημαντική στον τομέα της εκπαίδευσης και το θέμα που σκοπεύουν να διδάξουν.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής για μεταπτυχιακά προγράμματα διαφέρουν ανάλογα με το αν οι μαθητές τους είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι ή εκείνους που δεν έχουν καμία εμπειρία. Μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ελάχιστο μέσο όρο βαθμολογίας σημείο, προπτυχιακών μαθημάτων φιλελεύθερες τέχνες, συστατικές επιστολές, μια προσωπική δήλωση και μια συνέντευξη.

Πώς να πάρει την άδεια

Αν θέλετε να διδάξει σε ένα δημόσιο σχολείο οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα χρειαστείτε μια άδεια, που μερικές φορές ονομάζεται πιστοποίηση. Έχοντας κάποιος δεν είναι ένας όρος της συμφωνίας για την απασχόληση σε περισσότερα ιδιωτικά σχολεία, όμως.

Μεμονωμένα κράτη καθορίσει τις απαιτήσεις αδειοδότησης, αλλά συχνά περιλαμβάνουν, εκτός από το πτυχίο πανεπιστημίου, περνώντας μια βασική εξέταση δεξιοτήτων. Ορισμένα κράτη διαχειρίζονται τις δικές τους εξετάσεις, αλλά πολλοί χρησιμοποιούν το PRAXIS, το οποίο η Testing Service Εκπαιδευτικές (ETS) διαχειρίζεται.

Ενώ εσείς δεν χρειάζεται ένα μεταπτυχιακό για να γίνει άδεια, ορισμένα κράτη απαιτούν ένα για τη διατήρηση αδειών. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να λάβει μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης για να συμβαδίσει με την επαγγελματική ανάπτυξη.

Απαιτήσεις αδειοδότησης διαφέρουν από χώρα σε χώρα, οπότε θα πρέπει να διερευνήσει τις απαιτήσεις του κάθε κράτους. Το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι College of Εκπαίδευσης διατηρεί ένα κράτος-από-κρατική οδηγός για την πιστοποίηση των εκπαιδευτικών .

Συχνά υπάρχει αμοιβαιότητα μεταξύ των κρατών, ώστε αν πληρούν τις απαιτήσεις αδειοδότησης σε ένα, συνήθως θα είναι σε θέση να πάρει άδεια στο άλλο. Και πάλι, ελέγξτε το τμήμα της εκπαίδευσης του κράτους σας.

Να πάρει την πρώτη σας δουλειά διδασκαλία: Τι κάνει ένα ανταγωνιστικό υποψήφιες

Προτού να το ξέρετε, θα είστε έτοιμοι να ψάξουν για πρώτη διδακτική εργασία σας. Αναρωτιέστε τι ποιότητες εργοδότες θέλουν το δάσκαλο; Για να σας δώσω μια ιδέα, εδώ είναι οι προδιαγραφές βρίσκονται σε ανακοινώσεις θέσεων εργασίας από διάφορες πηγές:

  • «Επιδεικνύει γνώση ανάλογα με την ηλικία προσεγγίσεις στη μάθηση, τις δεξιότητες, τις γνώσεις, τα ενδιαφέροντα και την πολιτιστική κληρονομιά»
  • «Σε βάθος γνώση των εννοιών και δεξιοτήτων που σχετίζονται με την συγκεκριμένη περιοχή περιεχομένου»
  • «Η ικανότητα να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά την τεχνολογία ως ένα εκπαιδευτικό εργαλείο»
  • «Αποδεδειγμένη ικανότητα να διατηρήσει ένα ασφαλές περιβάλλον μάθησης μέσα από την καλή διαχείριση τάξεις»
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *