Συμβουλές για τη χρήση Συνέχιση Λέξεις-κλειδιά

Posted on

Συμβουλές για τη χρήση Συνέχιση Λέξεις-κλειδιά

λέξεις-κλειδιά βιογραφικό είναι ζωτικής σημασίας για να σας βοηθήσει να πάρετε το βιογραφικό σας αντιληπτές από τους εργοδότες. Με τη συμπερίληψη των λέξεων-κλειδιών στο βιογραφικό σας και τη συνοδευτική επιστολή, θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να προσγείωσης μια συνέντευξη για δουλειά.

Λέξεις-κλειδιά είναι λέξεις ή σύντομες φράσεις που σχετίζονται με ιδιαίτερες απαιτήσεις για μια θέση εργασίας. Αυτοί είναι οι δεξιότητες, τις ικανότητες, τις πιστοποιήσεις και τις ιδιότητες που ένας διευθυντής προσλήψεων αναζητά σε έναν υποψήφιο.

Όταν ένας διευθυντής προσλήψεων μοιάζει με ένα σωρό βιογραφικά, αυτός ή αυτή σαρώνει κάθε βιογραφικό να βρείτε αυτές τις λέξεις-κλειδιά. Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν ακόμα και αυτοματοποιημένα συστήματα αιτούντα παρακολούθησης (ATS), γνωστή επίσης και ως συστήματα διαχείρισης ταλέντων, στην οθόνη των υποψηφίων για θέσεις εργασίας.

Ένας τρόπος για μια ATS λειτουργεί είναι να εξαλείψει τα βιογραφικά που λείπουν ορισμένες λέξεις-κλειδιά. Εάν το λογισμικό ή το μισθώνοντας διευθυντή δεν εντοπίζει καμία από τις λέξεις-κλειδιά στο βιογραφικό σας ή τη συνοδευτική επιστολή, η αίτησή σας θα μπορούσε να πάρει πέταξαν έξω. Ενσωματώνοντας τις λέξεις-κλειδιά στο βιογραφικό σας ή τη συνοδευτική επιστολή, θα αποδείξει, με μια ματιά, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης.

Τύποι Συνέχιση Λέξεις-κλειδιά

βιογραφικό λέξεις-κλειδιά σας θα πρέπει να περιλαμβάνουν ειδικές απαιτήσεις της θέσης εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων σας, τις ικανότητες, τις σχετικές πιστοποιήσεις, και τις προηγούμενες θέσεις και τους εργοδότες. Ουσιαστικά, οι λέξεις-κλειδιά πρέπει να είναι λέξεις που, με μια ματιά, θα δείξει το μισθώνοντας διευθυντή που είναι ένα αγαθό κατάλληλο για την εργασία.

Για παράδειγμα, με βάση την εμπειρία, ένας υποψήφιος για παροχές σε εργαζομένους διοικητική θέση μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ακόλουθες λέξεις-κλειδιά βιογραφικό:

 • προγράμματα παροχών σε εργαζομένους
 • παροχές υγειονομικής περίθαλψης
 • πολιτική Παροχών

Ένας εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν:

 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Σύστημα παρακολούθησης Πελατών
 • δεξιότητες υπολογιστών
 • εμπειρία εισόδου Παραγγελία

Συμβουλές για την εύρεση Λέξεις-κλειδιά
ανακοινώσεις θέσεων εργασίας αναθεώρηση που είναι παρόμοια με τις θέσεις που σας ενδιαφέρει και να αναζητήσουν τις λέξεις-κλειδιά για να ενσωματώσει στο βιογραφικό σας. Αναζήτηση κατάλογοι εργασίας που ταιριάζουν υπόβαθρο ή την εμπειρία σας και να σαρώσει τα τσιτάτο. Οι λέξεις-κλειδιά ή φράσεις θα σκορπιστεί σε όλη την καταχώρισή εργασίας και στα «προσόντα» και «ευθύνες» τμήματα. Ενσωματώστε τις δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά στο βιογραφικό σας.

Επίσης, ελέγξτε την ιστοσελίδα της εταιρείας για πιθανές λέξεις-κλειδιά. Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιεί η εταιρεία για να περιγράψει τον εαυτό για να αποδείξει ότι είστε ένα αγαθό κατάλληλο για αυτούς. Μπορείτε να βρείτε αυτή τη γλώσσα στο «About Us» της ιστοσελίδας της εταιρείας, ή στην εργασία λίστα ίδιο. Για παράδειγμα, αν η ίδια η εταιρεία χαρακτηρίζει ως «δημιουργική», θα μπορούσε να ενσωματώσει «δημιουργική» και «δημιουργικότητα» στο βιογραφικό σας. Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τις λέξεις-κλειδιά για το βιογραφικό σας για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τη γλώσσα της εταιρείας.

Συμβουλές για τη χρήση λέξεων-κλειδιών στο βιογραφικό σας

Να είστε συγκεκριμένοι. Συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά που είναι τόσο στενά που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη εργασία γίνεται. Η πιο εστιασμένη και ειδικά αν είστε στη γλώσσα σας, τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητα θα πρέπει να αποδείξει είστε ένας καλός αγώνας και να διαβαστεί από το λογισμικό σάρωσης βιογραφικό.

Γνωρίστε πρόταση αξίας της εταιρείας. Πρόταση αξίας της εταιρείας είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό τους. Βεβαιωθείτε ότι οι λέξεις-κλειδιά βιογραφικό σας και την εμπειρία σας διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει το εμπορικό σήμα της εταιρείας. Για περισσότερες λέξεις-κλειδιά ή φράσεις σημαντική για την εταιρεία, μεταβείτε στη σελίδα LinkedIn της εταιρείας για να δούμε πώς οι ίδιοι περιγράφουν. Επίσης, φροντίστε να κάνετε κλικ στο προφίλ του προσωπικού της εταιρείας και την αναζήτηση για παρόμοιες θέσεις που κάνεις αίτηση για, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο πώς οι ίδιοι περιγράφουν ως πολύτιμα μέλη της εταιρείας.

Χρησιμοποιήστε όσες λέξεις-κλειδιά όσο το δυνατόν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αγγίξει τις περισσότερες, αν όχι όλες, από τις λέξεις-κλειδιά που είναι σχετικές με κάθε θέση. Φυσικά, δεν χρησιμοποιούν μια λέξη-κλειδί δεξιότητα, αν δεν έχετε αυτή την ικανότητα. Ενσωματώστε όσες κατάλληλες λέξεις-κλειδιά όσο το δυνατόν να σας βοηθήσει να ταιριάζει με τα προσόντα σας για τη δουλειά. Ωστόσο, οι λέξεις-κλειδιά πρέπει να είναι κατάλληλα και να ρέει απρόσκοπτα όλη βιογραφικό σας. Με άλλα λόγια, μην το παρακάνετε.

Ανακατέψτε τις λέξεις-κλειδιά. Περιλαμβάνει ένα μείγμα διαφορετικών τύπων των λέξεων-κλειδιών, συμπεριλαμβανομένων δεξιότητες, σκληρά δεξιότητες, τσιτάτο βιομηχανίας, πιστοποιήσεις, και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας μια ευρεία ποικιλία των λέξεων-κλειδιών θα δείξει ότι έχετε όλες τις διαφορετικές ιδιότητες που απαιτούνται για τη δουλειά. Επίσης, το λογισμικό σάρωσης βιογραφικό της εταιρίας θα μπορούσε να προγραμματιστεί για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί, έτσι θα θελήσετε να περιλαμβάνουν συνώνυμα των λέξεων-κλειδιών. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε «κύριος του έργου» ως λέξη-κλειδί για το βιογραφικό σας, αλλά η εταιρεία χρησιμοποιεί «δημιουργός» αντ ‘αυτού.

Με τη χρήση πολλαπλών εκδόσεων των λέξεων-κλειδιών και φράσεις, το βιογραφικό σας θα έχουν μια καλύτερη πιθανότητα να διαβαστεί από ένα πρόγραμμα σάρωσης.

Βάλτε τις λέξεις-κλειδιά παντού. Για έναν εργοδότη ή σε ένα πρόγραμμα σάρωσης για να βρείτε τις λέξεις-κλειδιά σας, πασπαλίστε τις λέξεις-κλειδιά σε όλο το βιογραφικό σας. Μπορεί να ενσωματώσει αυτές τις λέξεις στην περίληψη βιογραφικό δήλωσή σας, παρελθόν περιγραφές θέσεων εργασίας, την ενότητα των δεξιοτήτων του το βιογραφικό σας, και οποιοδήποτε άλλο μέρος του βιογραφικού σας που κρίνεται σκόπιμο. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή τακτική για να τοποθετήσετε τις πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά σε ένα ειδικό «βασικών ικανοτήτων» πίνακα στην αρχή του βιογραφικού σας, αμέσως μετά την περίληψη βιογραφικό σας δήλωση.

Αυτό θα βοηθήσει τις λέξεις-κλειδιά για να «σκάσει» στη σελίδα.

Εξετάστε ένα Παράδειγμα Resume

Αυτό το παράδειγμα περιλαμβάνει τις λέξεις-κλειδιά στην ενότητα «Βασικές Δεξιότητες», καθώς και στις περιγραφές για την κάθε θέση.

Geoffrey Gold
1234 έλατο Hills Parkway
Milwaukee, WI 53205
555-555-5555
ggold@email.com

Περίληψη προσόντων:

Το κόστος-συνειδητή και αναλυτικά έξυπνη  Compensation & Benefits Manager  προσφέρει την εμπειρία των 10 ετών βελτιστοποίηση των προγραμμάτων οφέλη για τους μεγαλύτερους εργοδότες στον τομέα της μεταποίησης.

Βασικές Δεξιότητες : Οφέλη Διοίκησης, την Αναπτυξιακή Πολιτική Παροχών, των εργαζομένων Διατήρηση στρατηγικές, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού αρχείου, Διαδικασία Αξιολόγησης και βελτιώσεις, Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Προβλέψεων

Επαγγελματική εμπειρία

XYZ Manufacturing Corporation, Milwaukee, WI
Compensation & Benefits Manager , 02/2013-σήμερα
Μόχλευση βαθιά γνώση των υφιστάμενων αμοιβών και μισθών των δομών για τη διάρθρωση και την εφαρμογή οικονομικά αποδοτικών οφέλη πακέτα για το εργατικό δυναμικό 1200-μέλος. Σκηνοθεσία προσωπικό των 5 βοηθοί ΥΕ στην επικοινωνία οφέλη πληροφοριών, τις πολιτικές και τις διαδικασίες για το προσωπικό.

 • Re προέλευσης κύριος προμηθευτής παροχές υγειονομικής περίθαλψης, τη μείωση του κόστους του προγράμματος κατά 57%.
 • Επιμελώς εξασφαλίζουν την εταιρική συμμόρφωση με όλους τους διέπουν ομοσπονδιακές και πολιτειακές κανονισμούς.

ΗΝΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, Milwaukee, WI
Αμοιβών και Παροχών Specialist , 06 / 2008-02 / 2013
Επιδεξίως ταξινομούνται νέους υπαλλήλους για να καθορίσει και να ξεκινήσει προγράμματα παροχών. Εκπαιδευμένο προσωπικό στη διάθεση οφέλη και τις διαδικασίες εφαρμογής? καταρτίζονται και διανέμονται εκθέσεις όφελος.

 • Παίχθηκε καθοριστικό ρόλο στην εξασφάλιση εκτελεστικό buy-in για μια νέα δομή αποζημίωση που αύξησε την ταχύτητα της επιλεξιμότητας των εργαζομένων για τα διαθέσιμα επίπεδα παροχών.
 • Δημιουργήθηκε μια αποτελεσματική διαδικασία διαχείρισης αρχείων που αποβάλλεται μια σοβαρή καθυστέρηση αρχείων εντός έξι εβδομάδων από την αρχική πρόσληψη.

Εκπαίδευση και Πιστοποίηση

Associate Degree στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
WISCONSIN Indianhead Technical College, Ashland, Ουισκόνσιν

Τεχνική επάρκειας : Microsoft Office Suite (Advanced Excel, Word, Access, PowerPoint) και το λογισμικό διαχείρισης αποζημίωσης PeopleSoft

Χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά στη συνοδευτική επιστολή σας

Θα πρέπει να περιλαμβάνει τις λέξεις-κλειδιά στη συνοδευτική επιστολή σας σε περίπτωση συνοδευτική επιστολή σας έχει σαρωθεί. Ακόμη και αν η συνοδευτική επιστολή δεν ελέγχονται από ένα πρόγραμμα, θα έχετε μια καλύτερη πιθανότητα να επιλεγεί για μια συνέντευξη ως προσόντα υποψηφίων, αν οι λέξεις-κλειδιά και φράσεις που αναγράφονται σε όλη τη συνοδευτική επιστολή.

Συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά στο σώμα της επιστολής σας, φροντίζοντας να ταιριάζουν με τις πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά και τις δεξιότητες που αναφέρονται στην εργασία λίστα. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να περιγράψει τις σχετικές δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας σε κουκκίδες, λέξη-φορτωμένο δηλώσεις στη δεύτερη ή την τρίτη παράγραφο της επιστολής σας. Με τη χρήση λέξεων-κλειδιών στρατηγικά στη συνοδευτική επιστολή σας, θα είστε σε θέση να πείσει τον υπεύθυνο προσλήψεων να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή για να συνοδεύει το βιογραφικό του.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *