Συμβουλές για προπτυχιακούς Ψάχνω Αθλητισμός Καριέρα Εργασίας

Posted on

Συμβουλές για προπτυχιακούς Ψάχνω Αθλητισμός Καριέρα Εργασίας

Μια καριέρα στον αθλητισμό θεωρείται μια δουλειά όνειρο για πολλούς ανθρώπους, και υπάρχουν πολλά μονοπάτια στο πεδίο. Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται για τον αθλητισμό, συχνά σκέφτονται για τους αθλητές, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες θέσεις εργασίας που υπάρχουν για τη στήριξη των αθλητών ή σε αυτούς ή τις ομάδες ή πρωταθλήματα που αντιπροσωπεύουν την προώθηση.

Ακόμα κι αν υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι των θέσεων εργασίας, είναι ένα ανταγωνιστικό πεδίο. Εκείνοι που θα έχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία να πάρει ένα πόδι στην πόρτα και την προώθηση της συχνά είναι εκείνοι που αρχίζουν θέτοντας τις βάσεις για την καριέρα τους στο κολέγιο.

Είδη Αθλητισμός Καριέρα

Η επιχείρηση του αθλητισμού είναι ευρεία, και σχεδόν κάθε επαγγελματικό τομέα μπορεί να συνδεθεί με τον αθλητισμό με κάποιο τρόπο. Μερικά από τα πιο κοινά μονοπάτια περιλαμβάνουν:

  • Επιχειρηματικές δραστηριότητες: Αθλητικές ομάδες και πρωταθλήματα, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό οι επιχειρήσεις, εξακολουθούν να υπάρχουν επιχειρήσεις και χρειάζεται να είναι έτσι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει λογιστών, λογιστές, διαχειριστές, και πολλά άλλα. Στα υψηλότερα επίπεδα, εκείνοι που εργάζονται με τους αριθμούς πρέπει να είναι έμπειροι στην κατανόηση ειδικά θέματα, όπως το μισθό καλύμματα και τα επαγγελματικά συμβόλαια. Στα χαμηλότερα επίπεδα, η εμπειρία με συγκέντρωση χρημάτων και να πάρει από με περιορισμένους πόρους είναι πολύτιμη.
  • Διαχείρισης Αθλητισμός: Αυτή είναι μια ευρεία κατηγορία μπορεί να κυμαίνεται από το γυμνάσιο αθλητικών διευθυντών σε όλη τη διαδρομή μέχρι τους γενικούς διευθυντές των μεγάλων επαγγελματικών αθλητικών franchises. Περιλαμβάνει επίσης παράγοντες που εκπροσωπούν τους αθλητές, και δεν είναι ασυνήθιστο για τους να έχουν πτυχία νόμου.
  • Μάρκετινγκ / Δημοσίων Σχέσεων: Για τα εισιτήρια πωλούν, αθλητικές ομάδες πρέπει να ανταγωνιστεί με άλλες επιλογές διασκέδασης στις αγορές τους, πέραν των άλλων αθλητικών ομάδων. Marketing μια ομάδα και οι παίκτες της είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού, και έμπειρους επαγγελματίες του μάρκετινγκ μπορεί να το κάνει να συμβεί.
  • Δημοσιογραφία / μετάδοση: Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι δεν λειτουργούν για αθλητικές ομάδες αλλά και για ειδησεογραφικούς οργανισμούς που καλύπτουν τις ομάδες. Ωστόσο, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς συνήθως χρησιμοποιούνται από τις ομάδες, και, επίσης, δεν είναι ασυνήθιστο για τους δημοσιογράφους εκτύπωσης να στραφούν προς την πλευρά των δημοσίων σχέσεων της επιχείρησης και να εργαστούν για μια ομάδα ή ένα πρωτάθλημα που ανήκει έξοδο ειδήσεων.
  • Υγειονομική περίθαλψη: Σημαντικές επαγγελματικές αθλητικές ομάδες έχουν τη δική τους γιατρούς της ομάδας, οι οποίοι είναι οι γιατροί που ειδικεύονται στην αθλητιατρική. Επιπλέον, πολλοί φυσιοθεραπευτές εργάζονται ειδικά με τους αθλητές.
  • Coaching / scouting: Οι περισσότεροι προπονητές και προσκόπους είναι πρώην παίκτες, αλλά δεν είναι κατ ‘ανάγκην οι παίκτες που αγωνίστηκαν στα υψηλότερα επίπεδα. Μερικά είναι, αλλά πολλοί είναι οι αθλητές που μετατοπίζεται σε αυτούς τους ρόλους από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ημέρες παίξιμό τους ήταν πάνω.

Κολλέγιο Εμπειρία / Πρακτική άσκηση

Αθλητισμός σταδιοδρομία αρχίζουν συχνά στο κολέγιο. Οι περισσότεροι κολέγιο αθλητικά τμήματα προσλάβουν φοιτητές σε θέσεις εργασίας εργασίας entry-level στα γραφεία των επιχειρήσεων ή σε αθλητικά τμήματα πληροφοριών τους, που ειδικεύονται στην παροχή λεπτομερών πληροφοριών για τοπικά καταστήματα ειδήσεις για τις ομάδες και τους αθλητές. Θέσεις εργασίας είναι επίσης διαθέσιμα για τους δημοσιογράφους των φοιτητών και σπουδαστών ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε μαθητή επιχείρηση εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, ή τηλεοπτικούς σταθμούς. Κολέγια με τα αθλητικά προγράμματα ιατρικής βοηθήσει συχνά ομάδες προσωπικού με προπονητές.

Από την πανεπιστημιούπολη, μικρές πρωτάθλημα αθλητικές ομάδες προσλαμβάνουν τακτικά ασκούμενοι για παρόμοιους ρόλους με τα προνόμια τους, όπως και οι γύρω ειδησεογραφικούς οργανισμούς ή τους συνεργάτες εκπομπή ότι οι ομάδες κολλεγίων περιοχή κάλυψης. Υπάρχει συχνά μια συμφωνία συνεργασίας μεταξύ κοντινά ιδρύματα και πανεπιστήμια που μπορούν να παρέχουν οι ασκούμενοι σε τακτική βάση.

Δικτύωση και οικοδόμηση εμπιστοσύνης

Υπάρχει γενικά μεγαλύτερη σταθερότητα δουλειά με το κολέγιο αθλητικά τμήματα από ό, τι υπάρχει με τις επαγγελματικές αθλητικές ομάδες. Business-και οι θέσεις μάρκετινγκ που σχετίζονται με μπορεί να είναι σχετικά σταθερή με επαγγελματικές ομάδες, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει κύκλου εργασιών με πολλές θέσεις λόγω του φαινομένου ντόμινο της νέας διοίκησης ή νέα προπονητές που προσέλαβε κάθε λίγα χρόνια. Νέα γενικοί διευθυντές συχνά σαν να προσλάβουν άτομα που ήδη γνωρίζουν και εμπιστεύονται, και το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές οι οποίοι έχουν επίσης λόγο ο οποίος προσλαμβάνεται ως εκπαιδευτές και άλλες παρόμοιες θέσεις.

Μέρος της επιτυχίας εργασίας στον αθλητισμό αναπτύσσει μία σχέση με αυτά που έχουν ήδη στην επιχείρηση και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η δημιουργία αυτών των σχέσεων συχνά ξεκινά με βήματα του μωρού. Για παράδειγμα, ένας φυσιοθεραπευτής που εργάζεται σε κλινική μπορεί να αποκτήσει μια χούφτα πιστοί ασθενείς. Ένας από αυτούς τους ασθενείς μπορεί να συνδεθεί με κάποιον με ένα τοπικό κολέγιο ή μικρές υπέρ της ομάδας που βάζει σε μια καλή κουβέντα για αυτό το φυσιοθεραπευτή. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευκαιρία να συνεργαστεί με μερικά από αθλητές της ομάδας, και ίσως ακόμη και μια θέση πλήρους απασχόλησης κάτω από το δρόμο.

ξεκινώντας Μικρό

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται αθλητικές ομάδες, συχνά σκέφτονται μεγάλων επαγγελματικών ενώσεων και μεγάλα προγράμματα κολέγιο, αλλά υπάρχουν περισσότερες ομάδες σε πολύ μικρότερη κλίμακα. Major League Baseball και το National Hockey League και οι δύο έχουν εκτατικά συστήματα μικρές πρωτάθλημα, και αντιπροσωπεύουν σχολεία τμήμα Ι για λιγότερο από το ένα τρίτο των αθλητικών προγραμμάτων στο NCAA. Με άλλα λόγια, μια καριέρα στον αθλητισμό είναι πιο πιθανό να ξεκινήσει με ένα μικρό κολέγιο ή χαμηλού επιπέδου ομάδα δευτερεύουσα ένωση σε μια μικρή πόλη.

Σημαντικές βελτιώσεις

  • Αθλητικές ομάδες χρειάζονται επαγγελματίες από ένα ευρύ φάσμα τομέων.
  • Μια διαδρομή για μια καριέρα στον αθλητισμό αρχίζει στο κολέγιο.
  • Όντας ένας αθλητής δεν είναι απαραίτητο, αλλά έχει βοηθήσει με κάποιες θέσεις.
  • Αναμένουμε τις πρώτες θέσεις να είναι με μικρά κολέγια ή μικρές επαγγελματικές αθλητικές ομάδες.

Αθλητικό Εμπειρία

Οι θέσεις εργασίας όπου αθλητική εμπειρία συχνά είναι απαραίτητο για να πάρει ένα πόδι στην πόρτα είναι προπόνηση ή αναζήτηση. Αν μη τι άλλο, είναι δύσκολο για έναν προπονητή ή προσκόπων για να είναι αποτελεσματική αν δεν έχουν παίξει το παιχνίδι, όπου κάνουν τα προς το ζην. Όπως επίσης, είναι και θα είναι δύσκολο για κάποιον που δεν είχε παίξει το παιχνίδι για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των παικτών ή άλλους προπονητές ή προσκόπους.

Όντας ένας αθλητής σήμερα ή στο παρελθόν, δεν είναι μια αναγκαιότητα για τις περισσότερες άλλες θέσεις εργασίας, αλλά είναι ευεργετική. Ακόμη και ως ερασιτέχνης χαμηλού επιπέδου, είναι ένας ανταγωνιστικός δρομέας, παίκτης του γκολφ ή τένις, για παράδειγμα, βοηθά να αναπτύξουν μια κατανόηση της δέσμευσης και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για τους αθλητές για τις ομάδες που υποστηρίζονται από μπροστά προσωπικό γραφείο.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *