Συμβουλές για να σας βοηθήσει να υπερνικήσει το φόβο σας Δημόσιας Μιλώντας

Posted on

Συμβουλές για να σας βοηθήσει να υπερνικήσει το φόβο σας Δημόσιας Μιλώντας

Η φράση «δημόσια ομιλία» προκαλεί φόβο και το άγχος στο μυαλό των κατά τα άλλα αρμόδια και αυτοπεποίθηση ανθρώπους. Μήπως η σκέψη του μιλώντας μπροστά σε μια ομάδα προκαλούν φόβο, σας κάνει να ιδρώσετε, και να πάρετε την καρδιά σας χτυπάει; Είναι πιθανό να έχετε glossophobia – ο φόβος της δημόσιας ομιλίας.

Glossophobia είναι μία από τις πιο κοινές από τους φόβους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσετε την προβολή των επιχειρήσεων τόσο γιατί μπαίνουν στον κόπο να ξεπεράσουν νευρικότητα ομιλία σας; Ενίσχυση στην εξέδρα, όχι μόνο να σας θέσεις ως εμπειρογνώμονας στον τομέα της επιχείρησής σας, αλλά παρέχει επίσης εύκολη παραπομπές και βελτιωμένες δυνατότητες πωλήσεων.

Παρουσιάζοντας ένα μη-πωλήσεις ενημερωτική ομιλία ζεσταίνει την αγορά-στόχο σας και να χτίζει την εμπιστοσύνη. Σε αντίθεση με ατελείωτες κρύο κλήσεις, οι άνθρωποι που παρουσιάζουμε και συνέχεια με είναι πιο δεκτικοί στην ακρόαση προσφορά σας των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Ξεπεράστε το φόβο σας της δημόσιας ομιλίας και να ενισχύσει την επιχείρησή σας με αυτές τις επτά συμβουλές.

1. Ξεκινήστε Μικρές

Εάν είστε νέοι στον κόσμο της δημόσιας ομιλίας, ξεκινήστε μικρή. Βρείτε μερικούς φίλους και την οικογένειά σας να ασκήσετε επάνω. Ξεκινήστε μιλώντας σε μικρότερες ομάδες και να χτίσει από εκεί. Το μέγεθος του ακροατηρίου δεν κάνει καμία διαφορά. Εάν γνωρίζετε το θέμα σας, προ-μιλώντας φόβο σας θα εξατμιστεί γρήγορα.

2. Προετοιμάστε καλά

Τίποτα δεν βοηθούν στη χαλάρωση και το φόβο της δημόσιας ομιλίας περισσότερο από το να γνωρίζει το υλικό σας. Η ικανότητα να συνδεθεί με το ακροατήριό σας προέρχεται από το να έχουν την αυτοπεποίθηση που δεν θα χαθείτε κατά τη διάρκεια της παράδοσης. Πρόβες αρκετές φορές πριν από τη μεγάλη συζήτηση. Χρόνος παρουσίασή σας και να έχετε πάντα αντίγραφα ασφαλείας υλικού στο χρόνο περίπτωση που έχει απομείνει.

3. Να μην είναι μόνο απομνημονεύσει τις λέξεις

Mastering την τέχνη της δημόσιας ομιλίας δεν προέρχεται από την απομνημόνευση λέξη προς λέξη ολόκληρη την ομιλία σας. Οι πραγματικοί επαγγελματίες γνωρίζουν το υλικό τους με την ανάμνηση βασικά σημεία και προτροπές για δευτερεύοντα θέματα και παραδείγματα για να καλύψει.

4. Αποφύγετε την κοινή σφαίρες

Η πλειοψηφία των επιχειρήσεων παρουσιάσεις και ομιλίες είναι βαρετό μονολόγους γεμάτη με ατελείωτες διαφάνειες PowerPoint και κουκκίδες. Trash την παρουσίαση του PowerPoint και να κάνει το υλικό σας το εστιακό σημείο της ομιλίας. Εάν χρησιμοποιείτε το PowerPoint, να λάβει την προσέγγιση της χρήσης οπτικά εφέ που μεταφέρουν γρήγορα το μήνυμά σας.

5. Μειώστε το στρες

Η πιο φοβερή στιγμή της κάθε παρουσίασης είναι το ένα λεπτό πριν την είσοδο σκηνή σας. Χρησιμοποιήστε την τακτική των ελίτ αθλητών από την απεικόνιση ένα θετικό αποτέλεσμα και τη χρήση βαθιά αναπνοή κοιλιά να μειώσει το άγχος και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης.

6. Βρείτε ένα φίλο να επικεντρωθεί σε

Πριν από την δημόσια ομιλία σας στη σκηνή εισαγάγει τον εαυτό σας με μερικά μέλη του ακροατηρίου στην πρώτη σειρά. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας σας δούμε αυτούς τους ανθρώπους στα μάτια για να διευκολύνει τα νεύρα σας και να συνδεθείτε με το κοινό σας.

7. Βάλτε το Κοινό

Δημιουργώντας μια παρουσίαση μονόλογο βάζει όλο το έργο της ενημέρωσης και την ψυχαγωγία του κοινού σε σας. Κάντε ομιλίας σας μια αμφίδρομη αλληλεπίδραση με ερωτήσεις και συμμετοχή για τη μείωση πλήξη και να μιλήσει με ευκολία. Έχοντας την ομάδα συμμετέχουν, επίσης, σας δίνει χρόνο να αναδιοργανώσουν τις σκέψεις σας, αν τα πράγματα πάνε από τη διαδρομή.

Κάνετε τη δημόσια ομιλία μέρος του σχεδίου μάρκετινγκ σας και να αυξήσετε την επιτυχία της επιχείρησής σας. Ο φόβος σας θα εξατμιστεί την πάροδο του χρόνου και θα αναρωτιούνται γιατί δεν είχαν ξεκινήσει νωρίτερα.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *