Σημαντικές Soft Skills για Εργατικά επιτυχία

Posted on

Σημαντικές Soft Skills για Εργατικά επιτυχία


Κατά την υποβολή αίτησης για μια θέση εργασίας, πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να τονίσει σκληρό δεξιότητές τους – τις ειδικές γνώσεις και τις ικανότητες που απαιτούνται για μια συγκεκριμένη εργασία. Αυτά είναι συνήθως δεξιότητες που μπορούν να οριστούν με σαφήνεια και να μετρηθούν. Είναι επίσης απαραίτητο να αναδείξει τις πιο σημαντικές δεξιότητες που διαθέτουν, για να δείξει γιατί είστε ο καλύτερος υποψήφιος για τη δουλειά.

Όταν αναζητούν εργασία ή μια προαγωγή, δεξιότητες σας μπορεί να είναι εξίσου σημαντική με τα σκληρά δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στη δουλειά.

Συμβουλή : Μαλακό δεξιότητες είναι πολύ πιο δύσκολο να οριστεί και το μέτρο – είναι οι διαπροσωπικές ή «λαός» δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να αλληλεπιδρούν με επιτυχία με άλλους στο χώρο εργασίας.

Ανεξάρτητα από τη δουλειά, θα πρέπει να συνεργαστούν αποτελεσματικά με τους επόπτες και τους ανθρώπους πάνω και κάτω από εσάς στο διάγραμμα εργασίας, καθώς και άλλες, όπως πελάτες, προμηθευτές, ασθενείς, φοιτητές, κ.λπ.

Οι εταιρείες αναζητούν υποψηφίους με τα δύο είδη των δεξιοτήτων κατά την πρόσληψη για τις περισσότερες θέσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί, αν έχετε μια αρνητική στάση, δεν μπορεί να πάρει μαζί με τους άλλους, δεν επικοινωνούν καλά, δεν λειτουργούν καλά ως μέρος μιας ομάδας, και δεν είναι σε θέση να σκέφτονται δημιουργικά και κριτικά, μπορεί να μην έχει σημασία πόσο καλά εκπαιδευμένο και αρμόδιο είστε.

Πρέπει να έχετε κάποια ομάδα ανθρώπων δεξιότητες για να πάρει μαζί σε οποιαδήποτε εργασία, όχι μόνο εκείνων που συνεργάζονται άμεσα με το κοινό. Indeed.com, η κορυφαία χώρο εργασίας, έχει μοιραστεί τις πιο πολύτιμες δεξιότητες για όσους αναζητούν εργασία και των εργαζομένων.

Top Soft Skills εργοδότες θέλουν

Εδώ είναι τα κορυφαία επτά πιο σημαντικές δεξιότητες για να έχει και για τις δύο συνεντεύξεις και στο χώρο εργασίας, από την Διευθύντρια Πράγματι των προσλήψεων, Mike Steinerd:

 • Ενεργώντας ως παίκτης της ομάδας – αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο είναι συνεταιρισμός, αλλά και την εμφάνιση ισχυρές ηγετικές ικανότητες, όταν είναι απαραίτητο.
 • Ευελιξία – αυτό είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο εργαλείο για τους εργαζομένους. Εκείνοι που μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι αξιόπιστη δεν έχει σημασία τι είναι ρίχνονται σε αυτούς.
 • Η αποτελεσματική επικοινωνία – αυτό είναι υψίστης σημασίας για σχεδόν οποιαδήποτε εργασία. Ανακοίνωση περιλαμβάνει τη διατύπωση εαυτό του καλά, να είσαι καλός ακροατής και με τη χρήση κατάλληλων γλώσσα του σώματος.
 • Επίλυση προβλημάτων και την επινοητικότητα – δεν έχει σημασία τι επάγγελμα σας, αυτές οι δεξιότητες είναι ζωτικής σημασίας όταν αναπόφευκτα προκύπτουν μη αναμενόμενα προβλήματα.
 • Αποδοχή ανατροφοδότηση – και όχι μόνο την αποδοχή σχόλια χαριτωμένα, αλλά και την εφαρμογή αυτού του σχόλια, προωθεί την επαγγελματική ανάπτυξη.
 • Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί – αυτό που είπε, είναι επίσης σημαντικό να έχουμε πάντα τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την υποστήριξη αυτοπεποίθηση. Με το να είναι σίγουροι και ικανοί, επόπτες σας, τους υπαλλήλους και τους πελάτες θα πιστεύουν σε αυτό που λέτε.
 • Δημιουργική σκέψη – να είναι σε θέση να καταλήξει σε μοναδικές λύσεις ή εναλλακτικές λύσεις είναι ανεκτίμητη? που προωθούν την καινοτομία και αυξάνει την αποτελεσματικότητα.

Δεξιότητες Απασχόληση διαφέρουν κατά Job

Όταν αναζητάτε μια ηγετική θέση, είτε ως διαχειριστής ή μέλος μιας ομάδας, θα ήθελα να υπογραμμίσω διάφορα περιουσιακά στοιχεία από ό, τι αν αναζητάτε μια τεχνική θέση, για παράδειγμα. Οι δεξιότητες που χρειάζεστε για να είναι ένας αποτελεσματικός ηγέτης θα περιλαμβάνουν τα πράγματα όπως είναι σε θέση να αναθέτει και να προσφέρει εποικοδομητική κριτική.

Πληροφορική θέσεις που απαιτούν δεξιότητες όπως η δημιουργικότητα και η ικανότητα να παρουσιάσουν τις ιδέες και λύσεις σε ιδιώτες, καθώς και ομάδες. Ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας, τόσο γραπτές και προφορικές αποτελούν σημαντικό περιουσιακό στοιχείο σχεδόν σε κάθε τομέα, σε κάθε επίπεδο.

Πώς να Επιτρέψτε εργοδότες ξέρετε τις δεξιότητες που έχετε

Όταν γράφετε βιογραφικά σημειώματα και συνοδευτικές επιστολές, είναι απαραίτητο να αναφέρουν τις δεξιότητες ο εργοδότης αναζητά στα υλικά αίτηση εργασίας σας. Το ίδιο ισχύει και όταν είστε συνέντευξη. Εξετάστε την απόσπαση θέσεων εργασίας, και να είναι έτοιμη να δώσει συγκεκριμένα παραδείγματα από τις δεξιότητες που έχετε (τόσο σκληρό και μαλακό), που είναι ένας αγώνας για τις απαιτήσεις της θέσης εργασίας.

Να είστε βέβαιος να παρουσιάσει soft skills σας για την πρόσληψη διευθυντή κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων και να επικεντρωθεί στη διατήρηση των δεξιοτήτων σας κορυφαία στην εργασία:

 • Δείξτε θετική στάση και ο ενθουσιασμός σας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
 • Μην πείτε ότι έχετε τις ικανότητες, η εταιρεία χρειάζεται – είναι να τους πείσουμε
 • Προετοιμαστείτε καλά για τη συνέντευξή σας, και να έχουν μερικά παραδείγματα των περιπτώσεων όταν χρησιμοποιείται soft skills σας αποτελεσματικά.
 • Γνωρίζουν αρκετά για τη θέση και την εταιρεία να συνομιλούν άνετα και με γνώση με τον ερευνητή. Οι ενέργειες μπορεί πραγματικά να μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, ειδικά σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό χώρο.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *