Σε περίπτωση που ένα Paralegal Μετάβαση στην Νομική Σχολή;

Posted on

Σε περίπτωση που ένα Paralegal Μετάβαση στην Νομική Σχολή;

Ως paralegal, έχετε μια εσωτερική άποψη της νομικής πρακτικής. Σε κάποιο σημείο, είναι φυσικό να αναρωτηθούμε αν θα ήθελα να είναι σε καλύτερη θέση ως δικηγόρος. Μετά από όλα, έχετε πολύ περισσότερο on-the-εδάφους εμπειρία από τις εισερχόμενες συνεργάτες, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν ποτέ πατήσει το πόδι του σε μια δικαστική αίθουσα ή να δει μια σειρά από M & A έγγραφα. Δεν θα μπορούσατε να εφαρμόσει ό, τι έχετε μάθει να ανεβάσουμε τις τάξεις ως δικηγόρος; Πριν κάνετε τη μεγάλη κίνηση, εδώ είναι μερικά πράγματα που εξετάζουν.

Θα πραγματικά να πάρει ένα μισθό Αναβάθμιση;

Οι Paralegals που θέλουν να γίνουν δικηγόροι συχνά στον πειρασμό από τους υψηλότερους μισθούς βάσης δικηγόροι συνήθως κάνουν. Αλλά αυτός ο αριθμός μπορεί να είναι παραπλανητικό. Οι δικηγόροι μισθωτοί και δεν πληρώνονται περισσότερο αν εργάζονται υπερωρίες. Αντίθετα, paralegals να καταβληθεί μεγαλύτερη όσο περισσότερο εργάζονται. Όταν μιλάμε για μια κατάσταση δίκη, όπου ο καθένας στην ομάδα εργάσιμες ημέρες 20 ώρες (όχι ότι είναι ασυνήθιστο, δυστυχώς), οι paralegals μπορεί να κάνει περισσότερα ανά ώρα από ό, τι πολλοί από τους δικηγόρους! Πριν αποφασίσετε να επενδύσει $ 100.000 ή περισσότερο στη νομική σχολή για ένα υψηλότερο μισθό, κάνετε τα μαθηματικά και βεβαιωθείτε ότι πρόκειται να οδηγήσει σε υψηλότερο ωρομίσθιο (λαμβάνοντας υπόψη οποιεσδήποτε πληρωμές δανείου σπουδαστών που θα μπορούσε να μείνει με).

Πώς θα επηρεαστούν την Ποιότητα Ζωής σας;

Αν και δεν μπορεί να φαίνεται σαν αυτό, αν είστε paralegal σε ζήτηση, πιθανώς να έχετε περισσότερο έλεγχο πάνω από την ισορροπία εργασίας-προσωπικής ζωής σας από ό, τι ένας δικηγόρος κάνει. Επειδή μπορείτε να πληρώνομαι υπερωρίες, δικηγόροι δώσει τουλάχιστον κάποια προσοχή στον αριθμό των ωρών που ύπαρξής σας ζητηθεί να εργαστούν. Ως δικηγόρος, θα είναι ουσιαστικά για την κλήση όλων το χρόνο, κάτι που πολλοί άνθρωποι βρίσκουν βαθιά δυσάρεστη.

Τι Τύπος Εργασίας θέλετε να κάνουμε;

Ένα άλλο κύριο κίνητρο για την εξέταση μιας μετάβασης από paralegal σε έναν πληρεξούσιο είναι να κάνει πιο ενδιαφέρουσα και πιο προκλητική εργασία. Εδώ, είναι σημαντικό να εξετάσουμε προσεκτικά τους δικηγόρους εργασία, ιδιαίτερα τους νέους δικηγόρους, πραγματικά να κάνουμε.

Η ζωή του ένα ανώτερο στέλεχος μπορεί να φαίνεται λαμπερό, ενώ μπορείτε παράδοση είστε επάνω έγγραφα για την κατ ‘αντιπαράσταση εξέταση στο δικαστήριο, να έχετε κατά νου ότι χρειάζονται πολλά χρόνια για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Ως νέος δικηγόρος, θα πρέπει ακόμα να πληρώσει τα τέλη σας στα χαρακώματα, να κάνει παπαγαλία το έργο που θα μπορούσε να είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα από την οργάνωση όλα τα έγγραφα για μια υπόθεση ως paralegal.

Πριν αποφασίσετε να πάτε στο σχολείο του νόμου, να κάνει κάποια ενημερωτική συνεντεύξεις με τους δικηγόρους στην εταιρεία σας (αν είστε άνετα επιτρέποντάς τους να γνωρίζουν που μπορεί να ακολουθήσει αυτό το δρόμο) ή με άλλους δικηγόρους που γνωρίζετε. Πάρτε μια καλή αίσθηση για αυτό που κάνουν όλη την ημέρα, έτσι θα είστε σε θέση να αξιολογήσει κατά πόσον «το έργο δικηγόρος» είναι πραγματικά ό, τι θέλετε να κάνετε.

Τι είδους εργασία θα είστε σε θέση να πάρει;

Paralegals που πηγαίνουν στο σχολείο του νόμου μερικές φορές να περιμένετε ότι θα έχετε ένα πόδι στη διαδικασία προσλήψεων, αλλά ακόμα και όταν έχετε σχετική εργασιακή εμπειρία, το νομικό πεδίο είναι μια πολύ ιεραρχική θέση. Αν εργάζεστε για μια επιχείρηση AmLaw ως paralegal, είναι απίθανο θα πρέπει να προσληφθεί εκεί ως δικηγόρος αν δεν καταλήξετε σε μια κορυφαία νομική σχολή. Προσωπικά συνδέσεις είναι σημαντικές, βεβαίως, αλλά πάει μόνο μέχρι τώρα. Τελικά, γενεαλογία φέρει ακόμα την ημέρα σε πολλά μέρη.

Αν αποφασίσετε να πάτε για αυτό και να εφαρμόσει στο σχολείο του νόμου, να εξετάσει τρόπους για να κρατήσει το χρέος σας προς τα κάτω και θα έχετε περισσότερες επιλογές όταν αποφοιτήσουν. Αν δεν είστε στόχο για ένα φανταχτερό BigLaw δουλειά, πηγαίνοντας στο σχολείο του νόμου μερικής απασχόλησης, ενώ συνεχίζοντας το έργο θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *