Πώς να χρησιμοποιήσει λέξεις-κλειδιά στις συνοδευτικές επιστολές σας

Posted on

Πώς να χρησιμοποιήσει λέξεις-κλειδιά στις συνοδευτικές επιστολές σας


Όταν γράφετε μια συνοδευτική επιστολή που θα συνοδεύει το βιογραφικό σας ως μέρος μιας αίτησης για θέση εργασίας, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι κάθε λέξη μετράει. συνοδευτική επιστολή σας θα πρέπει να ενισχύσει την άποψη του εργοδότη των προσόντων σας, ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε από το να είναι ένας υποψήφιος σε ένα ερωτώμενο.

Τύποι Λέξεις-κλειδιά

Λέξεις-κλειδιά είναι ζωτικής σημασίας στοιχείο μιας πειστική συνοδευτική επιστολή, καθώς είναι σε θέση να απεικονίζει έναν υποψήφιο ως υψηλά προσόντα αιτούντα για μια θέση εργασίας. Αυτά τα λόγια ανήκουν σε τρεις γενικές κατηγορίες: τις λέξεις δεξιοτήτων, προσανατολισμένη στα αποτελέσματα λόγια, και τα λόγια που δείχνουν την αναγνώριση για τα επιτεύγματά.

Λέξεις-κλειδιά εργάζονται σε μια-δυο διαφορετικούς τρόπους. Πρώτον, οι λέξεις-κλειδιά που περιλαμβάνουν το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σας θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να ταιριάζει με την εφαρμογή σας με τις δεξιότητες που απαιτούνται από τον εργοδότη στη διαφήμιση δουλειά.

Αυτή η διαδικασία αντιστοίχισης εκτελείται συχνά από τα αυτοματοποιημένα συστήματα αιτούντα παρακολούθησης (ATS), έχει προγραμματιστεί για τον εντοπισμό συγκεκριμένων λέξεων-κλειδιών και να ταξινομήσει όλα τα βιογραφικά αναλόγως πριν φτάσουν ακόμη και μια πρόσληψη διευθυντή. Αν συνοδευτική επιστολή ή / και το βιογραφικό σας δεν έχουν αυτές τις λέξεις-κλειδιά, μπορούν να κοπούν αυτόματα από την εξέταση σε αυτό το στάδιο της αξιολόγησης.

Δεύτερον, λέξεις-κλειδιά που ενσωματώνονται σε μια συνοδευτική επιστολή θα δείξει τον υπεύθυνο προσλήψεων πώς και γιατί είναι υψηλά προσόντα για τη δουλειά, που τους επιτρέπει να σας κατατάσσουν μεταξύ ανταγωνισμού και, ιδανικά, να προσφέρει μια από τις υποδοχές συνέντευξη τους για να σας.

Ικανότητα Λέξεις-κλειδιά

Άτομα που αναζητούν εργασία θα πρέπει να αναλύσει προσεκτικά τις δεξιότητες που απαιτούνται για να υπερέχουν στη δουλειά στόχο τους και να τα ενσωματώσει σε συνοδευτική επιστολή τους. Αυτές οι λέξεις-κλειδιά που θα πρέπει επίσης να συμπεριληφθεί στο βιογραφικό σας. Θα είναι πιο γνήσιο, αν παραφράσουμε τα προσόντα που αναφέρονται στις διαφημίσεις θέσεων εργασίας, σε αντίθεση με την εισαγωγή τους λέξη. λέξεις δεξιοτήτων είναι πιο αποτελεσματική όταν συνδέεται με ένα συγκεκριμένο ρόλο ή έργο, όπου οι δεξιότητες ήταν ζωτικής σημασίας για την επιτυχία.

Παραδείγματα των λέξεων-κλειδιών δεξιότητες περιλαμβάνουν:  έγραψε, αναλύονται, ποσοτικά, που έχει προγραμματιστεί, έχει προγραμματιστεί, σχεδιαστεί, δημιουργήθηκε, η κατασκευή, διδάσκονται και εκπαιδεύονται.

Για παράδειγμα, αντί να πείτε «Ποσοτική ανάλυση των αποθεμάτων είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που θα φέρει στην εταιρεία σας,» θα μπορούσαμε να πούμε:

  • Θα χρησιμοποιηθούν ποσοτικές τεχνικές απόθεμα αποτίμησης για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου υψηλής καθαρής αξίας των πελατών, η οποία νίκησε την αγορά επί τρία συναπτά έτη.

Οι λέξεις-κλειδιά δεξιότητες που περιλαμβάνονται στο συνοδευτικές επιστολές σας (και το βιογραφικό σας) θα βοηθήσει την αίτησή σας να επιλεγεί από το λογισμικό εργοδότες χρησιμοποιούν την επιλογή υποψηφίων για περαιτέρω εξέταση. Θα δείξει επίσης τον υπεύθυνο προσλήψεων, με την πρώτη ματιά, τι δεξιότητες που έχετε που σχετίζονται με την εργασία για την οποία αυτός ή αυτή μίσθωση.

Αποτελέσματα-Oriented Λέξεις-κλειδιά

Όλοι οι εργοδότες που αναζητούν υπαλλήλους που θα προσθέσουν αξία και να δημιουργήσει θετικά αποτελέσματα για τις οργανώσεις τους. Γι ‘αυτό είναι ζωτικής σημασίας να ενσωματωθούν με γνώμονα τα αποτελέσματα γλώσσα σε συνοδευτικές επιστολές σας. Σκεφτείτε την κατώτατη γραμμή για κάθε εργασία για το βιογραφικό σας και πώς θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα καλύτερα στο ρόλο σας.

συνοδευτική επιστολή σας θα πρέπει να παρουσιάσουν τα επιτεύγματά σας, όχι μόνο τις ικανότητές σας ή προσωπικές ιδιότητες. Η παροχή αυτών των στοιχείων θα βοηθήσει να ρυθμίσετε την επιστολή σας, εκτός από εκείνες των άλλων υποψηφίων που δεν τονίζουν τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα.

Παραδείγματα αποτελεσμάτων προσανατολισμένη λέξεις-κλειδιά περιλαμβάνουν:  αυξημένη, μειωμένη, επανασχεδιαστεί, αναβαθμισμένες, κίνησε, υλοποιείται, αναδιατυπώθηκαν, που παράγονται, και που παράγονται.

Αποτελέσματα προσανατολισμένα λέξεις είναι πιο αποτελεσματική όταν συνδυάζεται με κάποιους αριθμούς που ποσοτικοποίηση των επιπτώσεων σας, όπως σε:

  • Θα μειωθεί ο κύκλος εργασιών μεταξύ των προσλήψεων το πρώτο έτος κατά 20% με την εφαρμογή ενός συστήματος καθοδήγησης.

Με τη χρήση αυτών των τύπων των λέξεων-κλειδιών, που σαφώς δείχνει αυτό που επιτυγχάνεται σε προηγούμενους ρόλους σας.

Αναγνώριση Λέξεις-κλειδιά

Πρόσληψη διαχειριστές θα είναι πιο πιθανό να πιστεύουν ότι θα είναι μια εξαιρετική ερμηνεύτρια και αν είναι σαφές ότι οι προηγούμενες εργοδότες που έχουν δει με αυτόν τον τρόπο. Ένας τρόπος να γίνει αυτό είναι να ενσωματώσει τη γλώσσα που αποδεικνύει ότι οι εργοδότες έχουν αναγνωρίσει τη συμβολή σας.

Παραδείγματα λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την αναγνώριση  περιλαμβάνουν: την τιμή, απονέμεται, προωθείται, επιλεγμένα, επαινείται για, έλαβε μπόνους για, αναγνωρίζεται, έχει επιλεγεί, και πιστώνεται.

Στην ιδανική περίπτωση, οι φράσεις αναγνώριση θα περιλαμβάνουν τον τύπο του ατόμου που σημείωσε επιτυχία σας και τη βάση για την αναγνώριση σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πείτε:

  • Θα ορίστηκε ως επικεφαλής της ομάδας για την ομάδα εργασίας μείωση του προϋπολογισμού από τη Διεύθυνση μου Αντιπρόεδρος, με βάση προηγούμενο ρεκόρ μου προέρχονται εξοικονόμηση κόστους.

λέξεις-κλειδιά Αναγνώριση πιστοποιούν πως έχετε διακριθεί σε προηγούμενες εργασίες σας και πώς έχετε καταφέρει περισσότερο από ό, τι απαιτείται.

Πάρτε το χρόνο να κάνει ένα αγώνα

Όταν επιλέγετε λέξεις-κλειδιά για να συμπεριλάβει στη συνοδευτική επιστολή σας, ένας εύκολος τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες λέξεις για να χρησιμοποιήσετε είναι να ταιριάζει με τα προσόντα σας με αυτά που αναφέρονται στη λίστα δουλειά. Επισημάνετε ισχυρότερα περιουσιακά σας στοιχεία, έτσι ώστε να μπορεί να δείξει τον εργοδότη γιατί είστε καλά προσόντα για τη δουλειά και αξίζει μια συνέντευξη.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *