Πώς να χειριστείτε μια αναζήτηση εργασίας στη διάρκεια μιας πανδημίας

Posted on

Πώς να χειριστείτε μια αναζήτηση εργασίας στη διάρκεια μιας πανδημίας

Αν έχετε χάσει την εργασία σας λόγω COVID-19 ή ήταν στη μέση του ένα κυνήγι θέσεων εργασίας, όταν το χτύπημα κοροναϊό, μην πανικοβληθείτε, και μην εγκαταλείπετε την αναζήτηση εργασίας.

Ακόμα κι αν μπορεί να είναι προκλητική, υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να δείτε με επιτυχία για την εργασία κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Ορισμένες βιομηχανίες περικοπές, αλλά οι άλλοι πρόσληψη.

Σημείωση : Ορισμένοι οργανισμοί θα χρειαστεί περισσότερους εργαζόμενους από ό, τι στο παρελθόν, είναι πιθανό να χρειαστεί να τους πάρει επί του σκάφους γρήγορα.

Αναζήτηση Μάλιστα για «επείγουσα πρόσληψη» και την τοποθεσία σας για να δείτε άμεσα τα ανοίγματα. Αυτό θα σας δώσει μια αίσθηση του τι θέσεις εργασίας είναι σε ζήτηση στην περιοχή σας.

Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για την αναζήτηση εργασίας κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας.

Ελέγξτε οφέλη σας

Πριν αρχίσετε να ψάχνετε για δουλειά, να είστε σίγουροι ότι συλλέγει οποιεσδήποτε παροχές απώλεια θέσεων εργασίας στο οποίο έχετε το δικαίωμα. Ελέγξτε με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού σας ή ο διαχειριστής για λεπτομέρειες σχετικά με το τι είναι διαθέσιμο.

Σημαντικό : Μπορεί να δικαιούστε για παροχές ανεργίας. Αν έχετε χάσει την εργασία σας λόγω της COVID-19, επέκτεινε την ασφάλιση ανεργίας μπορεί να είναι διαθέσιμες.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, κυβερνήσεις, και ορισμένοι εργοδότες παρέχουν πρόσθετη αποζημίωση ανεργίας για τους εργαζόμενους που πλήττονται. Πρότυπο κρατικά επιδόματα ανεργίας είναι ήδη σε ισχύ.

Στα περισσότερα κράτη, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για παροχές σε απευθείας σύνδεση. Ελέγξτε με κρατική ιστοσελίδα γραφείο ανεργίας για τις κατευθυντήριες γραμμές επιλεξιμότητας και όφελος.

Ετοιμαστείτε για την αναζήτηση εργασίας

Ενημερώστε το βιογραφικό σας και το προφίλ LinkedIn. Εάν δεν χρειάστηκε να αναζητήσουν εργασία σε μια στιγμή, να πάρει κάποιο χρόνο για να ενημερώσετε το βιογραφικό και το LinkedIn σας. Να είστε βέβαιος να τσίμπημα το βιογραφικό σας για την θέση εργασίας που θέλετε κάθε φορά που εφαρμόζουν.

Γράψτε μια συνοδευτική επιστολή. Επίσης, αφιερώστε χρόνο για να γράψει μια συνοδευτική επιστολή κάθε φορά που κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας. Θα βοηθήσει την αίτησή σας τραβήξει την προσοχή. Δεν γράφει κάποιος θα μπορούσε να βλάψει τις πιθανότητές σας να πάρει προσληφθεί. Εργασία αναφέρει ότι το 10% των ερωτηθέντων εργοδοτών δεν το εν λόγω συμπεριλαμβανομένων μια συνοδευτική επιστολή ήταν μια στιγμιαία απαράβατος.

Να είστε ενήμεροι για την αγορά εργασίας

Δεν είναι κάθε επάγγελμα και η βιομηχανία θα επηρεαστούν με τον ίδιο τρόπο. Η Washington Post αναφέρει ότι οι πρώτες απολύσεις που σχετίζονται με κορωναϊό χτυπήσει την αγορά εργασίας την περασμένη εβδομάδα.

Επιχειρήσεις σε ταξίδια, υπηρεσίες εστίασης, φιλοξενίας και διοργάνωσης εκδηλώσεων ήταν ιδιαίτερα σκληρό χτύπημα, καθώς και εκείνες με έδρα σε περιοχές που βιώνουν τα πρώτα κρούσματα, όπως η πολιτεία της Ουάσιγκτον. Από την άλλη πλευρά, ο τομέας της υγείας είναι η μίσθωση, όπως είναι παντοπωλεία και υπηρεσίες καθαρισμού.

Σημαντικό : Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να υποθέσουμε ότι ο κλάδος τους δεν είναι η μίσθωση.

Ωστόσο, βιομηχανίες, όπως online αγορές και η παράδοση έχουν σημειώσει άνοδο, και οι βασικές υπηρεσίες όπως η υγειονομική περίθαλψη και η αποθήκευση πρόσληψη γρήγορα για να καλύψουν τη ζήτηση. Ορισμένες θέσεις εργασίας ανθεί, και οι εργοδότες είναι ενεργά την πρόσληψη των υποψηφίων για την απασχόληση.

Amazon είναι η πρόσληψη 100.000 νέων πλήρους και μερικής απασχόλησης θέσεις σε όλη την ΗΠΑ στα κέντρα εκπλήρωσή της και το δίκτυο διανομής για να ανταποκριθεί στη ζήτηση από τους ανθρώπους βασίζονται σε υπηρεσία του.

Wal-Mart είναι η πρόσληψη 150.000 νέων συνεργατών για να εργαστούν σε καταστήματα, κλαμπ, κέντρα διανομής, και την εκπλήρωση κέντρα. Οι ρόλοι αυτοί θα είναι προσωρινή, αλλά μπορεί να μετατραπεί σε μόνιμη ρόλους την πάροδο του χρόνου.

Η εταιρεία εφαρμόζει επίσης μια νέα επισπεύστε διαδικασία πρόσληψης για τους βασικούς ρόλους, όπως ταμίες και σημεια. Ο τυπικός κύκλος εφαρμογής δύο εβδομάδων θα μειωθεί σε μία διαδικασία 24 ωρών.

Αναζήτηση εργασίας σε απευθείας σύνδεση

Κατά τη διάρκεια μιας παραδοσιακό αναζήτηση εργασίας, μπορεί να είναι σημαντικό για την αναζήτηση εργασίας και του δικτύου στο πρόσωπο όσο και στο διαδίκτυο. Στο σημερινό κλίμα, όμως, θα θελήσετε να επικεντρωθεί στην αναζήτηση και αίτηση για θέσεις εργασίας σε απευθείας σύνδεση για τα εργοτάξια κορυφή, κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, και απευθείας στις ιστοσελίδες της εταιρείας.

Να βρείτε και να παρακολουθείτε νέες θέσεις εργασίας γρήγορα και απλά:

  • Λαμβάνοντας το χρόνο για να οργανώσει την αναζήτηση εργασίας σας. Θα κάνει την ομαλότερη διαδικασία.
  • Ρύθμιση επιφυλακές εργασίας, έτσι ώστε να είναι ενημερώνεστε για νέα αποσπάσεις από τη στιγμή που παρατίθενται.
  • Χρησιμοποιώντας το hashtag στις επιταχύνει την αναζήτηση εργασίας σας.

Εξετάστε Εργασία από το σπίτι Επιλογές

Με τη γενική αβεβαιότητα της πανδημίας, μπορείτε να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου μπορείτε απολύτως δεν μπορεί να λειτουργήσει έξω από το σπίτι. Ίσως ξαφνικά έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, επειδή έχουν τα σχολεία τους έχουν κλείσει επ ‘αόριστον.

Ή, ίσως εσείς ο ίδιος έχετε βασικά ζητήματα υγείας που θα σας κάνει να παρουσιάζουν μεγάλη ευαισθησία σε λοιμώξεις θα πρέπει να αφήσετε το σπίτι σας.

Τα καλά νέα είναι ότι, αν έχετε μια σύνδεση στο internet, έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε και της γης την εργασία από το σπίτι θέσεις εργασίας που τουλάχιστον θα συμπληρώσουν το εισόδημά σας (και, ανάλογα με την επαγγελματική σας skillset, μπορείτε να βρείτε ακόμη και ένα εργασιακό από το σπίτι σας δουλειά που είναι εξίσου προσοδοφόρα όπως παλιά δουλειά σας).

Αναζήτηση Αρχή Χώροι Εργασίας

Ξεκινήστε πληκτρολογώντας φράσεις-κλειδιά όπως «εργασία στο σπίτι», «ανεξάρτητος» ή «συνδέεστε» σε μία από τις ιστοσελίδες κορυφαία εργασία.

Αναζήτηση Remote και Gig εργοτάξια

Επίσης ελέγξτε έξω ιστοσελίδες ότι οι θέσεις εργασίας λίστα συναυλία, και εξειδικευμένα sites όπως FlexJobs ότι έμφαση στις απομακρυσμένες θέσεις. FlexJobs έχει μια λίστα των 20 πλήρη εξ αποστάσεως εταιρείες που προσλαμβάνουν τώρα, καθώς και μια λίστα με τις 100 κορυφαίες εταιρείες με απομακρυσμένες θέσεις εργασίας.

Να είστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις

Αυτή είναι μια στιγμή πρόκληση για τους εργοδότες όσο και οι εργαζόμενοι. Εάν μπορείτε να δείτε το μισθώνοντας διευθυντή ότι έχετε ό, τι χρειάζεται για να βοηθήσει την εταιρεία να επιτύχει, θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να πάρει προσληφθεί.

Σκεφτείτε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και να εξηγήσει πώς θα τα λύσει. Είτε ισχύουν για καθαρό δημόσιους χώρους ή τον κωδικό εγγραφής, ο τρόπος για να προσληφθεί είναι να δείξει πιθανούς εργοδότες ότι έχετε τις δεξιότητες που χρειάζονται. Αποκωδικοποίηση τη δουλειά αξιών και τονίζουν πιο πολύτιμα προσόντα σας στη συνοδευτική επιστολή σας, στην ενότητα προφίλ του το βιογραφικό σας, και σε συνεντεύξεις εργασίας.

Εάν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας από το σπίτι σας, μπορεί να έχετε μια καλύτερη ευκαιρία από ποτέ να πάρει την προσοχή ενός μίσθωσης διευθυντή. Πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματικές υπηρεσίες εταιρείες, ιδιαίτερα στο χώρο τεχνολογίας, αντιμετωπίζουν τους υπαλλήλους τους εργάζονται από το σπίτι. μέσα καπέλο ένα σωρό μάτια είναι σε ένα σωρό εισερχόμενα-και κάποια από αυτά ανήκουν σε διευθυντές προσλήψεων. Εάν έχετε την εμπειρία τηλεργασίας, αυτό θα ήταν καλό να αναφέρουμε στο βιογραφικό σας.

Να είστε έτοιμοι να Ace τη Συνέντευξη

Να είστε βέβαιος ότι είστε έτοιμοι για συνεντεύξεις βίντεο. Πρακτική συνέντευξη μέσω κάμερας. Αν δεν έχετε συνέντευξη μέσω Skype ή το ζουμ, υπάρχει ένα κομμάτι της καμπύλης μάθησης.

Εξοικειωθείτε με την τεχνολογία και να κάνουμε μια συνέντευξη πρακτική, πριν να μιλήσω με τον υπεύθυνο προσλήψεων. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο φωτισμό και το φόντο, καθώς και το πώς στολή δείχνει συνέντευξή σας επάνω στην κάμερα.

Περάστε Ώρα Δικτύωση

Να θυμάστε ότι η δικτύωση δεν απαιτεί ικανοποίηση στο πρόσωπο. Στην εποχή του LinkedIn, ομάδες Facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα, δεν χρειάζεται να είναι σε θέση να τινάξει το χέρι κάποιου για να κάνει μια καλή εντύπωση.

Σημαντικό : Τώρα είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να ασκήσουν ένα από τα πιο σημαντικά δόγματα της δικτύωσης: αν θέλετε οι άνθρωποι να σας βοηθήσει αργότερα, να είναι πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε τώρα.

Γράψτε LinkedIn συστάσεις για τους πρώην συναδέλφους. Προσκαλέστε τους φίλους για ανοικτές θέσεις στην εταιρεία σας. Προσφορά για να διορθώσουν το βιογραφικό του φίλου σας και τη συνοδευτική επιστολή. Αυτό θα σας δώσει μια αίσθηση ικανοποίησης, και θα συμβάλει στην ενίσχυση του δικτύου σας για το μέλλον.

Αναβάθμιση των δεξιοτήτων σας

Μπορεί να έχετε επιπλέον χρόνο, και αν το κάνετε, είναι μια ευκαιρία για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εργασία σε skillset σας στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων LinkedIn Μάθησης, Coursera, και πολλές άλλες τοποθεσίες όπου μπορείτε να μάθετε νέες δεξιότητες.

Να είστε υπομονετικοί και είδος

Η κοροναϊού έχει επηρεάσει πολλές πτυχές της καθημερινής ζωής εκτός από το χώρο εργασίας. Εάν δεν ακούτε πίσω στις θέσεις εργασίας τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε, να είστε υπομονετικοί και ευγενικοί με τους διευθυντές προσλήψεων και τις συνδέσεις δικτύου σας. Ο καθένας έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει και να κάνει το καλύτερο που μπορούν σε μια δύσκολη στιγμή.

Η διαδικασία πρόσληψης μπορεί να είναι μεγαλύτερο και διαφορετικό από ό, τι έχετε συνηθίσει, αλλά θα φτάσουμε εκεί. Όταν το κάνετε, πάρτε το χρόνο να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν με την αναζήτηση εργασίας σας.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *