Πώς να συμπεριλάβετε σας Στοιχεία Επικοινωνίας στο βιογραφικό σας

Posted on

 Πώς να συμπεριλάβετε σας Στοιχεία Επικοινωνίας στο βιογραφικό σας


Όταν γράφετε ένα βιογραφικό, είναι σημαντικό να περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες επαφών σας στο πάνω μέρος της το βιογραφικό σας. Αυτό επιτρέπει στους εργοδότες να δουν πώς μπορούν να σας φτάσουν εύκολα.

Χωρίς λεπτομερή στοιχεία επικοινωνίας, ή με λανθασμένες πληροφορίες επαφών, οι εργοδότες δεν θα είναι σε θέση να έρθετε σε επαφή μαζί σας εύκολα. Θέλετε να καταστεί όσο το δυνατόν ευκολότερο για έναν εργοδότη ή μισθώνοντας διευθυντή να έρθετε σε επαφή μαζί σας.

Διαβάστε παρακάτω για συμβουλές για το τι πρέπει να συμπεριληφθεί στο τμήμα επικοινωνίας και πού να θέσει το τμήμα επικοινωνίας σας, και να δείτε ένα τμήμα επαφής δείγματος για μια περίληψη.

Τι πρέπει να συμπεριλάβετε στο σας Στοιχεία Επικοινωνίας Τμήμα

  • Τι πρέπει να περιλαμβάνει: Περιλάβετε το πλήρες όνομα σας, διεύθυνση, πόλη, πολιτεία, και τον ταχυδρομικό κώδικα. Επίσης, περιλαμβάνουν τον αριθμό τηλεφώνου σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν έχετε μια σελίδα LinkedIn ή προσωπική ιστοσελίδα, περιλαμβάνουν αυτές τις διευθύνσεις URL στο τμήμα επικοινωνίας σας, όπως καλά.
  • Όνομα: Αν πάτε με ένα όνομα, εκτός από όνομα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιογραφικό σας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το όνομα που θα επιλέξετε, να είναι συνεπής. Θα πρέπει να είναι το όνομα για το σύνολο των εγγράφων αίτησης για θέση εργασίας σας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν συνοδευτικές επιστολές, επαγγελματικές κάρτες, επαγγελματικές ιστοσελίδες, κ.λπ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ονοματεπώνυμό σας, αλλά βάλτε ένα ψευδώνυμο που προτιμούν να πάνε με σε παρένθεση. Για παράδειγμα, το όνομά σας για το βιογραφικό σας θα μπορούσε να διαβάσει: James (Jim) Santinello.
  • Ταχυδρομική διεύθυνση: Χρησιμοποιήστε μια μόνιμη διεύθυνση αλληλογραφίας για το βιογραφικό σας. Αν είστε φοιτητής, μπορείτε να περιλαμβάνει τόσο τη μόνιμη διεύθυνσή σας και τη διεύθυνση του σχολείου σας. Να είστε βέβαιος να περιλαμβάνει σημαντικές λεπτομέρειες για την διεύθυνση σας, όπως ένα αριθμό διαμερισμάτων. Αν έχετε απορίες σχετικά με την ιδιωτική ζωή, σκεφτείτε λίστα μόνο την πόλη και την πολιτεία. Για παράδειγμα, η διεύθυνσή σας θα μπορούσε να διαβάσει: Τάμπα της Φλόριντα. Υπάρχουν επίσης και άλλες περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να μην λίστα φυσική διεύθυνση του σπιτιού σας.
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Χρησιμοποιήστε μια προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , δεν είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εργασίας σας. Δεν θέλετε να αναμίξετε τρέχουσα emails εργασία σας με e-mail την αναζήτηση εργασίας σας. Εάν δεν έχετε έναν προσωπικό λογαριασμό email, εγγραφείτε για ένα δωρεάν λογαριασμό email που θα χρησιμοποιήσετε για αναζήτηση εργασίας. Ωστόσο, επίσης να βεβαιωθείτε ότι τα προσωπικά σας διεύθυνση είναι επαγγελματική. Χρησιμοποιήστε το όνομα και το επώνυμό σας στη διεύθυνση. Αποφύγετε την αντιεπαγγελματική διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως PartyTime@email.com. Ελέγξτε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συχνά, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στα αιτήματα του εργοδότη έγκαιρα.
  • Αριθμός τηλεφώνου: Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τηλεφωνητή στο τηλέφωνό σας, έτσι ώστε διευθυντές προσλήψεων μπορεί να αφήσει ένα μήνυμα όταν δεν είστε διαθέσιμος. Δεν θέλετε να χάσετε τυχόν σημαντικές κλήσεις. Να είστε βέβαιος ότι το μήνυμα στον τηλεφωνητή σας ακούγεται επαγγελματίας? Επίσης, βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνει το όνομά σας, έτσι ώστε ο εργοδότης γνωρίζει ότι έχουν ονομάζεται το σωστό πρόσωπο.

Πώς να διαμορφώσετε σας Στοιχεία Επικοινωνίας Τμήμα

Τοποθετήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο πάνω μέρος της το βιογραφικό σας? θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που ο εργοδότης βλέπει. Το όνομά σας θα πρέπει να είναι στην κορυφή και θα πρέπει να ξεχωρίζουν. Μπορείτε να κάνετε το όνομά σας είναι λίγο μεγαλύτερο σε γραμματοσειρά από το υπόλοιπο του βιογραφικού σας, ή τολμηρές το όνομά σας, ή και τα δύο.

Μπορείτε να κεντράρετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη σελίδα, ή να είναι ευθυγραμμισμένα αριστερά.

Αφήστε ένα χώρο ή οριζόντια γραμμή μεταξύ του τέλους του στοιχεία επικοινωνίας σας και το επόμενο τμήμα της το βιογραφικό σας.

Συνέχιση Επικοινωνία Τμήμα Παράδειγμα

Όνομα Επώνυμο
Διεύθυνση σας
Πόλη σας, κράτος Ταχυδρομικός Κώδικας
Τηλέφωνο σας
Διεύθυνση E-mail σας
LinkedIn ή Προσωπική URL ιστοσελίδας  (αν έχετε)

Επεξεργασία και Διορθώστε

Να είστε βέβαιος να διορθώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας, μαζί με το υπόλοιπο των πληροφοριών σχετικά με το βιογραφικό σας. Ένα τυπογραφικό λάθος στον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πιο συχνή από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε. Θα μπορούσε να σας αποτρέψει από το να έρθει σε επαφή για μια συνέντευξη για δουλειά.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *