Πώς να προσθέσω τα επιτεύγματά σας στο βιογραφικό σας

Posted on

Πώς να προσθέσω τα επιτεύγματά σας στο βιογραφικό σας

Όπως μπορείτε να αρχίσετε να γράφετε το βιογραφικό σας για μια νέα θέση, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα κοινό που αναζητούν εργασία λάθος κάνουν συχνά στη μορφοποίηση κειμένου το βιογραφικό τους. Πολλές φορές, οι άνθρωποι απλά κατάλογο τι έχουν κάνει και σε προηγούμενες θέσεις εργασίας, χωρίς να δείχνουν προς τον αντίκτυπο των επιτευγμάτων και των εισφορών τους.

βιογραφικό σας δεν θα πρέπει να διαβάζεται σαν ένα σύνολο από περιγραφές των θέσεων εργασίας που μεταφέρει μόνο ό, τι ευθύνες σας ήταν στο παρελθόν θέσεις εργασίας. Αντ ‘αυτού, πρέπει να δοθεί έμφαση στο πώς θα κάνει μια καλή εντύπωση στη δουλειά και έκανε τη διαφορά στο τμήμα και τον οργανισμό σας.

Είναι σημαντικό να δείξουμε τι έχετε καταφέρει στο βιογραφικό σας, και όχι απλώς να παρουσιάσει μια λίστα εργασιών.

Το βιογραφικό σας θα πρέπει να επικοινωνήσουν το πώς θα ήταν ένα πλεονέκτημα για τα τελευταία οργανισμούς με τους οποίους έχουν συνδεδεμένες. Αυτές οι λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένα επιτεύγματα σας θα σας βοηθήσει να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό σας.

Πώς να συμπεριλάβετε Επιτεύγματα σε ένα βιογραφικό

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την ενσωμάτωση των επιτευγμάτων στο βιογραφικό σας. Ακολουθήστε τη διαδικασία για κάθε μία από τις θέσεις εργασίας που έχετε στην κατοχή έτσι μπορείτε να επισημάνετε αυτό που έχουν επιτύχει σε κάθε θέση στο βιογραφικό σας.

Ορίστε πώς η επιτυχία μετρήθηκε
Προσδιορίστε την κάτω γραμμή για κάθε ένα από τα τμήματα ή τις λειτουργικές μονάδες όπου εργαζόταν. Ρωτήστε τον εαυτό σας πώς κάποιος θα μετρηθεί η επιτυχία αυτών των μονάδων. Αυτό σημαίνει να γνωρίζει πώς να συμπεριληφθούν οι αριθμοί για το βιογραφικό σας, όταν είναι δυνατόν.

Για παράδειγμα, ένα τμήμα πρόσληψη μπορεί να μετρηθεί με το αν είναι ή όχι προέρχονται από το δικαίωμα ταλέντο. Μια λογιστήριο μπορεί να ταξινομούνται ανάλογα με το πόσο καθαρό ήταν ελέγχων τους. Ένα τμήμα αγορών θα μπορούσε να βαθμολογηθεί από τα χρήματα που έσωσε. Ένα εστιατόριο θα μπορούσε να μετρηθεί με τον αριθμό των επαναλαμβανόμενων πελατών και την ποιότητα των online αξιολογήσεις τους.

Επισημάνετε Πώς μπορείτε εγκλείστων επιτυχία
αναφέρεται χωριστά πως ο ρόλος σας ήταν συνδεδεμένο με την κατώτατη γραμμή σε κάθε μία από τις εμπειρίες σας. Για παράδειγμα, ένας διαφημιστής θα μπορούσε να σημειώσετε ότι ήταν υπεύθυνη για την επιλογή των καλύτερων σχολείων τροφοδότη για τους υποψηφίους entry-level.

Ένας παράγοντας αγοράς θα μπορούσε να αξιολογήσει τις καλύτερες προμηθευτές για το υλικό του υπολογιστή. Ένας σερβιτόρος μπορεί να επικεντρωθεί στην ποιότητα των υπηρεσιών που θα παρέχονται στους θαμώνες του εστιατορίου.

Προσδιορισμός και έγγραφο που τυχόν δείκτες εκκίνησης που σχετίζονται με τις γραμμές κάτω για τις υπηρεσίες σας την ώρα που πήρε τους ρόλους σας. Για παράδειγμα, ως λογιστής, πόσες ελέγχου ευρήματα υπήρχαν για την περιοχή σας ευθύνη πριν από την ανάληψη σας αυτό το ρόλο;

Ως διαφημιστής, ποιο ήταν το μέσο κόστος ανά ενοικίαση πριν από την άφιξή σας; Ως διευθυντής παραγωγής, αυτό που ήταν ο μέσος χρόνος διακοπής για τη γραμμή παραγωγής πριν από την ανέλαβε αυτόν τον ρόλο;

Ποσοτικοποίηση τα επιτεύγματά σας
εκτίμηση του επιπέδου της αλλαγής που βοήθησε να κατασκευάσει το ρόλο σας και να ποσοτικοποιηθούν, αν είναι δυνατόν. Για παράδειγμα, μπορεί να δηλώσει ότι θα μειωθούν τα αρνητικά ευρήματα του ελέγχου κατά 50%. Ίσως να μειώσει τις δαπάνες ταξιδιού στο τμήμα σας κατά 20% ή μείωση του κύκλου εργασιών του προσωπικού κατά 25%. Είναι μια έξυπνη στρατηγική για να αναδείξει αυτά τα ποσοστά σε έντονη γραφή, έτσι ώστε να «σκάσει» στη σελίδα.

Προκριθείτε τα επιτεύγματά σας
Αν η αλλαγή δεν μπορεί εύκολα να εκφραστεί σε ποσοτικούς όρους, η χρήση ποιοτικών γλώσσα που δείχνει κατάλληλα για το μέγεθος της αλλαγής. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πείτε:

 • Σημαντικά ενισχυμένη ηθικό.
 • Αποφασισμένοι παράπονα των πελατών πολύ πιο γρήγορα.
 • Μειώνεται σημαντικά ο κύκλος εργασιών του προσωπικού.
 • Αύξηση του χρόνου απόκρισης σημαντικά.

Συμπεριλάβετε λέξεις Δράσης
Χρησιμοποιήστε λέξεις δράσης για το βιογραφικό σας που υπαινίσσονται επίτευγμα ή κάποια αποτελέσματα που έχουν παραχθεί. Για παράδειγμα, αρχίζουν τις δηλώσεις σας με λέξεις όπως:

 • αυξημένη
 • μειώθηκε
 • μειωμένος
 • ενισχυμένη
 • αναβαθμιστεί
 • ξεκίνησε
 • δημιουργήθηκε
 • αναδιοργάνωσε
 • εξαλειφθεί
 • συσταθεί
 • καθιερωμένος
 • επιταχύνθηκε
 • προχωρημένος
 • ξεκίνησε
 • ξεπέρασε
 • έπεισε

Δηλώσεις επίτευγμα θα είναι πιο πειστική αν περιλαμβάνουν αναφορές στο πώς δημιουργούνται τα αποτελέσματα. Το σημείο με τις ικανότητες ή τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη κάθε επιτυχία.

Παραδείγματα για το πώς αυτό θα δούμε για το βιογραφικό σας:

 • Η βελτίωση της παραγωγικότητας του προσωπικού μέσω της δημιουργίας κινήτρων για την επίτευξη των στόχων του όγκου.
 • Αυξήθηκε το ποσοστό των θετικά σχόλια των πελατών με την εγκατάσταση ενός συστήματος που παρακολουθούνται σχόλια από τον υπάλληλο.
 • Αξιολογούνται εναλλακτικές λύσεις για τους πωλητές μισθοδοσίας και επέλεξε ένα νέο συνεργάτη με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση του 15% .

Πώς να προσθέσει αξία στις Επιτεύγματα αναφέρονται στο βιογραφικό σας

Επιτεύγματα δεν χρειάζεται να είναι μνημειώδης, προκειμένου να δείξει έναν εργοδότη πώς μπορείτε να προσθέσετε αξία στο βιογραφικό σας. Σκεφτείτε πώς έχετε κάνει τα πράγματα καλύτερα, ακόμη και μια μικρή τρόπο.

Για παράδειγμα, ένας υπάλληλος του ανθρώπινου δυναμικού θα μπορούσε να πει, «Προτεινόμενες αλλαγές για την επεξεργασία των νέων αιτήσεων που μειώνεται ο χρόνος απόκρισης στους υποψηφίους.» Μια λιανικής πωλητής θα μπορούσε να πει, «επανατοποθετηθεί εμφανίζει το προϊόν να προχωρήσουμε πιο αποτελεσματικά με ημερομηνία εμπορευμάτων.»

Ένας άλλος τρόπος για να επικυρώσει ένα επίτευγμα είναι να αναφέρουμε αναγνώριση από έναν επόπτη, τον εργοδότη, πελάτη, ή άλλη ενδιαφερομένων.

Για παράδειγμα, ένας διακομιστής μπορεί να πουν, «Επιλεγμένα ως υπάλληλος του μήνα, με βάση την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.»

Ένας επαγγελματίας Ανθρώπινου Δυναμικού θα μπορούσε να πει, «Προήχθη σε Αναπληρωτής Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού με βάση την επιτυχή πρόσληψη πτυχιούχων για IT θέσεις εργασίας.» Ένας επόπτης θα μπορούσε να πει, «Αναγνωρισμένος κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των επιδόσεων για την ενίσχυση ηθικό του προσωπικού.»

Αφού αποφασιστεί ποια από καριέρας σας ολοκληρώσεις θα πρέπει να επιδείξει, εξετάζει μερικά επαναλαμβάνει τα πρότυπα και τους οικοδόμους για να δούμε τι μορφή θα βοηθήσει καλύτερα να τους μακριά προς όφελός τους.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *